oy //

WICKED CHILD

New member
oy //

שלום וברוכים הנמצאים...אני חשד פה ...וזה הפורום היחיד שהצטרפתי אליו איי פעם.. רציתי לשאול זאת...האם יש מסיבות רדיוהד באיזה שהם מקומות על המפה בארץ....אם לא הופעה אז מסיבה...רייביוהד... לדעתי ממש מתבקש....יש פה נגנים??

פוֹלי

New member
היו איזה שמונים הצעות להיפגש ולהביא כלי נגינה

מסיבות רדיוהד? לא ששמענו עליהם. יש פאב בראשון לציון שעושה לעצמו מנהג לעשות ערב רדיוהד כל פעם שיוצא להם דיסק חדש, לך תדע, אולי הם יחליטו שוב לעשות ערב, אבל מסיבות רדיוהד? קשה לי לחשוב על אנשים רוקדים לצלילי faust arp

Roy1232

New member
לא קשה לי לדמיין כמה ווירדוז רוקדים

עם בודיסנאטצ'רס

Knives Out

New member
ת'אמת שגם לא קשה לי לדמיין כמה ווירדוז רוקדים

וואלס בFaust Arp או סלואו בSail to the moon

Latisia

New member
גם לי לא קשה במיוחד לדמיין את זה

אבל זה לא בדיוק יהיה ריקוד....לדעתי זה יהיה מן חבורה גדולה של אנשים זזים לצדדים כמו במן טראנס כזה.

Latisia

New member
יסמיןןןןןןןןן (=

איך היה בגרמניה?!?!? אה בחורה ברת מזל את P:

V e g

New member
עוד יהיה מפגש

אני לא יודע מתי אבל אני יודע שבטוח יהיה... אני מנגן בעיקר על פסנתר וגיטרה. אתה מנגן על כלי כלשהו?

kittycatbone

New member
באמת צריך לעשות כבר../images/Emo10.gif

האמת שראיתי היום במרכז מוזיקה שלי איזו מודעה על חדר במרכז ת"א להשכרה מספר שעות בשבוע. בשביל לעשות משהו כמו חזרות וכאלה. למרות שזה נראה לי כמו משהו להשכרה קבועה, אבל אולי אפשר אשכרה להתקשר ולבדוק את העניינים..!

Knives Out

New member
הבעיה היא שחדרי חזרות הם קטנים

ולא יצליחו להכיל את כל הפורום לדעתי

בחיפה יש מועדון שמאפשר להשכיר את האולם

המרכזי שלו בתור חדר חזרות בעבור 150 ש"ח לשלוש שעות. כמובן שהם מספקים את כל הציוד - חוץ מגיטרות. האולם מכיל 250 ויש במה...... נושא למחשבה

בלי לפגוע באף אחד

אתם באמת חושבים ששבע מאות איש שייפגשו לנגן ביחד באיזה אולם זה רעיון טוב? צריך לייצר קבוצות קטנות של 3 -5 נגנים, כדי שגם יהיה סיכוי לסינכרון מוזיקאלי...

V e g

New member
ברור שלא

אבל אני בטוח שלא יבואו 700 אנשים. למען האמת, די בטוח שלא יבואו יותר מ-20 אנשים. ואם כן, אז לא בהרבה

Roy1232

New member
בלי לבאס אף אחד,

אם יבואו 15 אנשים זה יהיה ממש לא סביר. אני חושב שיהיו יותר בכיוון של 7-8, ואז אפשר יהיה לעשות תחלופה בנגני גיטרה.

V e g

New member
זה לא הראש

הכוונה שלי לפחות - זה לעשות ערב שכולם באים לידי ביטוי וככל שיש יותר נגנים, כל אחד ינגן פחות - אפילו 2-3 שירים. לתכנן מראש מה כל אחד/הרכב מעוניין לנגן. אם יהיו פחות נגנים, כמובן כל הרכב יוכל לתת יותר. אבל קודם כל שיהיו הרכבים, או הרכב אחד, ויש סיכוי שאנחנו בדרך לזה

Knives Out

New member
עזבו הרכבים, הופעות יחידים זה השיט החדש

ומקסימום אם אתה לא יודע לשיר אז שמישהו ילווה אותך

למעלה