Pablo Honey?

טעות בידיך..

עד the wall מדובר על 10 אלבומים. (לא כולל אומה גומה, רליקס, ופס הקול לסרט מור). וגם אחרי כן יצא האלבום דיוויז'ן בל (האחרון תחת הלייבל פינק פלויד) שהוא דיסק מדהים. לתת את u2 כדוגמא זו טעות בסיסית (ועכשיו בטח יצלבו אותי) כי הם עשו מוסיקה משעממת מהרגע הראשון. לא היה שום דבר גאוני במוסיקה שלהם מעולם (דעתי הבלעדית...אבל תודו שזה מסביר הרבה לגבי המשך דרכם). אני לא מכיר את מטאליקה מספיק בשביל להתייחס אבל ברור שאפשר לתת דוגמאות לכל הכיוונים - וזו בדיוק הייתה הנקודה שלי. ניסחת כלל שאחרי האלבום ה-6, כל (או כמעט כל) הלהקות מתקלקלות. וזה פשוט לא נכון. אגב עוד דוגמא טובה הם r.e.m שהשתנו רבות באלבומיהם האחרונים...ושהאלבומים המאוחרים שלהם טובים יותר (שוב, לדעתי) מהמוקדמים שלהם. ההתייחסות ללהקה כ"סוחבת" היא התייחסות מודרנית ומגעילה שנוצרה עקב תרבות ה"פופולארי" שיש הרגשה שאחרי 15 דקות התהילה אין לאף אומן מה להציע. יש אנשים שיוצרים במשך עשורים ולא נס ליחם. tom waits, bob dylan, paul mcCartney ועוד רבים וטובים כולל רדיוהד (שפועלים כבר 15 שנה!!) תנו בהם קצת אמון - יצירתיות לא נעמדת בכמות. ביום שלט'ום יורק לא יהיה מה להגיד או להלחין שהוא מקורי - תהיו בטוחים שהוא יפסיק בעצמו. אם יש משהו שהוא טוב בו זו ביקורת עצמית (להזכירכם, שהתענוג הכי גדול שלו, לדבריו, בזמן הקלטת קיד איי היה לחזור הבייתה ולנפץ את הקלטת...) זהו....

Knives Out

New member
להגיד שיש שם שירים יותר טובים

משני האלבומים הכי מדהימים בתולדות המוסיקה זה טיפה טיפשי לומר. תחזור בך.

Gigantic Boots

New member
שירי הפאנק הכי טובים של שנות ה-90.

עם כל הכבוד לכל להקות הפאנק שנשארו בסגנון שלהם, בפאבלו הוני ובשאר הסינגלים בתקופה ההיא יש תשירים הכי טובים. million dollar question שיר ענק creep כל מילה מיותרת. vegetable שיר שאני ממש אוהב lurgee שיר שאני ממש אוהב, אחד האהובים שלי you אתם חייבים לשמוע אותו בגרסא החייה של תום וג'וני thinking about you תורידו את הגרסא האקוסטית של תום לשיר כל השאר די שווים ברמתם, ויש תקופות שאני שומע אותם מלא.

למעלה