Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

didalf

Well-known member
את מתכוונת לאמריקאי? כי לא נראה לי שלישראלי יש כל כך הרבה עונות (אני לא מתכוונת לקרוא לך זקנה, אבל עדיין...)
חחח כן האמריקאי. חיפשתי בגוגל איזה סדרה בעונתה ה33
מגניב, אז עם מי הלכת בסוף?
חברה מהסוויפטיז שאנחנו מדברות בעיקר בווטספ אז ושתינו אוהבות מחזות זמר אז החברה שהייתה אמורה לבוא איתה הייתה חולה והיא שאלה אם אני ספונטנית לבוא איתה באותו יום. מזל שאין לי חיים אף פעם:-D

אאוץ'! חבשת לבד או הלכת לרופא/מיון? או שאמא חבשה?
אמא חבשה לי בערב ולמחרת בבוקר הלכתי למרפאת אחיות במכבי שיחבשו לי יותר טוב.
את בטח ענית אותו דבר בפעם הקודמת.
אני כמעט בטוחה שעניתי אז על באפי כי בדיוק סיימנו אז ניסיתי לגוון הפעם.
יאפ:
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-|קדימה|חכם - ג'יילס, רשע - אנג'לוס, תם - ווילו (של ההתחלה) ושאינו יודע לשאול - קורדיליה. היא לא שואלת היא אומרת מה שבא לה.

ברור שיותר טעים אבל זה לא המקביל של חביתה, כי לא עושים חביתה עם לחם, אז לא נחשב.
אוקי אבל שמים חביתה בתוך לחם, אז כן:-D

תפוז כשהוא מתוק לגמרי זה גן עדן. הבעיה שאי אפשר לדעת לפני שמקלפים.
תותים בלי כלום זה סתם בעיני.
לי בעיקר חשוב שהתפוז יהיה קשה ולא רכרוכי.
ותותים בלי כלום זה טעים מה יש לך????:-0 אני מנשנשת אותם מהקופסא.
אבל זה אפילו יותר טעים עם קצפת!

לא סובלת ריח של על האש, זה נדבק לבגדים ולשיער 8-{
לא. ריח של מדורה נדבק. על האש זה לא מספיק חזק. וזה ריח טעיםםםם|יאמי|
אבל אני גם אוהבת ריק של אש באמת. לא של מדורה כי זה חזק מידי אבל של נרות חנוכה למשל|מאוהב|

מממממממממ מה בטח שאפשר לעשות עם זה מלא דברים טובים! אפשר לשנות צורה לגלגל הצלה ולהציל מישהו טובע. כל מיני דברים כאלה. רואים שלא ראית בגן את ברבאבא
1743531604744.png
חחחחחחחחחחחחחחחח
התכוונתי שייפשיפטר כמו מיסטיק באקסמן, לשנות צורה לאנשים אחרים.
לא עולה לי משהו חיובי שאפשר לעשות בלהתחזות לאדם אחר.
(אולי אני אתחזה למנהיגים מסויימים ואעשה מה שהם צריכים לעשות ואז זה חיובי בעצם...|תוהה|).

:-D תלמדי אותנו גם!
כשלוחצים לחיצה ארוכה על הסימן של וייפיי בקיצורים באייפון זה פותח את הרשתות הקיימות ולא צריך ללכת לסטינגס.
אני צריכה הסבר.
חחחח בומרית

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
סדרות החודש: ראיתי קצת מהטלנובלה אהבה אסורה אתמול אח איזה נוסטלגיה |מאוהב|. אין לי ממש זמן לראות סדרות עכשיו אבל אולי עוד שבועיים שהעונה הרגילה ב-NBA תסתיים. בינתיים רק הקפצתי את המיקום של קומיונטי ברשימת הסדרות האינסופיות שאני רוצה להשלים, כי יס היו חמודים והחליטו לרכוש אותה, וגם הצלחתי לשכנע את ג'ולס שנצפה באורות ליל שישי, אז גם זה יקרה מתישהו, בתקווה שבקרוב.
|קסם|סרטי החודש: לא ראיתי אבל בא לי לראות שוב פעם הרקולס. אתמול בדרך לעבודה שמעתי את go the distance בלופים.
|קסם|שירי החודש:⤴️
|קסם|ספרי החודש: קראתי הרבה נראה לי, לא בטוחה. יש לי סלט בראש עם כל הספרים שהתחלתי והפסקתי באמצע |חבול|.
|קסם|דמויות (אהובות) החודש: אין לי דמויות אהובות החודש ;-(
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:גם אין :-):
|קסם|שחקני החודש: דני אבדיה |מאוהב| וממו מהספרס|לב|
|קסם|קראשי החודש:ג'רמי מהספרס.
|קסם|ציטוט חודשי:"הייתי יכול ללכת ברגל"
|קסם|סיבה למסיבה: עוד מעט קיץ!
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: סיפור שג'ולס סיפרה לי שהוא בעצם ציטוט החודש. היא הייתה בקופת חולים השבוע ובזמן שהיא חיכתה היה שם מישהו שהגיע לטיפול דחוף אצל האחות ובסוף היה צריך לשלוח אותו למיון והזמינו לו אמבולנס ואחרי כמה זמן הזמינו לו עוד אמבולנס. שני אמבולנסים הגיעו לקופת החולים לאסוף אדם אחד! ומה החמוד אומר לאישתו? "הייתי יכול ללכת ברגל"
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: חופשת פסח.

