באיזה שפה זה?? ממש נחמד, לא היה לי כוח לשמוע הכל...
C coullette New member 22/6/05 #24 טלוצ'קה תעשה לי ילד!!!! הממ...בעצם לא כי אתה קטין... אבל אחלה שירים! love ya
N nachmi New member 22/6/05 #25 יא אללה אני שרוף על אאוטויט לא מפסיק לשמוע את השירים שלהם! שלנו.. same shit P:
ח חסבי New member 22/6/05 #26 בואנהההה שברם הפעם האיכות ממש מעולה... ויחסית אני יותר אוהב ת'שיר הזה מהאחרים (יעני קחו כמחמאה) אתם אחלה אתם!!!
בואנהההה שברם הפעם האיכות ממש מעולה... ויחסית אני יותר אוהב ת'שיר הזה מהאחרים (יעני קחו כמחמאה) אתם אחלה אתם!!!
N nachmi New member 22/6/05 #27 זה ממש עושה לי טוב על הלב.. לראות אנשים כותבים תגובות כאלה.. לא יודע איך להסביר אבל אחרי שאתה עובד והכל ואנשים מפרגנים זה ממש עושה טוב על הלב..
זה ממש עושה לי טוב על הלב.. לראות אנשים כותבים תגובות כאלה.. לא יודע איך להסביר אבל אחרי שאתה עובד והכל ואנשים מפרגנים זה ממש עושה טוב על הלב..
ח חסבי New member 22/6/05 #28 מגיע לכם אחי! ואני לא אומר את זה סתם בגלל להקות כמוכם סצינת הפאנק מתפתחת ולא כמו כולם כפי שכתבו בפורום (קראתי לפני כמה דקות) שיושבים ומגרבצים להם בשמחה! אין פשוט כל הכבוד לכם... באמת אולי אני יבוא להופעה שלכם - לא יצא לי עוד
מגיע לכם אחי! ואני לא אומר את זה סתם בגלל להקות כמוכם סצינת הפאנק מתפתחת ולא כמו כולם כפי שכתבו בפורום (קראתי לפני כמה דקות) שיושבים ומגרבצים להם בשמחה! אין פשוט כל הכבוד לכם... באמת אולי אני יבוא להופעה שלכם - לא יצא לי עוד
A ADCMAN New member 22/6/05 #30 אין ספק שהסצינה היא לא כמו לפני שנתיים שלוש... אבל סחתיין לאלה שכן עושים.
B barboshkiss New member 23/6/05 #31 כבר אמרתי לכם שהשיר מעולה )) ארר באלי כבר לבוא להופעה שלכם אף פעם לא יוצא לי יום יבוא! חחח
N nachmi New member 23/6/05 #33 למה לאאא? יש הופעה ב26 יום יום ראשון הזה בבארבי בכפר סבא.. תבוי יהיה פאןןןן!!!!
C coullette New member 25/6/05 #38 למה?? למה יש אנשים כל כך מטומטמים??? כמוך.. צריך להקים עמותה נגד מטומטמים ששורצים פה בפורום
ח חמוסה מתרוצצת New member 26/6/05 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif