שם: לונה3
גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? היפים והאמיצים
במקום להיות חסרת אישיות יכולת לציין את SNL, הם בדיוק חגגו 50
כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? מזגן+טלויזיה+סטינג = 3
והאם את משתמשת בהם זו השאלה האמיתית.
סדרות החודש:
Severance עונה 2 (רגשות מעורבים)
נשמע נכון.
מרגיש לי ש"די טוב" זה שווה ערך לציין "כמעט טוב" בתעודה שזה לא משהו אז המסקנה שלי היא שלא נהנית ממנה.
Mythic Quest עונה 4 (די אכזבה)
יופי ואני תיכננתי לראות אותה
Paradise עונה 1 (די אהבתי)
מזל באמת.
התחלתי את For All Mankind (עוד אין לי דיעה, רק התחלתי את פרק 3)
כמה פרקים את צריכה לראות כדי לגבש דיעה?
סרטי החודש: התחלתי את מואנה 2.
מה זה סרט בהמשכים?
שירי החודש:
Smells Like Teen Spirit in the style of Frank Sinatra #franksinatra #nirvana #kurtcobain #grunge.
www.facebook.com
פתאום קלטתי שאף פעם לא הבנתי באמת מה המילים של השיר הזה (ולא טרחתי לגגל אותן) ופתאום כשהוא שר אותן זה הרבה יותר ברור. אני מניחה שהייתי צריכה להבין אותן גם מאיזו גרסה איטית אחרת של השיר הזה ששמעתי באיזו תוכנית ואהבתי מספיק כדי להוסיף אותה לפלייליסט שלי, אבל אני חושבת שלא הבנתי גם כשהיא שרה אבל משום מה הבחור הזה שר מספיק ברור אז אני מעריכה את זה למרות שמיציתי אותו אחרי איזה 30 שניות אבל המשכתי לצפות בשביל להקשיב למילים
הייתי אומרת שאת חסרת תקנה אבל אני אני ואין לי זכות להגיב על דברים כאלה.
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: איזבל מחתונמי היתה מעיקה (לא שונאת אותה! בכל זאת זה בנאדם אמיתי ואפילו קוראת עברית, ואני יודעת שבריאליטי יש גם מניפולציות של עריכה וכל זה, אבל כדמות היא יצאה מישהי שנהנייתי "לשנוא". סליחה מראש, איזבל, אם בטעות הגעת לקרוא את זה!)
שחקני החודש: כל השחקנים ב-Severance היו מדהימים.
וב-Adolescence השחקן ששיחק את הנער והאישה ששיחקה את הפסיכולוגית היו מעולים.
כן
קראשי החודש: בפרדייז היו כמה וכמה חתיכים: כמובן ג'יימס מרסדן, אבל גם סטרלינג ק.בראון (שבכלל לא חשבתי שהוא חתיך ב"החיים עצמם") וגם השחקן של הסוכן השני. (אף אחד מהם לא היה ממש "קראש" אבל זה מה יש כרגע).
כן, סטרלינג באמת חתיך (בפנים הוא לא מענין) וג'יימס כמובן חתיך. וכן גם בילי חמוד ממש!
ציטוט חודשי:
I am doing my mediumest
(אלמוני מפייסבוק)
מעולה
[למתקדמים] סיפור החודש: אני עובדת כרגע רק במשרה חלקית ויש לי יחסית זמן פנוי, אז מצאתי מקור הכנסה ממש נחמד מהבית. אם מישהו רוצה לדעת מוזמנים לפנות בפרטי. וכן, אני יודעת שאני נשמעת עכשיו כמו תרמית פירמידה
לא נשמע מפוקפק בכלל.
למה אתם מצפים בחודש אפריל: להפוך לעוד יותר