(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-מה זה סדרות? נראה שכרגע אני זאת שמתפקדת כ-4 הבנים.
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם? כל הסדרות שרציתי לראות ולא ראיתי וזה הרבה יותר מ-10.
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? שום דבר.
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש חופש ואני מתכוונת ללמוד.
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) - אני לא חושבת שיש הרבה מה לנקות... רק את כל הסדרות של מארוול... זה ממש בקטנה, לא כזה ביג דיל נכון?|אילם|

|בננה|פרי אהוב? תפוח אבל זה מזכיר לי שאבא שלי קנה לי תותים השבוע ועכשיו בא לי תותים ובננה עם יוגורט אבל כבר אכלתי ואני לא רעבה.
🧁קאפקייקס או מאפינס? אף אחד מהם אבל אם כבר אז מאפינס כי לקאפקייקס בדרך כלל מוסיפים קצפת או חמאה מזוגגת או את כל הקשקושים האחרים שאני לא אוהבת. מצד שני, עכשיו שאני חושבת על זה, אז דודה שלי מכינה עוגת שוקולד מדהימה שאני אובססיבית עליה, ושהיא מכינה קאפקייקס עם אותו מתכון זה אפילו יותר טעים |יאמי|.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? טייק דאט.
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?אינסטגרם
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה? לא זוכרת. המוח שלי מיובש בענייני סדרות.
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? דשא קצוץ
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? כוח לחסום את הסל של הספרס שהכדורים של הקבוצה היריבה לא יכנסו!!! :-D. וכוח להפיל את החשמל אצל השכנים שאוהבים לעשות קריוקי (למרות שזה דווקא דבר נחמד לעשות ליתר השכנים שלי שהם לא בהמות).
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- אני לא בטוחה שממש התקדמתי אני כנראה עדיין עושה דברים ממש בומרים ובכלל לא מודעת לזה.

|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
הסרטונים האלה של בן דוגמא קורעים אותי:
https://www.instagram.com/p/DGPfmL3oUcJ/

Lhuna3

Well-known member
ואיך הוא? שמעתי שלא משהו.
[מואנה 2] זהו שראיתי רק את ההתחלה אז אני לא יודעת, וכבר ביטלתי את המנוי לדיסני אז גם לא אדע בקרוב כנראה.
חחחחח מגניב
זה קטע הכרתי את הקאברים שלו מזמן מזמן ופתאום הוא צץ לי שוב באינסטגרם.
יש לו גם קטע שהוא צועק על אנשים לעשות מטלות כמו לקפל כביסה, הועיל לי מאד
חחחחח כן.
חחחחחחחחחחחחחח לונה זה ממש תרמית פירמידה:-D
אבל אני סקרנית חח מה את עושה?
רק בפרטי למי שבאמת רוצה לדעת :censored: וזה לא פירמידה. (אני יודעת שזה מה שאומרים גם כל אלו של הפירמידה :-D)
אבל אולי תהיה עוגה.
נו לפחות זה.
אוף כן. מי אכזב אותך לאחרונה?
מפגשים מהסוג האישי. ניסיתי השבוע ביס קומדי ולא שרדתי פרק שלם. וזכרתי אותה ככל כך שנונה ומצחיקה!
יש לי בעיה עם האפל טיוי שפתאום הכתוביות נעלמות וצריך להכנס ולצאת מחדש לפרק.
אה זה גם קורה לי, אבל אני לא יוצאת ונכנסת אלא רק עוברת לכתוביות באנגלית או שפה אחרת ואז מחזירה לעברית וזה חוזר.
איוו לונה!
אני יודעת :-D לא יכולה להסביר אבל אני מתה על זה!

