Lion_Heart
Well-known member
אוקיי ניק הנה:
Criminal Minds 2X03
The X-Files 4X07
Buffy 2X13
Dexter 3X01
Mad Men 2X12
The Good Doctor 2X07
הנה האפים של כולם (אבל לא לפי הסדר שכתבת)
צפה בקובץ המצורף 123103
פוסט-אפוקליפטי עם זומבים.
אוקיי ניק הנה:
Criminal Minds 2X03
The X-Files 4X07
Buffy 2X13
Dexter 3X01
Mad Men 2X12
The Good Doctor 2X07
הנה האפים של כולם (אבל לא לפי הסדר שכתבת)
צפה בקובץ המצורף 123103
פוסט-אפוקליפטי עם זומבים.
לא מזמן בחורה בת 27 נאלצה להוכיח במינימרקט שקניתי- שהיא בגירה ויכולה לקנות סיגריות. איזה אלכוהול קנית?סיפור החודש: נכנסתי למסעדה בת"א עם סקיני ג'ינס סווטשרט ותיק גב ומשום מה חשבו שאני בת פחות 18 ואילצו אותי להראות תעודת זהות כדי שאוכל להזמין אלכוהול.
לא חשבתי עליהם כירק, אבל אני תמיד הכי אוהבת.ירק החודש: פטריות.
תתחדשי!בגד החודש: קניתי שני ג'ינסים חדשים, כי אחד הזוגות הישנים שלי עמד להתפרק.
הלוואי עלי ה"לא הרבה" שלך.ספר החודש: לא הרבה: רוח ואמת, זה קרה בדרך לאדינבורו, עם סיכוי לאושר, יוצאים לאור, ספר מהספרייה שהחזקתי משהו כמו 30 דפים ולא שווה התייחסות מעבר, קסם אפל, אמת מתעתעת, ברית אש ודם.
יפה!סיפור החודש: נכנסתי למסעדה בת"א עם סקיני ג'ינס סווטשרט ותיק גב ומשום מה חשבו שאני בת פחות 18 ואילצו אותי להראות תעודת זהות כדי שאוכל להזמין אלכוהול.
סיבה למסיבה: חטופים שחוזרים.
ברור.האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? דא, אני יכולה לשמש כשואורנרית של איזו דרמה משטרתית שארצה.
יפה.ויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא) לאנשים שחזרו מהשבי.
אני בשוק עליך שחצי מהזוגות שלך הם סטרייטיםזוג בדיוני אהוב?כרגע? אובססיבית לטים ולוסי. בכל הזמנים? איאן ומיקי בריאן וג'סטין בן ולזלי.
מרגיש לי שאת תוכלי להסביר טוב יותר ממני את הכשל הלוגי כאןתמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
אני הייתי בטוח שיהיה קשה לעלות על הפרקים כי בחרתי בכוונה בשמות פרקים שלא ברור לחלוטין שהם שמות פרק.אין לי שמץ.
יום אחד כולכם תלמדו להעריך את העולם הפוסט אפוקליפטי.היסטורי!!!
אז רק סדרות בית חולים אבל דוק לא מקבלת יחססדרות החודש: מוחות מבריקים, THE PITT שיקגו MED.
אני מת על לופ זמן טובgroundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב? אני ממש שונאת את הקונספט הזה.
לא נראה לי שפטריות נחשבות לירק.לא חשבתי עליהם כירק, אבל אני תמיד הכי אוהבת.
אני מת על דונלד דאק. הוא כזה עצבן.מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת? דונלד דאק.
סיבה טובה.איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם? ד"ר דוליטל, כי בדמיון אהפוך לחתול.
אריק וונטר כל כך יפה, אהבתי אותו שנים.דמויות החודש:טים ולוסי חמודים שלי
האם זה הפרק ה-25 בכל סדרה?אני הייתי בטוח שיהיה קשה לעלות על הפרקים כי בחרתי בכוונה בשמות פרקים שלא ברור לחלוטין שהם שמות פרק.