רק כי שוב הקפתי את השמש כנגד רצוני.
אני חושבת שמגיע שלב שאין כבר יותר אליהו ממנו והגעת אליו כבר לפני שנתיים אז את יכולה להקיף את השמש כמה שתרצי עכשיו את סתם אליהו.
כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם: הדוקטור
רשע: דוקטור מאואר (Severance)
תם: מארק (Severance)
שאינו יודע לשאול: מארק (Severance)
לא יודעת לגבי השתים הראשונים אבל לגבי מארק, האם זה איני או אאוטי?
מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. סדרות שמבוססות על תעלומה
צפיתי שזו תהיה מכת הבכורות שלך
2. סדרות עם תעלומה שנפתרת בצורה שאין בה שום הגיון (אני מסתכלת עלייך, אדם סנדלר)
אני מניחה שאני יכולה לגגל אבל אין לי כוח. מה אדם סנדלר עשה לך?
5. שאין יותר סדרות טלויזיה ממש מבריקות (או שאני לא יודעת איך למצוא אותן)
כן. זה באמת מבאס. כשנגמרת סדרה ממש טובה שאהבתי ממש אני מתמלאת בתחושת ריקנות שמרגישה כאילו היא תימשך לנצח.
6. לבטל ולחדש מינויי סטרימינג כי בכל אחת יש תוכן אחר.
can't relate
8. לגלות שסדרות עבר אהובות, בעיקר קומדיות נוסטלגיות, כבר לא מצחיקות היום
דברים שלא עומדים במבחן הזמן זה באמת מבאס.
יש לך דוגמה למשהו שאת מתכוונת אליו?
9. שיש לי כבר מזמן בעיה כנראה בסטרימר של סטינג או בטלויזיה עצמה, שמדי פעם השידור כאילו עושה אתחול ולא רואים הפסקה בשידור אבל כן הסאונד נאבד לכמה שניות, ואין לי כוח לבדוק או לעשות עם זה משהו.
אויש מציק.
10. שהממשק של אפל טיוי פלוס בדפדפן מעצבן.
בעע למה לכולכם יש בעיה באפל? האם אפל מתנכלים לישראל? אני הולכת להחרים אותם

אבל גם איכס מי רואה אפל בדפדפן? את כאילו רואה סדרות מהמחשב? מה אנחנו בשנת 2005??

שאלת בונוס:
לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -
תגובות שאינן בסוף השרשור (גם לי קורה לפעמים בטעות, אבל יש כאלה שתמיד.)
וואי כן. די אנחנו בפורום הזה יותר שנים מבני ישראל במדבר. הגיע הזמן שתלמדו לשרשר. ומילא זה היה גולשים חדשים, אבל זה אנשים שכתבו כבר מיליון הודעות
פרי אהוב?
אבטיח
בא לי ארטיק אבטיח כזה עם הסוכריות השחורות למעלה.
לפני איזה כמה שבועות הייתי באיזה סופר שבדר"כ מוצאים בו דברים שווים, וראיתי ארטיק אבטיח כזה (הזה בצורה של המשולש) שהיה נראה כמו של הארץ והיה ציור של עיגולים שחורים כאלה וממש התלהבתי. עד שפתחתי אותו וגיליתי שהעגולים האלה זה נקודות שוקולד וכאילו איכס מה הקשר שוקולד עם הארטיק הזה בעע.
קאפקייקס או מאפינס?
איזה שאלה אמריקאית!
מה אמריקאית יא מוזרה? גם אנשים בארץ אוכלים מאפינס וקאפקייקס!

אני תמיד הייתי מכינה מאפינס בארץ
אני חושבת שנתקלתי בקאפקייקס בארץ אולי פעם אחת באיזה אירוע של עבודה.
טוב את באירועים של דינוזאורים. בטח מגישים לכם שם רק ממותות
בכל מקרה אין לי העדפה ברורה ביניהם, הכל תלוי באיזה טעם הקאפקייק או המאפין.
מזה באיזה טעם. ההבדל או בציפוי של זה. או שאוהבים את האיכסה הזה ששמים למעלה או שלא.
איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?
"קנה 2 ברונטוזאור וקבל טירנוזאור מתנה!"
אין ידעתי שאת מהתקופה של הדינוזאורים.
פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם?
לא תליתי פוסטרים על הקירות, אבל היה לי יומן של להקת א-הא!
בטח בתקופה שלך לא היה ניתן לתלות דברים על הקירות. אבל בטוח היו לך ציורי קיר במערה שלך.
באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?
זה תלוי לאיזה משחק אני מכורה באותו זמן

כרגע זה אחד שנקרא Einstein Island
מפחדת לגגל מה זה.
ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?
הריח מהאגזוז של אופנוע אחרי שהוא מתחיל לנסוע (בטח זה רעיל, אבל ריח נעים לי משום מה)
הריח המסריח מהפה של חתולים
חשבתי שאני מוזרה אבל אז באה לונה ואני מרגישה נורמלית שוב. תודה.
כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?
כל כוח שאני מצליחה לחשוב עליו נראה לי שאפשר להשתמש בו גם למטרות טובות. אולי אחרי שאקרא את התשובה שלך תבוא לי השראה.
אפשר כוח שבו ניתן לתת לאנשים סטירה דרך המסך. נראה לי מאוד שימושי.
אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-
תקופה ארוכה לא שמתי לב לכפתור החיפוש שיש פה בפורום למעלה משמאל, והשתמשתי בקישור מימין שמוביל לעמוד שצריך כל פעם לבחור בו את הפורום שרוצים לחפש בו מתוך הרשימה הארוכה!
לא הבנתי איזה חיפוש היית עושה לפני?
תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 125964
לא יודעת מי זה סטנלי אבל אני בהחלט הוא.