One lonely night you invited Mulder"

היא לא יצאה מחדר השינה

עד כמה שזכור לי הסצינה הראשונה רואים אותה כבר במקלחת ואת מאלדר ישן במיטה... אבל סביר להניח שאני לא זוכרת הכי טוב

1Shir

New member
התכוונתי שהיא יצאה דרך חדר השינה

מה היא עשתה באיזור הזה של הבית מלכתחילה? ועוד יותר - מה היא עשתה שם בלי בגדים? אכן סימן שאלה מעניין. כמה שפרט אחד קטנצ'יק יכול להיות משמעותי...

1Shir

New member
מי השמיץ את המיטה של סקאלי?

מה לעשות ש-ALL THINGS היה אצל מולדר, לא אני הזמנתי את עצמי לשתות תה אצלו בבית ואת מוזמנת לשתף אותנו בזכרונותייך מהמיטה של סקאלי

the scout

New member
נזכרתי במשהו!

קודם כל שלום לכולם- אני יודעת שנעלמתי אבל אני חורשת לבחינות לשכה ...אין לי חיים עד יום רביעי הבא.. בכל מקרה- אם זכרוני אינו מטעה אותי, יש קטע ב"כל הדברים" עם הגרביונים של סקאלי- משהו על זה שהיה לה בערב ולא בבוקר אז אולי היא כן הורידה בגדים. אני בכל מקרה חושבת שהיה שם משהו כי זה היה פרק מיוחד, עם התקדמות רצינית ביחסים.חוץ מזה, ג'יליאן כתבה אותו וידוע שהיא שיפרית ככה שיכול להיות שהיא השאירה רמז... לגבי "מגע יד"- נראה לי שמבחינה כרונולוגית זה מוקדם מדי לגבי ויליאם- אבל יכול להיות שבעקבות זה קרה משהו. טוב. עכשיו יש לי רגשות אשמה שאני לא לומדת. עד שהורדתי את שעות הלימוד שלי מ-8 למשהו כמו 6, גיליתי שכל העולם יושב וחורש כל היום , אפילו ביום העצמאות...

1Shir

New member
צילה, טוב שבאת לבקר!

בהצלחה בבחינות... אני סומכת עלייך שעם כמה שלא תלמדי את תעברי בסדר. תאמצי את המוטו שלי - כשלומדים יותר מדי לא מצליחים. לגבי הגרביונים מישהי כבר כתבה את זה כאן פעם.. אני אישית לא שמתי לב אבל לוקחת את המילה שלכן... זה בהחלט תמוה - הסיכוי ש"לא היה" נראה לא הגיוני... אז אם מישהו טועה זה נראה לי האיש ב-TRUST NO ONE... כי הלילה היה אצל מולדר. אולי היה אח"כ גם לילה אצל סקאלי (כלומר ברור שהיה! למה שלא יהיה?) ואליו הוא התכוון. תכל'ס לא ממש ברור מתי היה פר מנום... מצד אחד זה נראה לפי הפלאשבק האחרון שלה כאילו אותו לילה הוביל לוויליאם, רק אני הבנתי את זה ככה? אבל מצד שני זה לא ב-100% וזה גם לא מסתדר עם אירועי עונה 5, כך שאין לדעת, אולי הוא בכלל היה בעונה 5?!

eve6

New member
אבל...

הדיון הוסט ל ALL THINGS ולא לזה התכוונתי...התכוונתי *שלדעתי* הלילה שהסוכן המסתורי מתכוון אליו קרה ב- PER MANUM שמתרחש בדירה של סקאלי ברובו. לא נכנסתי לדיון בכלל אם זו היתה פעם ראשונה שלהם (אם כי לדעתי - כן) או מתי זה היה וכו' - לפני או אחרי ALL THING מבחינת הזמנים (אני צריכה לראות חצי סדרה מהתחלה בשביל לגבש דעה). המקרה הספציפי שדובר עליו במשפט הנ"ל (ONE LONELY NIGHT וגו'), מתייחס לעובדה שדירתה של סקאלי היתה תחת מעקב ומשום כך הוא ראה (כנראה) את מה שראה...

eve6

New member
אה וגם רציתי להוסיף

שבזמנו הכל היה מסודר לי בראש כל כך במושלמות, שזה ממש מפחיד איך כיום אני מוכנה (תחת עינויים) להסכים כמעט לכל תאוריה...

1Shir

New member
אז בעצם מה שאתן אומרות זה ש:

1. ב- ALL THINGS לא היה כלום - והסברתי למעלה למה זה נראה לי לא יתכן 2. ב- ALL THINGS זאת לא היתה הפעם הראשונה - נראה לכן הגיוני? מי יודע, אולי כן. אולי כבר אחרי "מילניום" התחיל להיות מעניין בלי ששמנו לב. וכן, אני מסיטה את הדיון לפרק הזה אבל מה לעשות שזה קשור!!! וחוץ מזה עדיין נשארה הסתירה עם עונה 5....

1Shir

New member
ראי ההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה ../images/Emo13.gif

לפי זה כביכול פר מנום מתרחש בעונה 5..... ומי יודע אולי זה נכון אבל אז זה אומר שהם לא עשו סקס בפלאשבקים של הפרק הזה...

randomalit

New member
גם אני חשבתי על זה

אני זוכרת שב-Emily\Christmas Carol הוא סיפר לה משהו כזה. אין ספק ש*זה* משהו שמישהו שכח. למה את מחרימה את Per Manum?

1Shir

New member
שימי לב באיזה משפט כתוב "מחרימה"

חס וחלילה שאני אחרים את Per Manum אני מחרימה את Emily\Christmas Carol ! מעולם לא ראיתי אותם! ואחת הסיבות היא החור המעצבן הזה כל עוד אני לא אראה אני לא אצטרך למצוא הסבר
תכל'ס סתם לא יצא לי עד היום עד כמה מוזר שזה נשמע. כנ"ל לגבי "הרהוריו של איש הסיגריות"

למעלה