אבל אם תסתכלי על כל הפרקים האלו אז אמור להיות קל להבין למה בחרתי בהם (במיוחד אם את חושבת על ה"חידה" שלי משנה שעברה)
כן!האם זה הפרק ה-25 בכל סדרה?
בדקתי את הראשון והחלטתי שזה מספיק בשביל לנחש את זה.כן!
(מרגיש שבשלב הזה היית יכולה לבדוק בעצמך ולא היית צריכה לשאול)
ווטסון הוא נספח...הוא העוזר...אף אחד באופן מעניין, לא ציין את הרופא ב-ה' הידיעה, ד"ר ווטסון משרלוק.
רופא זה רופא.ווטסון הוא נספח...הוא העוזר...
למקרה שדאגתם אז צפיתי בזה אתמול. איזה סרט כיפי!סרט החודש:הממממ נראה לי שלא ראיתי סרטים בא לי לראות שוב האמן הגדול מכולם אני מטורגטת הרבה לגביו לאחרונה אולי אני אעשה את זה.
היי הקישורים חזרו להראות נורמלי!שיר על בחור מהמשרד שתעריכו
Jake Miller on Instagram: "OSCAR FROM THE OFFICE 😂 watch till the end…"
1M likes, 3,031 comments - jakemiller on November 18, 2023: "OSCAR FROM THE OFFICE 😂 watch till the end…".www.instagram.com
מזכרת אהובה: ספל קפה ממישהו יקר לי שנפטר.
היית חייבת להרוס הא?תה אהוב: אמיתי בלי חליטות ושטויות, ועם במבה בפנים.
את סתם מתנחפת לאתר הא?מאכל החודש: תפוז
תתחדשי!בגד החודש: שני קפוצ'ונים חדשים (בז' ובורדו)
אדם סקוטשחקני החודש: כל השחקנים הראשיים ב"ניתוק".
טוב לפחות את כבר צוחקת על זהבדיחת החודש: אני (ראה סיפור החודש)
כן זה לא היה חכם. אני שמחה אבל שהבנת מה גרם לך לבעיות.סיפור החודש: חשבתי שאני יכולה פשוט להפסיק לקחת כדורים ולא יקרה לי כלום. טעיתי מאוד.
כן אה? זאת שמחה מהולה בעצב וזעם.סיבה למסיבה: חלק מהחטופים חזרו (קשה לי ממש לשמוח כשידוע שרובם לא חוזרים, אבל בכל זאת.)
יותר בא לי לצפות בזה בכיכובו של דיוויד טננט מאשר אשכרה בד"ר הוהאם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה?
ספינאוף של דוקטור הו, שבו מתברר שכל דוקטורי העבר בעצם לא הפסיקו להתקיים אחרי ההתחדשות אלא הפכו להיות פשוט בני אדם (או גאליפריים) שחיים חיים רגילים בכדור הארץ בלי הטארדיס ובלי המברג-סוני. זה קומדיה.
יופי לונהמה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב")
אני לא אוהבת פרוזן יוגורט, אבל בפעמים המעטות אני שמה פירות - כל הפירות שיש מבחינתי זה טוב. ואז אני אוכלת רק את הפירות וזורקת את מה שנשאר מהיוגורט עצמו. גם סירופ שוקולד זה טוב.
חוץ מזיתים הכל לאאבל אני לא אתנגד גם לתוספות אחרות: זיתים, עגבניות, פלפלים (לא חריפים), טונה, בצל, תירס, ברוקולי.
דיוויד טננט הוא לא 10?לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת?
לדוקטור 11, מתחתנת איתו, משכנעת אותו.
לנצחזוג בדיוני אהוב? לזלי ובן
אה וואי שכחתי ממנו. לא אהבתי אותו.groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?
אני תמיד אוהבת כאלה, אבל אני לא זוכרת כרגע הרבה חוץ מהפרק של באפי. שהיה מעולה.
אה אז למה לא לכתוב דרמות קוראניות?אה, רגע, זה פשוט קוריאן-דרמה? חחח אז אני כן יודעת מה זה אבל לא צופה כרגע בכלום. בעבר צפיתי בכמה.
