oy //

FunkyMonk

New member
הא? אני יותר תכננתי על מפגש-ג'אם

לקבוע מראש זה מבאס. מפגש שכולם באים, קמים אנשים מנגנים משהו, ואחרי זה אנשים אחרים. כל עוד אין פה יותר מדי חארות, לא אמורה להיות בעיה עם תחלופה.

Roy1232

New member
את נטיונל אנת'ם יצא לך לנגן?

טוב מה אני שואל, מעריץ רדיוהד, בטוח שכן
בא לי כלי נשיפה רק בשביל זה

Roy1232

New member
זה דווקא בדיוק מה שאמרתי../images/Emo13.gif

תחלופה בנגנים, ככה שכולם ינגנו. וגם, לא כזה נורא אם כמה ינגנו וכמה לא...

בלי לפרק משפחות וכד'

7-8 אנשים זה גם הרבה, אבל עוד יכול לצאת מזה משהו... אגב, אם יש פה גיטריסט, או קלידן, מבחינתי אפשר להיפגש אצלי בבית ולג'מג'ם קצת...

kittycatbone

New member
7-8

נשמע לי בסדר גמור.. גם אם אפשר לפצל לשניים, זה לא נשמע לי נורא.. לא צריך לקחת את זה בסדר גודל של הופעה או משהו.. סתם "לג'מג'ם" כמו שכתבת... זה נראה לי יהיה יותר מגניב בתור מפגש. .. כמובן שנגיד להחליט מה ננגן, ו"להופיע" וכאלה... אבל לבוא יותר בראש של סתם לנגן אחד עם השני. ו7-8 אנשים זה בכלל לא יותר מדי לפי דעתי.. אם הכלים יהיו מגוונים מספיק, זה יכול להספיק אפילו להרכב אחד... ובאמת לא נראה לי גם כן שיבואו יותר מזה.. בדר"כ במפגשי פורום ראשונים (ועוד אחד כזה) באים ממש מעט אנשים..

אני רוצה להבין, כולם פה הם כאלה מוסיקאים

מוצלחים בעלי אגו שהם לא מסוגלים לבוא אפילו אם זה בשביל לשמוע אנשים אחרים מנגנים קצת? סך הכל ערב רדיוהד יכול להיות נחמד מאוד גם אם יש תחלופה רצינית של נגנים כל שיר. ויותר מכך ניתן לבנות סביב ערב שבו יש יותר מביצוע אחד לכל שיר. אנשים יכולים לנגן את הגירסא שלהם לשירים של רדיוהד, או לעשות אותו אחד לאחד ואני מבטיח לכם שכל ביצוע יישמע שונה (וכן, יכול אפילו להיות נחמד לשמוע חומרים מקוריים של חברי הפורום). למה כל דבר נעשה קשה? אנחנו כבר ילדים גדולים - אפשר להנות מערב נחמד של מוסיקה וחברה טובה. חוץ מזה, שאם כבר נתחיל להרים את המפגשים האלה במקום לטרפד אותם כל הזמן, אני בטוח שאנשים יסכימו לוותר על הנגינה במפגש מסויים בידיעה שייתקיים מפגש דומה בהמשך.

למעלה