LeAnnDylan

Well-known member
נורו 12 טילים חותיים
מזכיר לי את זה:-D:-D
למה יש לנו לצפות בחודש אפריל:
סדרות חוזרות (Hacks, מראה שחורה, Andor, You, סיפורה של שפחה, The Last of Us, חוק וסדר: פשע מאורגן, Leverage: Redemption)
אף אחת מהן לא מרגשת אותי יותר מידי אבל סביר להניח שאצפה בשלוש מהן.
סדרות חדשות (The Narrow Road to the Deep North, Étoile, The Bondsman, Your Friends & Neighbors, Government Cheese, Ransom Canyon, The Eternaut)
מחכה ל-Your Friends & Neighbors. את האחרות אצטרך לגגל כדי לראות אם אכפת לי מהן.
סרטי קולנוע חדשים כמו מיינקראפט, החובבן, חוטאים, עד הזריחה ועוד
ממ לא נשמעים מעניינים אבל נראה אם השותפה שליתכפה עליי ללכת איתה לסרט כי בא לה פופקורן.
מעבר לכך נמשיך להתחמם
לא תודה.
נלבש פיג'מות
מתי הפסקנו? (ז"א אין לי פיג'מה רשמית אבל כל בגד שחרשתי עליו מספיק והוא כבר לא ראוי להילבש מחוץ לבית הופך לפיג'מה)
נשמור על כדור הארץ
|יעני|
נחגוג את פסח עם מצות
|יאמי|
ואת המימונה עם מופלטות
הרבה פחות יאמי.
נעמוד בצפירות בימי זיכרון
|חייל|
ונברח לממדים בצפירות מסוג אחר
לא תודה.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של לונה, אורן, שרה מישל גלר, ג'ינה טורס, אדם סקוט, ג'רי סיינפלד, פטרישה ארקט, היילי אטוול, קאל פן, אמה קאולפילד, ג'נה קולמן, פיטר קאפלדי, הנרי איאן קיוזיק, פול ראד, אסא באטרפילד, ג'ניפר גארנר, מייקל פאסבנדר, רוברט דאוני ג'וניור ועוד
מזל טוב לכולם חוץ מלעוכרי ישראל.
אבל לבנתיים: פנטסטי או מציאותי? (או אולי ניסוח יותר ברור - בדיוני או ריאליסטי?)
אני לא אוהבת שזה מציאותי מידי אבל גם לא אוהבת פנטזיה עם יצורים וכאלה. אני בעד מד"ב אבל עם אנשים.
אניווי, הנה השאלון. תהנו|4U|- ארשום בספר האורחים את התרשמותי
אתה מוכן להסביר לי איך גם כשערכתי את השאלון בצורה נוחה לקריאה הפכת אותו לכאב ראש מודגש?|חבול| מצטערת אבל כואב לי בעיניים לקרוא את השאלון שלך|חבול|
איך כיף פה|שפם|
סתמי יש לכם מילקי = כיף לכם!
הם לא כל כך יפים אני יודע
זה איזה רפרנס ג'ן זי יא פגית?
יאיי!
אוף אבל זה אומר שהיא תעלה אותו באמצע הלילה ומחר אני במשרד ואני כל היום אהיה על קוצים להגיע הביתה לענות:-D
לא הרגיש לי שהיית על קוצים כל היום אלא אם כן עבדת עד איזה 21:00|שפם|
מה זה כבר עוד שקר לרשימת השקרים הבלתי נגמרת.
אחרי כמה שהעונה האחרונה היתה נוראית אני ממש מתלבטת אם לנסות אפילו משהו מהפרקים.
אוף, רציתי להוסיף אותה לרשימת הצפיה העתידית שלי (למרות שהיא הולכת להתממש בערך כמו שרשימת הצפיה של ניק הולכת להתממש) ועכשיו יש לי קצת אנטי.
פיג'מה ארוכה עם מזגן > פיג'מה קצרה.
חשבתי dimensions
כמובן שחשבת.
כמה שיותר בדיוני יותר טוב.
כמובן 2.0
(אדום לבן וכחול מלכותי זה מאוד ריאליסטי. כלומר החלק שבו נסיך אנגליה יוצא מהארון. החלק של אישה זוכה בנשיאות ארה"ב מרגיש בשלב הזה כמו פנטזיה)
:-D|חבול|
וואו איזה יפה עלי הכתר
אני חושבת שאתה צריכה להגיע ככה לעבודה.
כשאני אהיה עייף מאוד מחר בעבודה אני אזכור שזה היה שווה את זה.
נו והיית עייף?
אם נחשיב כל דבר ברשימת הצפייה שלך כשקר אז יש לנו הרבה יותר מ-520 (במיוחד אם נוסיף גם את השקרים של כל האחרים פה [לונה])
אני ממש לא זוכר מה היה בעונה האחרונה, אבל לרוב אני נהנה (הייתה עונה אחת שלדעתי ממש לא אהבתי חצי מהפרקים)
יופי, אם גם אתה לא אהבת אז נראה לי שהיא תרד לתחתית הרשימה אחרי שאראה את כל הדברים שאני רוצה באפל.