טוב אבל עכשיו זה כבר AI לגמרי אני יותר אוהבת את החתולים שלך ששרים באמתטרנד ממש מטופש אבל מה אני אעשה שחתולים שרים זו חולשה שלי:
3,6 Mio. Aufrufe · 1,7 Mio. Reaktionen | Happy Sunday Funday 🥰🧡🧡 #apt #aptcat #catai #cats #orangecat #viral | Simba’s World
Happy Sunday Funday 🥰🧡🧡 #apt #aptcat #catai #cats #orangecat #viral.www.facebook.com
חחחחחחחחחחויכוח של דגים
חחחחחחחחחחחחנ.ב. חשוב לליון כי שיגעת אותי כל השאלון הזה: פברואר. יש פעמיים ר' בשם של החודש הזה.
אממ מסגרת שעושים בתוכה קולג' כזה של כל מיני דברים מההופעה ויש לה עומק אז אפשר לשים דברים במקרה שלי צמידים. הייתי מראה לכם אבל זה כולל תמונות שלי.מה זה שאדו בוקס?
את פויה. נענע זה טעים!נענע זה פויה.
תודהכל הכבוד!
אוף כןוואי אני כל כך מכירה את ההרגשה של המעבר הזה
חחח כן קצת הרבה. עכשיו נזכרתי שעוד לא ראיתי את הפרק של אתמול. טובנו יחכה למחר.קצת?
טוב זה היה ממש בסוף החודש ורק שני פרקים. חודש הבא אני מצפה שתזכרי!ידעתי ששכחתי משהו.
נראה לך?חחחח
ממש ישבת וצפית במשחק?
סתם חצאית שחורה. אין לי כוח להכנס לקטלוג של זארה לחפשיש תמונה של החצאית?
נכון פעם בשנה ככה.לפעמים יש לך!
נו אבל בן ולזלי כאלה מושלמים איך אפשר?נדיב מצידך, אני כן הייתי גונבת אותו.
תקשיבי זה תקוע לי בראש
חחחחחחחחחחחח
WTF
אני לא אוהבתמשחק שולחני אהוב: כאילו משחק קופסא? מונופול.
צבע אהוב: כחול/סגול.
יאא נשמע חמודמזכרת אהובה: דובי שלובש חולצה של הביטלס.
תתחדשי!בגד החודש: קניתי שני ג'ינסים חדשים, כי אחד הזוגות הישנים שלי עמד להתפרק.
חחחחחחחחחח וואוסיפור החודש: נכנסתי למסעדה בת"א עם סקיני ג'ינס סווטשרט ותיק גב ומשום מה חשבו שאני בת פחות 18 ואילצו אותי להראות תעודת זהות כדי שאוכל להזמין אלכוהול.
אז קדימההאם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? דא, אני יכולה לשמש כשואורנרית של איזו דרמה משטרתית שארצה.
לא יצא לי לאכול אצלם אף פעםכי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!! פאפא ג'ונס, עם תוספת גבינה ופטריות.
כן אה?הלוואי עלי ה"לא הרבה" שלך.
וואי שמעתי על זה שזה מצחיק אני צריכה לנסות פעםמשחק שולחני אהוב: שם-קוד
יאמימאכל החודש: פנקייק
הייתי מאשרת לך אבל אין אף תמונה שלה? בושהשחקני החודש:
אמה סטון
דמויות החודש: הדמות של אמה סטון ב- Maniac
קראש החודש: אמה סטון
כל הכבודואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי) האמת שאני בעד גם ניסיתי פעם
לא ד"ר קוקס אם כבר?יש גם יום המחלות הנדירות אז
איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם? ג'יידי מסקרבס
אני יודעת בושה הלכתי להתבייש בפינה.אני בשוק עליך שחצי מהזוגות שלך הם סטרייטים
כן הוא חתיך ממש והסדרה גם מודעת לזה חחחאריק וונטר כל כך יפה, אהבתי אותו שנים.
אבל השיער שלו בסדרה הזאת קצר מידי
האם זה הפרק ה-25 בכל סדרה?
אההה זה מה שזה.כן!
(מרגיש שבשלב הזה היית יכולה לבדוק בעצמך ולא היית צריכה לשאול)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.