!!ONCERS הפינלה הכפולה הגיעה 5X22!!

אביטל186

New member
!!ONCERS הפינלה הכפולה הגיעה 5X22!!

אז למה שמתי פרצוף עצוב?
זה הולך להיות שבוע משותף שלנו אחרון עד לספטמבר שבו העונה השישית!! חוזרת..
כן זה הרבה זמן להתייבש בהמתנה, וחלקכם מבואס מהעובדה שיש עונה שישית בכלל..

אז מי צפה בגמר הגדול? מה היו הרגעים המסעירים מה אהבתם במיוחד?

למה תתגעגעו המון?

בקיצור שפכו ת
כולנו נשמח לקרוא הכל ולתמוך אחד בשני

ברגע שאצפה אשתף אותכם בביקורת..
אז יאלה מוכנים? לדרך!!

עוד לא ראיתי

חם חם חם

הלוואי שכל עונה 6
תהיה מעולה כמו החצי השני של 5
שאני מקווה שגם הסוף שלה מוצלח!

אביטל186

New member
חם ככ

אני ככ מקווה שלא דפקו את החצי הזה ע"י סיום חלש.. מעניין אותי ממש מה יהיה עונה 6... אין לי אפילו רעיון לעוד סיפור רקע לעונה שלימה

פרק מוזר ואחריו פרק עוד יותר מוזר

באמת, אין לי מושג מה להגיד על הפרקים חוץ מזה שקרו בהם דברים הזויים.
&nbsp
העונה הבאה יכולה להיות טובה כמו עונה 1 - אוסף אגדות, או עוד עונה ממוצעת, או העונה הכי גרועה.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה וגנב הברק

אני מתחיל לחשוב שהכותבים בחרו בניו יורק על פני בוסטון בגלל הקישור של ניו יורק לז'אנר הקומיקס. לגבי הנרי, בדומה לרג'ינה, יש לו נטיה לחזור לרעיונות גרועים כשהוא בדכאון. אני בטוח שניל לא חיפש דרך להשמיד את כל כוחות הקסם אלא להשמיד את הכוחות של אביו ספציפית. מנגד, האמירה של עוץ לי גוץ לי מניפולטיבית - העיירה הסתדרה בלי קסם במשך 28 שנה עד שעוץ לי גוץ לי החזיר אותו לעולם. אם הנרי ישמיד את אנרגיית הקסם של סטוריברוק, הוא לא ישמיד את הקללה עצמה. בכל מקרה, צדקתי שעוץ לי גוץ לי ינסה להפוך את עצמו לאלוהים. קצת הופתעתי שהוא העדיף לנהוג לניו יורק והשחקן הורשה להראות פס של שיער שיבה.
לגבי ג'קיל ומר הייד, אני חייב לציין שהאסוציאציה שלי הייתה לענק כשהם הראו את תהליך הטרנספורמציה. מר הייד אמור להיות יותר קטן ממר ג'קיל, לא יותר גדול. וכמובן, לא הגאון שמוצג בפרק אלא דמות יותר חייתית. כדמות בפני עצמה, הוא מעניין. הם גם חזרו לגישה שלהם מהעונה השנייה לפי אם נאמר שתהליך כלשהו מדעי, הוא מדעי. ברור שהדמויות מוחזקות בכלוב חשמלי ושד"ר ג'קיל מתקן מטה רב עוצמה בעזרת שיקויים פסאודו-מדעיים.

Y. Welis

New member
נראה שהושפעו מ'ליגת הג'נטלמנים'...

למרות שחקן חביב כ-הייד, הסיפור היה קלוש במיוחד. ממלכה שיש בה אוסף מכל הממלכות האחרות... כמו האנדרוורלד, רק בלי האדס.
&nbsp
הלוואי שלא יחזרו. הספיקו.

אביטל186

New member
סיפור הרקע היה גרוע וממוחזר

מה הולך להיות עכשיו?
איזה סיפורים ואיזה ממלכות לא הכרנו? ואם זה משהו מומצא אולי זה גם ישעמם אותנו

הלדיל

New member
לא ממש. אלה פשוט לא מעשיות.

לדוגמא הצלחתי לראות בחטף את דמותו של דון קיחוטה מסתער לעבר הטחנות.

