One lonely night you invited Mulder"

randomalit

New member
One lonely night you invited Mulder"

to your bed". !@?# אתם תצטרכו לסלוח אבל אני חייבת לאוורר את זה. את העונה השמינית ראיתי בקושי בדרך לא דרך כשהייתי בצבא, פספסתי חלקים מפרקים כי ישנתי עם עוד אנשים בחדר ואני חייבת להגיד שהמשפט הזה, מתוך הפרק trustno1, התפספס אצלי לגמרי. בימים האחרונים השלמתי את החוסרים שלי לגבי שתי העונות האחרונות והכל היה בסדר, אפילו הצלחתי להשלים עם כל חורי העלילה, עד ששמעתי את המשפט הזה. !@#$@ מה זה? מה זה? על מה מדבר? אנחנו יודעים על הערב הבודד? והכי חשוב, השאלה הראשונה והכי גדולה שעלתה לי לראש כששמעתי את זה (אחרי יייייפפי@!) היא : קראתם פאנפיקים שקשורים לעובדה המדהימה הזאת? מה למדנו? אף פעם אל תראו עונות שהחסרתם באיחור של כמה שנים, ותמיד תקשיבו טוב טוב ואל תדלגו על סצנות. (בבקשה תשלחו לי פאנפיקים שקשורים, אם אתם מכירים!(

aerynsun

New member
נראה לי שהתכוונו לפרק

שג'יליאן כתבה all things בתחילת הפרק רואים את מולדר במיטה עם שמיכה עליו ורגליים חשופות וסקאלי לובשת חולצה ומצחצחת שיניים. לא סגורה על הפרטים כי ראיתי את הפרק ממש מזמן

aerynsun

New member
כתבתי שרואים את מולדר

במיטה , לא כתבתי של מי
תפוז פורום איטי היום...שיו!

randomalit

New member
הבנתי, אבל זה לא מתאים למשפט

שהוא אומר, לכן אני לא חושבת שמדובר על הפרק הזה. נראה לי גם ש-all things זה קצת מוקדם מדי.

aerynsun

New member
אחרי ששלחתי את המסר

הבנתי את הכוונה שלך. זה נראה לי בכל אופן הכי מתאים all things. בטוח זה היה בבית של מולדר? אולי לא התכוונו לפרק מסויים. ואולי אחרי all thing הזוג חגג פעם אצלה , פעם אצלו

eve6

New member
מזתומרת, זה לא סתם משפט (ספ' עונה 9)

המשפט הזה עורר דיונים ארוכים ורוחביים אל תוך הרבה לילות... מדובר במשפט שנזרק לחלל האויר ע"י הסוכן ______ (גילי, השלימי את השם החסר מזכורנך המעולה
) - לכיוונה של סקאלי המשתאה, בפרק TRUST NO1 . אגב, השחקן שמגלם את הסוכן מוכר מאד, ואף השתתף בסדרה כמה פעמים בשלושה תפקידים שונים (בימינו הוא מוכר כמעט לכולם כ"ג'ון לוק" מאבודים). אני סבורה שהמשפט הנ"ל מתייחס לפרק PER MANUM , שבו רואים את סקאלי ומאלדר מתבעסים זה בזרועות זה, אחרי שהביציות של סקאלי ממאנות לשתף פעולה...(או משהו כזה - ראיתי את הפרקים הנ"ל ממש לפני יובלות). ואני אחפש לך פאנפיקים. בדיוק לא מזמן מצאתי דיסק עם מלאנתלפים ששמרתי בבוידעם.

randomalit

New member
הוא היה מישו מ-FTF

הפרצוף שלו זכור לי מאוד. Special Agent in Charge Michuad שהתפוצץ עם הפצצה בבנין הפדראלי. שחקן ממוחזר כמובן, אני עוד אכתוב מתישהו על הנטייה של תיקים באפלה להחזיר שחקנים לדמויות אחרות.

Gilliana

New member
אז זהו, שלא היה לו שם

והוא גם לא היה סוכן - הוא היה "חייל על" והוא מכונה בתקצירי הפרקים ובסינופסיס הרשמי בשם "איש הצללים". והלוואי והזכרון שלי היה מעולה כמו שאת עושה אותו!

randomalit

New member
נכון, אבל

כשסקאלי ומאלדר מדברים עליו, זה השם שהם משתמשים בו. (לא?)

1Shir

New member
זה סתם חור בסדרה

כי זה באמת היה במיטה של מולדר... וחור נוסף הוא הפרק "פר מנום", כי לפי הפרק סקאלי מגלה שהיא עקרה בשלהי עונה 7 בעוד ש(אני מחרימה את הפרק הזה, לא יודעת, כך אמרו לי
)בעיקרון היא כבר גילתה את זה בעונה 5 עד היום לא נתקלתי בדרך לפתור את החורים הללו. לגבי פאנפיקים לפי פרקים, לכי לאתר GOSSAMAR.ORG נראה לי שככה כותבים את זה, או לפחות משהו קרוב, את תמצאי. ושרית - עניתי לך למסר, אם את רוצה את הקליפים תשלחי לי כתובת מייל שלך! (כנ"ל לגבי כל אחד שמעוניין בהם...)

eve6

New member
למה את משמיצה את המיטה של סקאלי?

למיטב זכורני, היתה לה מיטה די שווה
ולעצם העניין: המשפט היה מדוייק (ולא חור בסדרה), כי הפרק PER MANUM מסתיים בביתה של סקאלי - לעומת ALL THINGS שאנו משייכים בעיקר עם ביתו (ומיטתו) של מאלדר....

randomalit

New member
מבחינת הזמנים זה מסתדר, מבחינת המיטה קצת

פחות.. אני חושבת שלא קרה באמת משהו עד אחרי שהיא גילתה שההפריה לא עבדה. זו ההרגשה שלי עכשיו.

1Shir

New member
OMG אני לא מאמינה שאני פותחת עם עצמי את הדיון

הזה שוב פעם... אז הם לא עשו את זה ב-ALL THINGS ??????? סתם ישנה אצלו???????? תיאוריה שנבנתה במשך שנים ופאנפיק שנכתב על פני שבעה עמודים ירדו לטמיון??????? הפעם הראשונה - ואולי היחידה! - היתה בפלאשבק של פר מנום????? ואם כן - מתי בדיוק הוא התרחש? יש סיכוי שלפני ALL THINGS ? אני צריכה לשמוע אתכם אומרים ש-לא. ואם כך, מתי כן? לפני או אחרי הוליווד AD?

randomalit

New member
בלי פאניקה!

אני לא יודעת מתי הם עשו את זה, בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע על מה מדובר. אני חושבת שמה שמראים ב-Per Manum קרה אחרי all things.. אבל ממש מעט אחרי... לא יודעת! אוף אני מבולבלת!

1Shir

New member
הפאניקה נותנת לי תירוץ לגלוש לשיחות אישיות

ראית את הקליפים?!
ונראה לי שאת צודקת. לגבי ALL THINGS זאת סוגייה קצת קשה. האם זה הגיוני אפילו ב-1% שהיא היתה אצלו בלי בגדים ולא קרה כלום?! (כי להזכירכם - כאילו שאתם לא זוכרים - בטיזר היא התלבשה)

למעלה