LeAnnDylan

Well-known member
|1תו|שם: לונה3
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? היפים והאמיצים |אליהו|
במקום להיות חסרת אישיות יכולת לציין את SNL, הם בדיוק חגגו 50:-P:
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? מזגן+טלויזיה+סטינג = 3
והאם את משתמשת בהם זו השאלה האמיתית.
|קסם|סדרות החודש:
Severance עונה 2 (רגשות מעורבים)
נשמע נכון.
Adolescence (די טוב)
מרגיש לי ש"די טוב" זה שווה ערך לציין "כמעט טוב" בתעודה שזה לא משהו אז המסקנה שלי היא שלא נהנית ממנה.
Mythic Quest עונה 4 (די אכזבה)
יופי ואני תיכננתי לראות אותה|שפם|
Paradise עונה 1 (די אהבתי)
מזל באמת.
התחלתי את For All Mankind (עוד אין לי דיעה, רק התחלתי את פרק 3)
כמה פרקים את צריכה לראות כדי לגבש דיעה?
|קסם|סרטי החודש: התחלתי את מואנה 2.
מה זה סרט בהמשכים?
|קסם|שירי החודש:
פתאום קלטתי שאף פעם לא הבנתי באמת מה המילים של השיר הזה (ולא טרחתי לגגל אותן) ופתאום כשהוא שר אותן זה הרבה יותר ברור. אני מניחה שהייתי צריכה להבין אותן גם מאיזו גרסה איטית אחרת של השיר הזה ששמעתי באיזו תוכנית ואהבתי מספיק כדי להוסיף אותה לפלייליסט שלי, אבל אני חושבת שלא הבנתי גם כשהיא שרה אבל משום מה הבחור הזה שר מספיק ברור אז אני מעריכה את זה למרות שמיציתי אותו אחרי איזה 30 שניות אבל המשכתי לצפות בשביל להקשיב למילים:-D
|קסם|ספרי החודש:
ועכשיו אני שוב עם: הארי פוטר ואבן החכמים :love: :love: :love:
הייתי אומרת שאת חסרת תקנה אבל אני אני ואין לי זכות להגיב על דברים כאלה.
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: איזבל מחתונמי היתה מעיקה (לא שונאת אותה! בכל זאת זה בנאדם אמיתי ואפילו קוראת עברית, ואני יודעת שבריאליטי יש גם מניפולציות של עריכה וכל זה, אבל כדמות היא יצאה מישהי שנהנייתי "לשנוא". סליחה מראש, איזבל, אם בטעות הגעת לקרוא את זה!)
:-D
|קסם|שחקני החודש: כל השחקנים ב-Severance היו מדהימים.
וב-Adolescence השחקן ששיחק את הנער והאישה ששיחקה את הפסיכולוגית היו מעולים.
כן
|קסם|קראשי החודש: בפרדייז היו כמה וכמה חתיכים: כמובן ג'יימס מרסדן, אבל גם סטרלינג ק.בראון (שבכלל לא חשבתי שהוא חתיך ב"החיים עצמם") וגם השחקן של הסוכן השני. (אף אחד מהם לא היה ממש "קראש" אבל זה מה יש כרגע).
כן, סטרלינג באמת חתיך (בפנים הוא לא מענין) וג'יימס כמובן חתיך. וכן גם בילי חמוד ממש!
|קסם|ציטוט חודשי:
I am doing my mediumest
(אלמוני מפייסבוק)
מעולה
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אני עובדת כרגע רק במשרה חלקית ויש לי יחסית זמן פנוי, אז מצאתי מקור הכנסה ממש נחמד מהבית. אם מישהו רוצה לדעת מוזמנים לפנות בפרטי. וכן, אני יודעת שאני נשמעת עכשיו כמו תרמית פירמידה :-D
לא נשמע מפוקפק בכלל.
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: להפוך לעוד יותר |אליהו| רק כי שוב הקפתי את השמש כנגד רצוני.
אני חושבת שמגיע שלב שאין כבר יותר אליהו ממנו והגעת אליו כבר לפני שנתיים אז את יכולה להקיף את השמש כמה שתרצי עכשיו את סתם אליהו.
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם: הדוקטור
רשע: דוקטור מאואר (Severance)
תם: מארק (Severance)
שאינו יודע לשאול: מארק (Severance)
לא יודעת לגבי השתים הראשונים אבל לגבי מארק, האם זה איני או אאוטי?
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. סדרות שמבוססות על תעלומה
צפיתי שזו תהיה מכת הבכורות שלך:-D
2. סדרות עם תעלומה שנפתרת בצורה שאין בה שום הגיון (אני מסתכלת עלייך, אדם סנדלר)
אני מניחה שאני יכולה לגגל אבל אין לי כוח. מה אדם סנדלר עשה לך?
5. שאין יותר סדרות טלויזיה ממש מבריקות (או שאני לא יודעת איך למצוא אותן)
כן. זה באמת מבאס. כשנגמרת סדרה ממש טובה שאהבתי ממש אני מתמלאת בתחושת ריקנות שמרגישה כאילו היא תימשך לנצח.
6. לבטל ולחדש מינויי סטרימינג כי בכל אחת יש תוכן אחר.
can't relate
8. לגלות שסדרות עבר אהובות, בעיקר קומדיות נוסטלגיות, כבר לא מצחיקות היום
דברים שלא עומדים במבחן הזמן זה באמת מבאס.
יש לך דוגמה למשהו שאת מתכוונת אליו?
9. שיש לי כבר מזמן בעיה כנראה בסטרימר של סטינג או בטלויזיה עצמה, שמדי פעם השידור כאילו עושה אתחול ולא רואים הפסקה בשידור אבל כן הסאונד נאבד לכמה שניות, ואין לי כוח לבדוק או לעשות עם זה משהו.
אויש מציק.
10. שהממשק של אפל טיוי פלוס בדפדפן מעצבן.
בעע למה לכולכם יש בעיה באפל? האם אפל מתנכלים לישראל? אני הולכת להחרים אותם|שפם|
אבל גם איכס מי רואה אפל בדפדפן? את כאילו רואה סדרות מהמחשב? מה אנחנו בשנת 2005??
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -
תגובות שאינן בסוף השרשור (גם לי קורה לפעמים בטעות, אבל יש כאלה שתמיד.)
וואי כן. די אנחנו בפורום הזה יותר שנים מבני ישראל במדבר. הגיע הזמן שתלמדו לשרשר. ומילא זה היה גולשים חדשים, אבל זה אנשים שכתבו כבר מיליון הודעות|חבול|
|בננה|פרי אהוב?
אבטיח
בא לי ארטיק אבטיח כזה עם הסוכריות השחורות למעלה.
לפני איזה כמה שבועות הייתי באיזה סופר שבדר"כ מוצאים בו דברים שווים, וראיתי ארטיק אבטיח כזה (הזה בצורה של המשולש) שהיה נראה כמו של הארץ והיה ציור של עיגולים שחורים כאלה וממש התלהבתי. עד שפתחתי אותו וגיליתי שהעגולים האלה זה נקודות שוקולד וכאילו איכס מה הקשר שוקולד עם הארטיק הזה בעע.
🧁קאפקייקס או מאפינס?
איזה שאלה אמריקאית!
מה אמריקאית יא מוזרה? גם אנשים בארץ אוכלים מאפינס וקאפקייקס!|שפם|
אני תמיד הייתי מכינה מאפינס בארץ|מאוהב|
אני חושבת שנתקלתי בקאפקייקס בארץ אולי פעם אחת באיזה אירוע של עבודה.
טוב את באירועים של דינוזאורים. בטח מגישים לכם שם רק ממותות|שפם|
בכל מקרה אין לי העדפה ברורה ביניהם, הכל תלוי באיזה טעם הקאפקייק או המאפין.
מזה באיזה טעם. ההבדל או בציפוי של זה. או שאוהבים את האיכסה הזה ששמים למעלה או שלא.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?
"קנה 2 ברונטוזאור וקבל טירנוזאור מתנה!"
אין ידעתי שאת מהתקופה של הדינוזאורים.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם?
לא תליתי פוסטרים על הקירות, אבל היה לי יומן של להקת א-הא!
בטח בתקופה שלך לא היה ניתן לתלות דברים על הקירות. אבל בטוח היו לך ציורי קיר במערה שלך.
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?
זה תלוי לאיזה משחק אני מכורה באותו זמן :-D כרגע זה אחד שנקרא Einstein Island ;-#
מפחדת לגגל מה זה.
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?
הריח מהאגזוז של אופנוע אחרי שהוא מתחיל לנסוע (בטח זה רעיל, אבל ריח נעים לי משום מה)
הריח המסריח מהפה של חתולים :-D |מובך|
חשבתי שאני מוזרה אבל אז באה לונה ואני מרגישה נורמלית שוב. תודה.
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?
כל כוח שאני מצליחה לחשוב עליו נראה לי שאפשר להשתמש בו גם למטרות טובות. אולי אחרי שאקרא את התשובה שלך תבוא לי השראה.
אפשר כוח שבו ניתן לתת לאנשים סטירה דרך המסך. נראה לי מאוד שימושי.
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-
תקופה ארוכה לא שמתי לב לכפתור החיפוש שיש פה בפורום למעלה משמאל, והשתמשתי בקישור מימין שמוביל לעמוד שצריך כל פעם לבחור בו את הפורום שרוצים לחפש בו מתוך הרשימה הארוכה! |פנים|
לא הבנתי איזה חיפוש היית עושה לפני?
|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 125964
לא יודעת מי זה סטנלי אבל אני בהחלט הוא.

