Palomino Vs G-Zero Vs Heckler

eOfer

New member
Palomino Vs G-Zero Vs Heckler

היום בסינגלים של התחרות בשהם. מפגש 16:30, מגרש החנייה של מושב בית נחמיה...כולם מוזמנים
אופי מסלול - טכני מהיר כ-20 ק"מ

eOfer

New member
Scott G-Zero ../images/Emo45.gif

Hi, Scott G-Zero is a general model name for a various nomber of bikes. Which one r u refering to ? FX-10 FX-25 FX-30 PRO STRIKE PRO STRIKE TEAM STRIKE LIMITED . . .

eOfer

New member
כרמי יוסף OUT שמורת אדם IN ../images/Emo175.gif

אייל אומר לי פתאום "מה דעתך על הגבעות שממול ?" השבתי שזה עדיין בגדר תכנון ושצריך למצוא לזה זמן וללכת על זה. "זמן ?!" הוא אומר. "יש לנו לפחות שעת אור מלאה...קדימממה" האמת היא שהיינו כבר אחרי שתי הקפות של הסינגלים הטובים והמוכרים של שוהם, ולדיוויד כבר די בער לחזור לרכבים שבבית נחמיה. אז נפרדנו ממנו בצומת דרכים מוכר והחלנו לשים פעמינו מזרחה לכיוון האיזור עליו יושב 'מתקן אדם' (ממזרח לחוצה ישראל). אז נכון שהימים ימי דם ומריבה ושממש עכשיו היה פיגוע ירי קצת צפונה משם (כ 20 ק"מ בקו אוירי), עדיין מדובר בגבעות שוהם...וחוץ מזה היה לנו אולר כלים.
בכל אופן, אחרי שמשאירים את כל החששות מאחור, חוצים את החוצה (ישראל) במעבר חיות\מים הקרוב ביותר שמתחת לכביש , טיפוס קשה וקצר על הרכס ואז מתחיל ה FUN - מחזה מטורף של סינגלים מכל עבר ובכל הרמות, אינסוף קילומטרים של הנאה מתמשכת. חזרנו עייפים, אך עם חיוך מטופש במיוחד הפעם...
פארק בריטניה, מדרגות הקיסר, כרמי יוסף ויער עופר - הישמרו !!! הגיע זמן שמורת אדם...אז קדימה להסתער על הגבעות - כי הם שם

dorononline

New member
קיביא ובודרוס... אחלה סינגלים../images/Emo31.gif

אני בטוח שגם שם יש סינגלים סוף הדרך - רק מה לעשות שהם כפרים מהעויינים ביותר באיזור... אחרי המילואים האחרונים באיזור - לא נראה לי! אלא עם זה במסגרת משא"ז / מילואים ויש איזה סופה ממוגנת אחריך...

eOfer

New member
המרחק הגיאוגרפי מהכפרים "העויינים"

למצפה מודיעים שווה לזה של השמורה. אתה לא רוכב גם שם...?

יורם חן

New member
נישמע אחלה, אגב עופר שים לב ש...

האזור מסומן במפה כשטח אש, אז הכי בטוח זה לרכוב שם בסופ"ש, שישבת- אין אימונים. גם שביל ישראל בחלק שממזרח לחוצה ישראל (הכביש) בקטע שמתל חדיד לכיוון צפון הינו ברובו סינגל מצוין

eOfer

New member
צודק ! אתמול ב מ ק ר ה, נתקלנו שם ב

מחלקה של טירוניות קרביות שבצעו להן מטווח ירי חופשי, תוך הסתערות קדימה - לשמחתינו בכיוון השני.

שטחי אששששש!!!!

ממליץ ובחום רב, לא להעיז ולהכנס!! ההנחה הקובעת שסוף שבוע אין אמונים אינה נכונה בחלק לא קטן משטחי האש, ישנם ש.א שבהגדרה רטובים 24 שעות 7ימים בשבוע ועד שלא מתאמים לא יודעים. גם לי יש ארץ מוטרפת לרכיבה ממש בשער של הבית{ראש העין} וכל בוקר "כלות עיני" אבל אי אפשר להיכנס וזה שטח בעל ההגדרה הקשה ביותר. מעבר לסיכון של אש ידידותית אפשר להסתבך בקנסות מכובדים מאוד ואף מעצר במקום ואו מעצר "כלי הרכב". עצוב עצוב עצוב.

