Overrated and Underrated

הוא לא יותר MTV

מהרבה אחרים שלא זכו לזמן מסך כמוהו. isobel, vaab, wii ועוד כמה. גם TOAH, אגב, הוצג יותר מהנ"ל - והוא בכלל לא MTV, לדעתי.

סריט

New member
הוא לא? הוא קליפ ממש חמוד ובלי איברים חשופים

וינוס אז א בוי גם הוצג מלאן. בכלל, עד הומוגניק טחנו את ביורק בMTV. אפילו אני זוכרת את זה למרות שהייתי פיצית. ראיתי מלא MTV, והיא היתה שם בטירוף, לפחות בלילה. היומן ביהיור חופשי רץ, ושלא נדבר על AIFOL.

קוֹבּ

New member
משחק מושלם ומרטיט

אוברייטד: ive seen it all - בלי ההקשר של הסרט זה סתם שיר חמוד, אבל שבלוני מדי וסתם מתוק. לא יודע. לא מזהיר. אנדרייטד: מעולם לא שמעתי כמעט אף אחד שמתלהב מהשיר 5 years (עכשיו כולם יגידו כמה הם מתים עליו
). בנוסף, במדולה יש קטעים מושלמים ממש, כמו רצועות 11,7,8,1,9,10, ולא תמיד מקבלים קרדיט. "אבות" באמת מושלם, מושלם, מושלם! בחיים לא היתה כזו חוויה רוחנית שגורמת לך לרצות לכרות לעצמך אונה ואשך בו זמנית. וגם, לדעתי לא מעריכים מספיק את הפתיחה המכוערת להדהים של who is it עם ה3 קולות שבסוף יש מן קרן יער או משהו כזה. כזה מגניב ומרהיב! שבת שלום
.

shlook

New member
האובר-אנדר שלי:

אובר: possibly maybe - פשוט לא מתחבר לשיר הזה, אין בו מלודיה טובה...; anchor song באמת קצת מעצבן למרות שלמדתי לאהוב אותו קצת (לקראת ההופעה), innocence ממש מעצבן - לא מסוגל לשמוע את השיר הזה, cocoon ממש מוערך יתר על המידה לדעתי - הלחישות האלה לא עושות לי טוב, I Miss You...טוב אני אסיים פה כי בטח כבר הרגזתי פה כמה אנשים בפורום... אנדר: VOLTAAAA כל כך אנדרייטד - אפילו על ידי ביורק עצמה שאמרה שעכשיו זה נשמע לה גס והיא כבר מתקמדת לעבר הפרוייקט הבא שיהיה יותר מעודן. כולם חושבים שזה אלבום לא משהו ושאין בו קו אחיד. לטעמי זה אחד האלבומים הטובים שלה עם סאונד מדהים וקו מאד מאד ברור ואחיד... עכשיו בטח עיצבנתי עוד כמה פה...

סריט

New member
לא הבנתי מה יקרה לך אם תעצבן פה מישהו... ../images/Emo4.gif

בכל מקרה, אני שמחה שאתה אוהב את וולטה, מקווה לאהוב אותו גם פעם. זה קורה לי לפעמים, אבל אז אני מנסה לשמוע אותו שוב וברצף זה עושה לי עצבים.

למעלה