LeAnnDylan

Well-known member
לכי תגדלי לך אישיות|שפם|
DVD זה עוד דבר קיים?
WHAT YEAR IS THIS?
(גם לי יש בעקרון מכשיר כזה אבל אפילו הוא כבר לא זוכר שהוא קיים).
מה אני אעשה שאני רוצה לראות סרטים של אוברי/ריס/דרו שלא קיימים בשום מקום (גם לא בתשלום) שהוא לא DVD|שפם| ואפילו לא בלו ריי!! DVD מהתקופה שהחברים הדינוזאורים שלך שלטו בעולם וטלוויזיות היו מרובעות|בוכה|
נראה לך באמת שמתוך בחירה הייתי קונה את הקקי הזה|שפם|
השם של הסדרה הזאת לא נשמע לי מתאים למוטיבציה שנדרשת לאימוני בוקר.
זה אימון על אליפטיקל, ויש לי שני מצבים בו- או שאני עושה על דרגת קושי נמוכה אבל ממש מהר ואז אני צריכה שירים מקפיצים כי אני לא יכולה להתרכז במסך. או שאני עושה על דרגת קושי גבוהה ואז אני לא יכולה לעשות את זה מהר אז אני יכולה לצפות במשהו על המסך. חוץ מזה שיחסית לשם הסדרה יש בה די הרבה אקשן אז זה זורם. סדרות איטיות זה מציק כי אז הסבל הפיזי מתעצם ע"י הסבל הויזואלי.
על מה אוברי כתבה ספר ילדים?
מסתבר שעליך

הגענו לימים אפלים!
בהחלט. אבל אני אכנס עוד מעט לבנדסאינטאון כדי לחפש הופעות לאפריל.
מה כל כך דה בזה.
ה'דהה' זה כי רוב האנשים והמקומות לא יודעים לעשות קאפקייקס כי יש לקשקוש הזה למעלה טעם של בצק סוכר מגעיל שחוץ מילדים אף אחד לא רוצה לאכול. אבל יש איזה מקום שנקרא Hapa Cupcakes שהם השתתפו באיזו תוכנית ריאלטי על קינוחים או קאפקייקס או משהו ולהם יש באמת קאפקייקס שווים. אבל אם בכל העולם יש רק מקום אחד שיודע לעשות קאפקייקס טעימים, אז ברור שדההההה מאפינס!!
תמיד כשלקוחות מביאים לי קאפקייקס (אם זה לא HAPA) אני זורקת את הציפוי שלמעלה לפח ואוכלת רק את העוגה. שזה תאכלס הופך למאפינס אז נראה לי ברור שאני מעדיפה מאפינס.
מאיזה גיל אהבת את דרו?
בעיקרון משנת 2000 כשיצא המלאכיות של צ'ארלי הראשון (הייתי בת 13) אבל נהייתי אובססיבית רק בשנת 2003 (גיל 16) כשראיתי את התמונות שלה מהפרמיירה של המלאכיות של צ'ארלי בהילוך גבוה עם החליפה הלבנה|מזיע||מזיע||מזיע|
כן ממתי ניק עושה את העבודה שלו בזמן|שפם|
רק כשזה כרוך בהתעללות בכן.
צודקת פנקייק עדיף!
וואי וזה היו פנקייקים שווים ביותר!
הזמנו שני סוגים - Mexican Tres Leches וניו יורק צ'יזקייק|יאמי|

