Palomino Vs G-Zero Vs Heckler

Ronen B

New member
אנא שימו לב !!!../images/Emo18.gif

שטחי האש שמסביב למתקן אדם הינם פעילים גם בסופי השבוע (בהתאם לצרכיהם המבצעים של יחידות מסוימות ) !!! לי באופן אישי יצא להתאמן בסופי שבוע, בשטחי המתקן, באש חייה לפחות פעמיים (האחרונה היתה במסגרת שרות מילואים לפני כ מס' חודשים). חלק משטחי האש מורשים לירי צלפים מטווחים של 800-1000 מ' (אגב טווח בטיחות ל 7.62 הוא 2500 מ'...) מה שלא תמיד יאפשר למטייל להבחין בהם בעיין בלתי מזויינת כמו שקרה לכם עם קבוצת הטירונים. כמוכן, לפעמים מתבצע גם ירי צלפים מחוץ לגדרות הבסיס אל תוך המטוחים ושטחי האש הדרומים... אנא היזהרו רונן

BikingViking

New member
בקיצור , עופר ../images/Emo78.gif

כנראה שאתמול בכל זאת היה לך קצת מזל...

eOfer

New member
שמע, Domino's ../images/Emo78.gif חינם לא באה

כל יום (ועד עם פפרוני...) Anyway, אחרי שתשחקו מחר בפארק, תשקול ברצינות לבוא לרכב על אמת ובגדול.

BikingViking

New member
האמת שהתכוונתי ../images/Emo179.gif

לזה שלמרות שהפיצה איחרה בשעה והגיעה בלי בצל, וחשבנו שאלה הצרות שיש לנו בחיים , המזל שיחק לך אתמול מבלי שידעת בכלל, בכך שהצלחת להציל את עצמך ואת הפאלומינו של מירי כוחותינו ...

eOfer

New member
עד כמה שאני זוכר אתה הבעלים הגאה

של חיית 5 אינטש - נצל את כולם...

BikingViking

New member
אני בהחלט מתכוון ../images/Emo3.gif

לנצל מחר את ה 5" שלי עד האינטש האחרון, אתה גם יודע איפה ומתי, ואני מזמין אותך לנצל איתנו גם את ה 5" שלך ... שמעתי כבר ממספר גורמים ברי-סמכא ורבי נסיון בענף, שהמסלול שנעשה מחר הוא טכני ומעניין ביותר... אאאאאאאההההםםםםםםםםםםםם...... אולי תדחה את הפעילות השניה שלך באיזה שעתיים ?

IlanShacham

New member
אגב, זה לא חלק מהבסיס הצבאי עצמו?

למיטב זכרוני יש שם גדר לאורך הכביש שתופר שם מדרום לצפון וזה גבול הבסיס.

eyalcher

New member
אנחנו נכנסנו לשטח מתחת לכביש

( חוצה ישראל ) במעברים אשר נבנו לערוצי המים.

IlanShacham

New member
אני לא מתכוון לכביש חוצה ישראל

אלה לכביש הפנימי הצר, כק"מ מזרחית לחוצה ישראל.

למעלה