Y. Welis

New member
לפי הפיצול - תהיה חזרה לאחור

לרוח של עונות 1-3. אולי זה טוב, אבל זה מיותר... רג'ינה כבר עשתה את שלה.
&nbsp
רעיון מעניין יותר היה תוכנית חיסול לרמפל'... אבל זה לא יקרה.
&nbsp
ממלכות - ממלכת המיקס (תערובת מכולן).

xokeren

New member
אמממ

אני לא חושבת שבחרו בניו יורק בגלל הז'אנר... אלא יותר בגלל שהדאון טאון של וונקובר נראה יותר כמו ניו יורק מאשר בוסטון...

אביטל186

New member
אתה צודק לגבי הנרי

יש לו דפוס קבוע של תגובות כמו רגינה שזה יפה שזה עקבי.
איך גולד היה מגיעה לניו יורק?
מופיעה שם פשוט בקסם? אי אפשר

אביטל186

New member
אהלן יקיריי! איחור מביש ביותר..
5X22

אבל החיים מכתיבים תקצב שלהם.
אז מה היה לנו בפרק הזה??
קודם כל היה את הקונספט הרגיל של לצאת מסטוריברוק לאיזו שהיא הרפתקאה חדשה,
מן יחידה עצמאית כזאת לעומת כל העונה, ותאמת? ציפיתי ליותר.לא היה וואו גדול, או משהו בסגנון סוף עונה 3.
היה פשוט , לא מסעיר במיוחד, אפילו לא נבל תורן מפחיד. היה פושר ביותר.
&nbsp
מה שהפריע לי, זה הסימני שאלה שעלו לי כל רגע..
כאילו, יש לכם את הסופר לצידכם. לשם שינוי משהו בעל עוצמה בצד של הטבים למה לא להשתמש בו.?? נורא פשוט האמת. נורא פשוט.
הנרי היה מרכזי כאן, וויולט היתה אחלה, שכחתי שלא סבלתי אותה היא היתה ממש בסדר הפעם. הנרי יכול לכתוב ה- כ- ל.
מה דעתך במקום לצאת למסע מיותר בניו יורק לשרבט מספר מילים שבו אתה כותב שכוחות הקסם התנדפו מהעיר??כאילו מה?
את האבן האולימפית אתה כן משיג ככה. את שאר המשימה לא?וחבורת הגיבורים גם כן לא חשבה לבקש מהנרי לשרבט את המילים האלו במקום לחפש את גולד פיזית?.

לא משהו.
כשהנרי בעיר, בניו יורק, הוא יכול להשתמש גם כן בעט שלו והוא והאמהות שלו מתעלמים מזה. קיצור דרך משמעותי
יש הרבה אמה-רגינה ואני בטוחה שמעריצי סוואן-קווין רוו מעט נחת, לאחר האיחוד המרגש והדביק של קפטן סוואן.
לא אהבתי, ולא הסכמתי עם איך שהציגו את רגינה. למה אדם שהיה פעם רע, כל חייו יש בתוכו אדם רע שרוצה לצאת??

למה להתעקש שהיא היתה רעה ולכן תמיד תרדוף אותה המלכה הרעה מבפנים? הרי עוד קודם היא היתה רגינה הטובה עד לגיל 20 לפחות. היא היתה אדם אמיתי וכנה, ורודף אהבה וטוב.
אז היא בחרה גרוע (גם זה עשו מזה סיפור מנופח מאאאוודדד. רגינה כאדם ככ שקול, לא אמורה להגע לכאילו ממדים של טפשות במסע שלה נגד סנואו) למה זה ירדוף אותה?מטופש בעייני.
הנרי עצמאי, ומצא לו בת לוויה, שאמה ורגינה לומדות להכיר בקיומה.
את הוק לא רואים כמעט.
שאר החבורה נשאבת לממלכה אחרת, נדוש . אבל אהבתי מאאאווודדד לראות זלינה חלק מכולם, אוהבת, וטובה. יחסית כן..
אני מודה ומתוודה שאני לא מכירה את סיפור הרקע ואני אשב לקרוא על זה קצת.
המשך יבוא..
חכו לי

