pablo honey???

e-shfiyut

New member
אה, וגם שאלה...

כמה עולה שם דיסק? (אין לי דיסקים שאני רוצה למכור...
)

Major Thom

New member
רוב הטובים שאני ראיתי ..

היו בין 30 ל-40. לפעמים יש שיותר, לפעמים שפחות.
super furry animals - check it out

Superunknown1

New member
ההה..

אם כך אז זה סביר למדיי. אני מביא להם שני דיסקים, בערך. ומקבל אחד מתנה. חביב. אני אבקר שם בחופש. [או אה! שמעתם את זה? חופש!
] חג שמח!

Superunknown1

New member
יעוד שאלונת.....

מה המבחר שם? אני מחפש קצת מטאל.. משהו כמו venom, cradle of filth, moonspell.. יש סיכוי למצוא שם?

e-shfiyut

New member
הייתי שם היום.

נכנסתי לאוטו, נסעתי, (הלכתי לאיבוד), ובסוף הגעתי. לא היה שם מבחר אדיר, אבל בהחלט חנות חביבה. לא קניתי כלום, אבל אני בטוחה שבעתיד אני אקנה. שווה ביותר. דרך אגב, באותו רחוב יש עוד חנות, קטנה יותר... פחות טובה, אבל תמיד נחמד לראות מה אפשר לקנות ב-שלושה שקלים. אל תבנה על עניין שני הדיסקים. לא שאלתי, אבל לא נראה שהם ישלמו יותר 15 שקל על דיסק, גם אם הוא בסך הכל טוב. תהנה...

e-shfiyut

New member
לא להתלהב.

אני מניחה שלא התלהבת, אבל אין ממש שום דבר שווה, אלא אם כן אתה צריך את הקופסא או משהו..... לאיזה דיסק חשוב שנשברה לו הקופסא. אפשר לקנות, אם זה בכל זאת מעניין אותך, אוספים כאלו שמקבלים במתנה עם גבינה צהובה, או איזשהו דבר שקוראים לו "לולילנד". לא מוכר לחלוטין. בטח הלהקה של בעל החנות. מה שכן, ב40 שקל אפשר למצוא משהו לקנות. יש להם שם את VS, שכבר יש לי. ועוד כלמיני דברים חמודים. ראיתי שם ה-מ-ו-ן דברים לא מוכרים של רדיוהד, אבל לא קניתי, אני עדיין חוסכת לקיד א.

e-shfiyut

New member
יכול להיות...

אני לא זוכרת בדיוק, אבל זה היה דברים שאני לא מכירה. לא הייתי רצה בהסתמך על עצמי, אבל אפשר לנסות, אם אתה מאזור המרכז.

תודה

אני בת :) אבל חוץ מזה זה יצטרף לרשימת החנויות שאני צריכה לראות אם יש בהם את הדיסק הזה, אז תודה בכל זאת
mother love bone- stargazer

New member
מה הבעיה למצוא את הדיסק הזה

אנ´לא מבין? ראיתי אותו בהמון חנויות. הצעה שלי- נסי את טאאור אופרה. מקסימום אפשר להזמין אותו דרכם.

New member
זה אחד מסניפי הדגל

של רשת טאוור רקורדס (מהסניפים "הגדולים"). הוא ממוקם (כשמו) במגדל האופרה שנמצא בטיילת, סחיבור בין רחוב הטיילת לאלנבי. בהצלחה.

למעלה