pablo honey???

lide

New member
pablo honey???

עוד לא הבנתי את הקטע של האלבום הזה, אני אישית מאוד אוהב אותו, אבל לפי מה שהבנתי אצל רוב מעריצי רדיוהד הוא הכי פחות מושמע, זה נכון???

אני לא יודע איך

זה אצל הרוב. אני מאד אוהב אותו, יש לו מקום חשוב בהתפתחות שלהם, אני מאד אוהב לנגן איתו מעבר לזה שלדעתי יש שם המון שירים טובים. idioteque

לדעתי...

פבלו הוני הוא דיסק מעולה! אני אישית אוהבת אותו מאוד אבל הוא יחסית דיסק קליל מכיוון שהוא האלבום הראשון לפני שהם התפתחו ללהקה "פסיכופטית" ועברו שינויים משמעותיים בסגנון המוזיקה ולכן ישנם מעריצי רדיוהד שמגדירים אותו כ" ממוסחר" ולא אוהבים אותו... מקווה שהצלחתי לענות...

הוא פשוט

לא משהו בהשוואה לדיסקים האחרים.. לא שמעתי אותו בערך שנה, כי יש דיסקים הרבה יותר טובים של רדיוהד שאפשר לשמוע :) אישית גם מאז שקניתי את הדיסק הזה הטעם שלי השתנה טיפה, אולי גם בגלל זה אני לא שומעת אותו, אבל לא יודעת.. אני לא אוהבת אותו במיוחד
depeche mode- home

Fish in the sea

New member
פבלו האני? ממוסחר?

לדעתי הוא דווקא הדיסק הכי פחות ממוסחר של רדיוהד. כן,גם האי הוצאת סינגלים וקליפים בקיד איי היא מעיין שיטת מסחר. (גם אם מעט אירונית). בקשר לאיכות האלבום עצמו,אני אישית לא הצלחתי להתחבר אליו והאמת שכנראה גם לא ניסיתי יותר מדי.מבחינתי החשיבות הגדולה שלו היא בזה שהוא מבליט ומאיר את ההתפתחות העצומה שחלה בדה בנדס.זה ממש מדהים אותי כל פעם מחדש איך בשני דיסקים ברווח של שנתיים בלבד יש הבדלי איכות כאלה משמעותיים.
mercury rev-holes
יש לי את השיר הזה במחשב.מתגעגע לשאר הדיסק שנמצא אצל ידידה רחוקה כבר יותר משנה.

Superunknown1

New member
להיפך,

אצלי הוא הכי הרבה מושמע. אחריו the bends, ואחריו OKC [את השאר אין לי..]

גם אני...

שומעת אותו הרבה ודירגתי את הדיסקים באותו סדר מה שאמרתי שהדיסק ממוסחר זה לא הדעה האישית שלי, זו טענה ששמעתי...

polyethylene

New member
מה שמוזר אצלי עם פאבלו../images/Emo59.gif

זה שפעם לא הפסקתי להקשיב לו, אח"כ נטשתי לטובת כל הדברים החדשים שלהם, ופתאום לפני חודשיים מצאתי את עצמי שוב מאזינה לו בתכיפות די גבוהה, כאילו שחזרתי למקורות. יש משהו נורא מוזר בלחזור לשורשים ולהתחלה של הלהקה הזו, לשמוע מאיפה הם התחילו ולקלוט את גודל השינוי המוסיקלי שהם עברו... אני חושבת שבאופן כללי אצל כל להקה שעוקבים אחרי הקריירה המוסיקלית שלהם תמיד מאזינים יותר לדיסקים החדשים יותר מאשר לישנים...
out of my hair - in the groove again

בפאבלו יש שיר מאוד חשוב ושמו...

פבלו הוא אחד הדיסקים הכי חשובים לליבי. מכל האלבומים האחרים הוא מדבר אך ורק וישירות על מערכות יחסים\שנאה עצמית ורגשות אישיים. לדעתי האלבום הכי אינטימי שלהם , והכי קל לי להזדהות איתו מכולם. יש בו את השיר פינקינג באות יו שהוא נמצא אצלי בריפיט כבר כמה חודשים מאז שחברתי עזבה אותי וכך הוא גם היה עם שאר החברות שעזבו אותי.....(כן,כן...איים אה כריפ מסתבר...) וכל פעם שאני טיפה מרגיש יותר טוב עם עצמי אבל עדיין הגרון צורם מבכי אני שומע את אחד השירים הכי חזקים שיש "לורגי. ככה שמי שאוהב את רדיוהאד ,צריך לדעת ולהבין שהדיסק הזה לא פחות חשוב מעוקביו......ואפילו להיפך.