LeAnnDylan

Well-known member
|1תו|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה?|קדימה|מסתבר שרוקדים עם כוכבים
חח מתאים לך. יואו העונות עם ג'וליאן האף|מאוהב|
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר?|קדימה|בחדר שינה? אחד למזגן. בסלון אחד לטלוויזיה ואחד למזגן.
זה היה בחדר שינה אבל תודה על הפירוט:-P:
|קסם|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| - אני חיה מרביעי לרביעי אבל איזה כיף לי ברביעי באמת אני מאוהבת איזה כיף שגם בעונה 7 בפרק שבועי עדין הפרקים כאלה מוצלחים שאני מחכה כל השבוע ואז יוצאת שמחה!
חח אולי גם אני אראה. בא לי משהו ממכר:-D
Running Point - חמוד למדי
יש לך יחסית די הרבה סדרות ברשימה אבל רק זו משותפת. בהחלט סדרה חמודה. אבל אמאלה למה קייט נראית כל כך קשישה? הייתי צריכה לגגל אותה כדי לראות בת כמה היא והיא ממש צעירה אבל בסדרה נראית בת איזה 60. אבוי.
|קסם|סרטי החודש:|קדימה|מופאסה - זה הגיע לדיסני אז ישבנו להייט וואטצ' ולמרות שבכללי הסרטים האלה זה תועבה הוא דווקא היה נחמד. אולי כי זה סיפור אחר אז הוא לא רצח את המקור כמו הלייב אקשן הראשון המתועב שהם עשו. למרות שלדעתי קצת סתרו את הסרט המקורי.
חח הייט וואץ' זה תמיד כיף
|קסם|שירי החודש:|קדימה|ליידי גאגא הוציאה אלבום חדש ויש בו שיר שנשמע כאילו היא שלפה אותו מהכספת של טיילור8-* והוא גם ממכר בטירוף.
Lady Gaga - How Bad Do You Want Me
לא הכרתי. חביב למדי.
|קסם|ספרי החודש:|קדימה||X| אבל פתוחה להצעות.
עזבי אותך מספרים, תחפשי סדרות חדשות.
|קסם|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|צטערת אין חדש פה - טים ולוסי חיים שלי|מאוהב|
|לב|
וואי השבוע קפץ לי איזה ריל של מישהי שאני לא זוכרת בדיוק איך ידעתי שהיא מהטירון. אולי זה היה כתוב על הריל או בתיאור או אולי לפי מה שהיא לבשה או משהו לא זוכרת. אניווי הייתי משוכנעת שזו הלוסי שלך ושזה קפץ לי כי בטח עשית לזה לייק או משהו אז נכנסתי לפרופיל של הבחורה הזאת והיא ממש יפה והכל אבל נראית קצת שונה מלוסי ולא הבנתי למה בגיפים שלך היא נראית אחרת. ואז הלכתי לגגל אותה וקלטתי שזו מישהי אחרת|שפם|
|קסם|שחקני החודש:|קדימה|אני. אני משחקת מלא מהג'ונג.
משחקת מה?
|קסם|קראשי החודש:|קדימה|גם פה אני מצטערת שאני לא מחדשת אבל בעלי היפה תמיד|מאוהב| גיף מקואצ'לה האגדי שהחודש יחגוג שנתיים 3 שנים😱😱:-0
זה מההופעה עם שאניה נכון?
והגירל קראש המושלמת שלי לוסי|מאוהב|
|לב|
|קסם|ציטוט חודשי:|קדימה|טוב יש לי בלאקאאוט לא יודעת כבר שעה נתקעתי על השאלה הזאת.
חח לי בכלל לא היה כוח לחשוב או לחזור לפתקים. עניתי על השאלון הזה במשך איזה שעתיים ובאיזשהו שלב כבר התייאשתי:-D
|קסם|סיבה למסיבה:|קדימה|קיבלתי כרטיס ספונטני למחזמר דיר אוון הנסן שרציתי לראות ולא היה לי עם מי:-]
שווה.
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|מוצש אחד נחמד אמא שלי שטפה את המדרגות. אני האהבלה התעלמתי מהעובדה שרטוב וירדתי מהר מידי והחלקתי בום טראח. התחלתי לדמם מהאגודל. למחרת באתי לעבודה כולי דרמטית עם כפכפים וכף רגל חבושה:-D
חח גם אני אוהבת לחבוש הרבה יותר ממה שדרוש ותמיד נראית כאילו מקסימום כרתו לי אצבע:-D
אבל גם אוי, מקווה שהבוהן כבר לא כואבת|נחמה|
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל:|קדימה|פסחחח ליל הסדר אוכל וקצת (קצת מידי;-() חופש!
אוף למה אי אפשר שיהיה לנו שבועיים חופש כמבוגרים אחראיים כמו שהיה לנו בבצפר. זה לא הוגן.
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-|קדימה|
חכם - ליפ
תם - ליאם
רשע - פרנק
שאינו יודע לשאול - קארל.
בול.
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?|קדימה|אני לא חושבת שזה השתנה אבל אני אחשוב מחדש בלי להציץ