רֶשֶף

New member
אני ממש לא מבין

את הביטוי הזה - "אש ידידותית". איזה מוח מעוות הגה ביטוי אינפנטילי כזה? מה זה? "אני הורג אותך, אבל בידידות"? "בוינה, אנחנו ידידים, אבל אני אשרוף לך ת'תחת"? אלוהים ישמור. "אש כוחותנו" עוד הבנתי.

eOfer

New member
גם אני ממש לא מבין. מה, קצת יורים

ברקע אז מקפלים ת'זנב וחוזרים הבייתה ?!! לא יודע, לפי דעתי זה הופך את כל העניין ליותר אתגרי. זה הכל.

IlanShacham

New member
עדיף רק להגיע עם קסדת פול-פייס...

מה שבטוח בטוח (וגם שכפ"צ לא יזיק)

arnonke

New member
ולהוריד את הראש מתחת לנאבה ../images/Emo101.gif

ליתר ביטחון

אכן נכון

לקוח מהשפה האינגליזית. ידידותי או לא מי שיורה עלי הוא לא כל כך מכוחותי אבל לך דע עוד עשוי להיות מידידי

צודק בהחלט

אנחנו רכבנו באזור ביום ו' האחרון והיו שם חיילים באימונים אחרי שהתרחקנו שמענו שהם התחילו לירות.

eyalcher

New member
אכן סינגלים מטורפים- ובלי סוף../images/Emo28.gif

ה- Palamino בהחלט ניצחו הפעם, למרות של- Heckler היו כמה תשובות מעניינות אודות השאלה הקיומית הניצחית - " רכיב או לא רכיב" ( במחיר של 16ק"ג לאופניים). בהחלט גילוי כפול בשבילי - גם שוהם ( תודה עופר!! ) וגם - "מה לעשות" השטח אש ממול. סה"כ "מטווחים" - חברים טובים של כולנו - בקיצו לא נורא בכלל ואני לא מאמין שיורים שם כל יום... אני דוקא מצאתי שהירי ברקע הוסיפו עוד איזשהו "קיק" ( "קדימה יורים עליך") לדרופים המכובדים ומדרגות הסלע אשר התפרסו במערכת הסינגלים המסועפת. מפחינתי זה פאן נוסף לאותנטיות של הרכיבה הישראלית. אין הרבה צמחיה באיזור זה ולדעתי אפשר לרכב שם גם לא על השבילים. אפשר לנסות לרכב על משטחי הסלע הנרחבים המכסים את הגבעות. בקיצור השטח מדהים לרכיבה טכנית ברמה גבוהה! - מפחינתי עוד לא סגרנו חשבון עם השטח ( אה עופר ??). פגשנו שם קבוצת רוכבים ( "נראו מקומיים" ) שעשו שם רכיבת נפח שיגרתית-כך נראה. הם לא נראו מודאגים מהאיזור מכל פחינה שהיא. צריך לברר עד תום את פריסת המיטווחים לכונן ב"מיידי" כמה סינגלים רשמיים. תודה לעופר ולדיויד ( וכל הכבוד לצה"ל ), אייל

eOfer

New member
איזה פאלומינו ניצחו בדיוק ? נתת לי

בראש בדרופונים, בשיפועים ובמיוחד בטיפוסים הטכניים למיניהם - ותאמינו או לא, יש שם בלי סוף כאלה. בקיצור מסלול שמתאים יותר לאופני שבילים אגרסיביים...כל בעלי החמישה אינטש + בהחלט ימצאו את אושרם. בפעם הבאה גם אני מגיע עם ה Heckler. אייל, באמת מתי הפעם הבאה ? אפשר מבחינתי בהחלט לכוון לאמצ"ש הבא...

למעלה