Major Thom

New member
פאבלו ממש נחמד ..

אני שומעת אותו פעם בכמה זמן, כשאני רוה רדיוהד אבל רדיוהד קליל יותר. הוא אלבום טוב, אבל פשוט לא טוב יחסית אליהם. הדברים האחרים שלהם הרבה יותר טובים. אז בד"כ אנשים נוטים להזניח אותו. אבל הוא עדיין טוב.
faultline - bitter kiss

I think

New member
זה בא בתקופות :)

אני עכשיו נמצאת בתקופה מאוד חזקה של אמנז´איק וקיד איי, אבל כל הקיץ דה בנדס התנגן אצלי בלופים אין סופיים. באופן כללי, בשבילי, כל האלבומים של רדיוהד שווים זה לזה. אבל הכל בא בתקופות. לקח לי זמן ללמוד את זה, בהתחלה זילזלתי בקיד איי בהשוואה לאוקיי קמפיוטר, ואחר כך בדיוק ההפך :). צריך לזרום עם זה, עם כל הסיפור של התקופות. אני מאמינה שגם כל מתנגדי פאבלו האני יקומו יום אחד וישימו את קריפ :). וחוץ מזה, איך אפשר לזלזל באלבום ששיר כמו Thinking About You, נמצא בתוכו? :) ו... עוד דבר אחד, אני חושבת שצריך לפתוח שירשור מיוחד לדיון על אי המסחור של רדיוהד כתכסיס מסחרי גאוני. לי, לפחות, אין דעה מגובשת בנושא.

lide

New member
חזרתי לשורש.

אני מקשיב לכל שיר ושיר בנפרד כמה פעמים ויש עבודה גאונית (אם הרבה גיטרות) וכל הטקסטים מושלמים לא בכל השירים. למשל stap whispering זה מסוג השירים שיש הרבה שדומים לו מהבניה עצמה של השיר. טום משחק אם הקול בצורה מטורפת, אני לא יודע איך להגדיר את זה יחסית לאלבום ראשון זה אלבום מצויין, וחבל שזה הדעה שלכם לגביו כי השורש זה הדבר הכי טוב.
pablo honey - how do you

ובאותו נושא

אם למישהו מכם ייצא לבקר בחנות ´חור בשחור´, יש סיכוי שעדיין תמצאו שם את ´פאבלו האני´ כי לא מזמן מכרתי אותו.

Superunknown1

New member
___

אתה יכול לתת קצת פרטים, בבקשה, על מיקומה של החנות וכל תהליך החלפת ומכירת הדיסקים שם?

Major Thom

New member
אני יכולה ../images/Emo13.gif

חור בשחור, שלמה 5 ת"א, כמה דקות מהסנטר. אתה מביא דיסקים, אתה מקבל זיכוי לקניה בחנות, ואז אתה מסתובב שמה כמה זמן ומחפש משהו נחמד לקנות עם הזיכוי שלך. בד"כ גם תמצא, לפעמים יותר ממשהו אחד. חנות ממש מוצלחת. אני אהבתי מאד
our lady peace - superman´s dead

מייג´ור כבר סיפקה

את הפרטים לגבי המיקום והכל, אבל אני יכול לספר ש´פאבלו האני´ ככל הנראה כבר נחטף מהמדפים, כי היום הייתי שם ולא ראיתי אותו.

Superunknown1

New member
או. זה משהו טוב.

תודה רבה לכם!! אה.. ו.. עוד שאלונת: כמה זיכוי אני מקבל על כל דיסק מקורי?

אין מחיר קבוע.

תלוי עד כמה הדיסק מוכר ובאיזה מצב הוא. זה נע בין חצי שקל ל-25 ש"ח, נדמה לי.

למעלה