1. זמן ארוך מידי בין עונות
2. פרקים ארוכים מידי. ספציפית סדרות עם 8 פרקים ארוכים במקום 12 פרקים באורך נורמלי למשל.
3. פרקים חשוכים מידי (אני מסתכלת עליכם כישור הזמן)
4. עונות קצרות מידי לסיטקומים
5. שהכל מפוזר בין יותר מידי שירותים
6. ובסוף את הדבר היחיד שאני רוצה אין בשומקום
7. ריבוטים רימייקים וכו
8. קפיצות זמן בסדרה שאז פתאום הקשרים בין הדמויות משתנים אבל אנחנו לא היינו לחוות את זה אז אנחנו לא מרגישים את ההיקשרות בין הדמויות כמו שצריך.
9. יותר מידי אלימות
10. סיום סדרות במתח או עם פתח לעתיד ואז מבטלים אותן.
מסכימה עם הרוב. לגבי 2 אני בהחלט נגד פרקים ארוכים (אלא אם כן זו סדרה שאני אובססיבית אליה ואז תנו לי גם פרק של 3 שעות) אבל לא הייתי מעדיפה שיהיו קצרים יותר עם יותר פרקים, אלא שפשוט יחתכו את כל המריחות ויתנו לי 8 פרקים באורך של 40 דקות.
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו?|קדימה|לאדעת אולי עוגת שוקולד בלי קמח יכול להיות נחמד. אולסו מצטברייט יותר טעים מחביתה.
עוגת שוקולד בלי קמח זה אכן טעים. מצברייט אני לא אוהבת.
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -|קדימה|וואי אבל אני רוצה לנקות את הטרולים!!! אז אנשים שלא יודעים לשרשר (הם יכולים גם ללמוד כדי שלא ננקה אותם).
כן.
|בננה|פרי אהוב?|קדימה|תפוז או תותים
כן.
🧁קאפקייקס או מאפינס?|קדימה|וואי מה ההבדל בעצם? קאפקייק זה לא מאפין מקושט? לא מתה על שניהם.
מאפין זה קאפקייק בלי כובע.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?|קדימה|מוי כיף!
וואי כן.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם?|קדימה|אף פעם לא היו לי פוסטרים על הקירות, אבל אם היה זה כנראה של המורדים/כמעט מלאכים.
מה? איזו מן ילדות הייתה לך??
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?|קדימה|וואסטפ, אינסטגרם, כרום (לתפוז), פייסבוק.
וואי פייסבוק הפכה לאפליקציה שאני נכנסת אליה פעם בשבוע לראות שכל הדודים בחיים וזהו. אין שם כבר שום דבר מענין. בטח לא ליותר מ-5 דקות ביום.
הסיבה היחידה שעדין לא מחקתי אותה מהטלפון זה כי כל הדודות הבומריות שלי משתמשות רק בזה אז זו הדרך שלהן לתקשר איתי ולראות שאני בחיים.
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה?|קדימה|שיימלס. אתם יודעים מי:-( (למרות שכן היה משהו טוב בעונות האחרונות)
כן. (לא לגבי הסוגריים)
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?|קדימה|של אוכל כמובן:-P: ריח של על האש או עוגת שמרים טריה|מאוהב|
יאמי.
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?|קדימה|חיחיחיחיחי שינוי צורה. אני לא רואה איך משתמשים בו לטובה:-D
השאלה לא הייתה על כוח שלא משתמשים בו לטובה, אלא על כוח שמתמשים בו ל*רעה* אז את יכולה לבחור בשינוי צורה אבל את צריכה לספר לנו מה הדבר המרושע שתעשי איתו.
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-|קדימה|וואי כל הזמן צוחקים עליי איך אני מתכנתת כזאת בומרית. רק היום חברה בעבודה הראתה לי איזה קיצור בטלפון שלא הכרתי חחחח
איך את יכולה להיות בומרית כשאת עדין באינקובטור??
|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|
1. הטירון
2. הטירון
3. הטירון
4. הטירון
5. הטירון
התכוונתי לסדרות שיצאו השנה אבל בסדר, אני אסלח לך.
:-D
כלבים חמודים לשמח לבב אנוש:
בהתחלה אמרתי לעצמי יואו אין לי כוח לעוד כלבים אבל זה בהחלט היה חמוד:-D:-D
אתם לא תראו וזה הפסד שלכם אבל טיילור מבצעת מאשאפ מושלם של שני שירים שאני ממש אוהבת באיכות מדהימה בהופעה אחת לפני ההופעה שלי!!!;-(
אני ראיתי אז זה לא הפסד שלי. יש לה רגליים ממש יפות *מתמקדת בדברים הלא חשובים*