&nbsp

הלדיל

New member
לגבי הווידוי של רג'ינה,

היא פשוט חששה שהיא תשוב לדרכיה כמלכה המרשעת. מדובר באדם שרואה את עצמו כקורבן בכל נסיבות שהן וכך הוא שלם עם עצמו. הנאום פשוט מבהיר שעד כמה שכולם מפחדים שרג'ינה תחזור לסורה, היא כבר התקדמה כברת דרך ועכשיו היא מתייחסת לצד האפל שלה כמקור לאומללותה האינסופית כדי לא לקחת אחריות על מעשיה. זהו פשוט הצד השני של הגאווה של רג'ינה שהיא הייתה המלכה המרשעת הטובה ביותר בתפקיד ואפילו זלינה לא משתווה לה.
שימוש בעט ליצירת מציאות חדשה הוא מעשה פסול. אפילו הנרי אומר במפורש שהוא מוכן לחרוג רק הפעם מהכלל הזה. ועל אחת ואחת, המבוגרים שלא יכולים להעלות בדעתם להשתמש בעט למטרה שהוא לא יועד לה. בסופו של דבר, זוהי משמעותו של הטוב באגדות - אם אתה יודע שמעשה מסוים שגוי, אתה, בפשטות, לא עושה אותו או אפילו לא חושב עליו גם אם במחיר של להיראות טיפש וקצר רואי.

Y. Welis

New member
ההופעה בכיכר היתה CRINGE... בתמונות של אתר TV.COM

זה מה שנכתב על רקע סוואן ורג'ינה בכיכר.
&nbsp
עדיף שהנרי לא ינאם. יותר. בכלל.

אביטל186

New member
ביקורת המשך- 5X23

אז ככה: רגינה ואמה מנסות להערים על גולד, הצחיק אותי שכשרגינה מנסה להציג את עצמה באור אחר, היא קוראת לאמה the savior
בקיצור גולד עושה את עצמו מאמין לה, ואז מנסה להיפטר משתיהן, הנרי מגיע ושואב את הקסם של סטוריברוק.
שאלה- בשלב הזה לא אמור להיות שלאף אחד אין קסם? גולד הראה שהוא עדיין יכול להפעיל את קסמייו כשחנק את מר הייד. למרות שהקסם עדיין לא השתחרר לכולם אלא נשאר בגביש ושוחרר יותר מאוחר ע"י רגינה.

אהבתי מאוד מאוד מאוד את הדו שיח בין רגינה לדרקון. אחרי השיחה המבישה של גולד-רגינה עם כל השטויות שגולד טפטף לה בארסיות, זאת היתה קונטרה מעולה.
מענין למה הדרקון התכוון כשהוא אמר שהיא חייבת לנצח למען כולם.
ואז הגיע החלק המוזר של זריקת מטבעות והבת משאלות... הנרי נואם, יוהו איך התפדחתי בשבילו, תאמינו לי לא הסתכלתי על המסך לאיזה חצי דקה...
הקסם חוזר וכל החבורה מופיעה שוב. הפי אנדינג..

בינתיים בארץ המוזרה ההיא, הד"ר היה ממש חמוד, ונאבק המון, וחטף המון מהצד האפל שלו. התירוץ שלהם למה מר הייד כזה חזק, ועוצמתי היה עלוב.. עדיין לא מובן לי.
אז הד"ר השתחרר מהחלר הרע שלו והוא עכשיו חופשי בסטוריברוק.
כמובן שגולד חוזר לחור ההוא, וזורע שמותלנמשך הסידרה בכך שהוא מביא את המטורף הזה וכל הממלכה לסטוריברוק.. רבנן

באופן פטתי לחלוטין רק עכשיו החבירה של הנרי נזכרת לאמר לו שהיא במקור בהעולם שלנו והיא נשאררת שם.
באמת..
קטע מקסים במיוחד היה של רגינה נפרדצת מהמלכה הרעה שבה.

היה ככ יפה שסנואו ואמה נשארו איתה, הם תמכו בה ברגעים הגורליים של ההחלטה, ורגינה עם הרבה אומץ רצחה את עצמה..
מלכה.
הלוואי שמעכשיו יהיה דף חדש לרגינה.
לא הבנתי למה המלכה הרעה חזרה, ואיך? כאילו זה נוגד את כל החוקים מה הקטע???
והאם הדרקון הולך למות עכישו בידי מרשעת דמיונית?

למעלה