LeAnnDylan

Well-known member
הגזמת את לא לונה.
נכון אבל מסתבר שלונה רוצה להיות דילן כי היא גנבה לי את התשובה|שפם|
חחחחחחחחח כמובן שיש לך יותר מידי לכן רק את יכולה לחשוב על שאלה כזאת:-D
חח האמת שכשישבתי לכתוב את השאלון הייתי צריכה להזיז את השלט של האפל מהמקלדת אז נתקעתי על שלטים. אני כבר זקנה וקשה לי לחשוב על שאלות אז משתמשים במה שיש:-D
יש לך דיוידי עדיין??:-0
חח זה לא "עדין", הוא חדש. קניתי אותו לפני שנה כדי לראות איזה סרט של ריס שלא היה זמין לי בסטרימינג. לפני זה השתמשתי באיזה מכשיר של השותפה שלי שהוא באמת היה משנת התרפפו כדי לראות סרטים של דרו מהתקופה שהייתה בת שנתיים:-D אבל המכשיר שהיה לה התפגר וכשהייתי בריס ארה שלי, הייתי צריכה לקנות דיוידי חדש באמזון. יש לי עכשיו איזה סרט של אוברי שאני צריכה לראות עליו אבל זה סרט שהיא בטח מופיעה בו לשלוש שניות וזה הרבה סבל לעבור בDVD בשביל ממש מעט אוברי;-( (אבל כמובן שאני אעשה את זה בשבילה).
תהיי בריאה את:-D
גם באמת בזבזו ככ הרבה זמן של פאנל על להקרין פרק?8-*
כן! אם הייתי יודעת שזה הולך להיות כל הפרק הייתי מנצלת את הזמן לעשות פיפי:-D (ילדים, אל תשתו מלא וודקה לפני שצריכים לשבת באותו מקום במשך שעתיים) אבל דווקא זה היה חמוד כי מאחוריי ישבו איזה חבורת שירניות שדיקלמו את כל התסריט ביחד עם הפרק ולמרות שזה נשמע מציק זה דווקא ממש שעשע אותי:-D
שמעתי שעפים על זה ממש אבל חשדתי שזה קרינג' כזה, תודה לך.
זה קרינג' בשבילי. יש מצב שאת תאהבי. בדיוק קיבלתי הודעה מאפל שיצא פרק חדש אז אני אלך לצפות עכשיו ואקווה שהוא טוב יותר מהשנים הראשונים (או לפחות שיהיה בו מלא קת'רין).
את יותר צפויה ממני:-D
(אבל יותר משקיעה ממני. מהממת|מאוהב|)
את לא יכולה לקרוא לי צפויה כשהלסת של לונה עדין לא חזרה למקומה אחרי הפצצה שהטלתי עליכם:-D
חפרתי יותר מידי היום וכבר בא לי לזחול למיטה ולראות טלוויזיה אז בפעם אחרת.
מה אתם עושים באיסטר?
זורקים קונפטי eggs אחד על השני ואוכלים מלא.
זה נשמע לא משהו בכלל
לא יודעת למה אבל טעים לי יותר.
מה הם מתכננים לעשות בווגאס?
מה יש לעשות בווגאס? מסיבות והימורים. שני דברים שלא מדברים אליי.
חחחחח בילדות, עדיין יש לך קיר של דרו. (אבל עכשיו זה ממוסגר אז זה בוגר. ככה סיכמתי עם חברה שהתלבטתה מה לעשות עם הפוסטרים מהחבילת ויפ של טיילור כי הרגיש לי שזה קצת טינאג'רי לתלות פוסטר. החלטנו שאם ממסגרים זה תמונה ותמונה זה לאדם בוגר).
זה שגם היום יש לי קיר דרו לא מבטל את הקיר דרו שהיה לי בילדות:-D
אגב היום יש לי שני קירות דרו (אחד אני שוקלת לבטל בהמשך אבל לבינתיים הוא עדין קיים) וקיר ליאן. למרות שהקיר ליאן זה רק שני פוסטרים אבל זה כי אין לי באמת מקום ליותר מזה ואין לה גם מלא פוסטרים|שפם| שזו חוצפה מצידה אם תשאלי אותי.
אולסו לא היה לך פוסטר של הרמטכל או משהו?:-D
לא פוסטר. סתם תמונות שלו שגזרתי ממגזינים ישנים שהיו בארכיון של הספרייה|אילם||פנים| אבל זה היה בכיתה, לא בחדר שינה שלי.
חחחחחחחח השיר הזה רודף אותי
חחח גם אני שרתי אותו לעצמי כל היום:-D
חחחחחחחחח רנצ'ו קרנה טורוס:-D:-D:-D:-D
כל אות שם הייתה יותר מצחיקה:-D והפרצוף שלה כל פעם אחרי שהיא אמרה את האות וקלטה כמה סתומה היא נשמעת:-D אמאלה ככה בדיוק אני מרגישה כשאני צריכה לאיית משהו ויש לי בלאקאאוט פתאום לכל מילה נורמלית באות. פעם אמרתי למישהו בטלפון "T לייק תחת"🙈
לילה טוב!

Lion_Heart

Well-known member
|1תו|שם:נפתלי בן יששכר
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה?מה???
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר?-0

|קסם|סדרות החודש:כרגע אני צורך KDRAMAS בכמויות לא הגיוניות, אז זה
|קסם|סרטי החודש:קפטין אמריקה
|קסם|שירי החודש:
|קסם|ספרי החודש:
|קסם|דמויות (אהובות) החודש:
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
|קסם|שחקני החודש:לורה ביילי
|קסם|קראשי החודש:לורה ביילי
|קסם|ציטוט חודשי:be all my sins remembered
|קסם|סיבה למסיבה:none
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש:
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל:כלום

(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם-ג'יילס, רשע,אנג'לוס, תם ווילו, וזה שאינו יודע לשאול-ווסלי
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?אז ככה, אני מתעב את " אז בואו נהרוג דמויות בראנדומליות כדאי להראות כמה אנחנו אדג'יים"
סדרה מדהימה שמטתבטלת אחרי עונה אחת!
"בואו נאנוס דמויות בשביל להראות כמה אדזג'יים אנחנו"
דמויות מרושעות שצריך להבין כי יש להם עבר טראגי
הדמות הראשית שממש מגעילה לכולם , אבל זה בסדר כי ...זה הדמות הראשית
בדרה שלא מסיימים בזמן והעונה האחרונה פשוט נוראית
דמות טובה מתגלה כמרושעת כי...עלילה!
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? מצבריי
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו?"עולמות" נתראה שם!
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -אני לא האדם הנכון לשאול

|בננה|פרי אהוב?תפוח!
🧁קאפקייקס או מאפינס?מוצ,י
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?"איפה הויטמין C שלי?" "זה זמן התפוח"
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? ישנצי על סדינים של סופרמן,זה נחשב?
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?אינסטגרם
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה?AOS\SLIDERS
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?ריח של ספר ישן\ ריח של שוקולד שרוף מהמאפיה \ריח של בית מלון
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? ההשערה שארצה להשתמש בכוחות על למטרות מרושעות מעליבה ביותר!
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-אין לי שמץ כי

Do Not Cite the Deep Magic to Me, Witch​

למעלה