אני אחרי הרבה סדרות. שזה מה שמצחיק כי כל פעם מחדש אני חושבת שאני בחיים לא אוהב סדרה כמו שאהבתי את זו שהרגע סיימתי ואז אני אוהבת משהו אחר. נכון שלפעמים זה ברמות אובסססיה שונות אבל כאילו תמיד יש לי משהו אחר ואיכשהו אני אף פעם לא מאמינה שיבוא משהו אחר שאני אוהב באותה רמה.
נומ נומ נומ

למרות שבטח הם עבים אני פחות אוהבת פנקייקים עבים. אני מכינה בבית דק זה יותר דומה לקרפ.
הלוואי והם היו עבים. חלום שלי עכשיו זה פנקייקים של בית הפנקייק המקורי בארץ

הם אומנם לא דקים ברמת קרפ (יא מוזרה) אבל הם גם לא עבים כמו שאני אוהבת.
זה הרפנרס הכי מילנאילי טו אבר מילניאל!
מה שתגידי, פג.
את רוצה את כל הלוז שלי?
ברור. כדאי מאוד שתתחילי לשתף איתי את המיקום שלך שאדע בכל רגע נתון איפה את!!
וואי לפני איזה כמה שבועות השותפה שלי הייתה צריכה שאתקן לה איזה משהו בטלפון ובזמן שעשיתי את זה גם עשיתי שהיא תשתף איתי את המיקום שלה לתמיד. לא כי באמת אכפת לי לדעת איפה היא בכל רגע נתון אלא כי החניות שלנו בבית הן אחת מול השניה ובדר"כ היא חונה מאחוריי כי אני יוצאת בבוקר לפניה ואין לי כוח להזזת רכבים בבוקר. אבל לפעמים כשאני חוזרת הביתה והיא עדין לא בבית, אני עדין חונה בחניה שלי ומחכה שהיא תתקשר אליי להגיד לי שהיא בבית כדי לקום להזיז את הרכב, כי אם אני אחנה בחניה שלה היא פשוט תחנה בשלי בלי להתקשר אליי להזיז את הרכב ואז צריך לעשות את זה בבוקר וכאמור- אין לי כוח!! קיצר לא אמרתי לה ששיתפת את המיקום שלה איתי ואז איזה יום אחד חזרתי הביתה והיא לא הייתה ורציתי להיכנס למקלחת אז הסתכלתי איפה היא, והיא הייתה אצל אמא שלה שזה איזה 50 דקות נסיעה מפה אז אמרתי יופי יש לי זמן להתקלח. אז נכנסתי למקלחת ואחרי איזה משהו שנראה לי קרוב ל-45 דק' הסתכלתי שוב איפה היא והיא בדיוק פנתה לרחוב שלנו אז לקחתי את המפתחות של הרכב ויצאתי להזיז אותו. הייתי צריכה לחכות לה איזה חצי דקה ואז היא ישר נכנסה לחניה והיא יוצאת מהרכב וכזה "יא איזה יופי ששתינו הגענו הביתה באותו זמן" ואני כזה sure jan והיא מסתכלת עליי וקולטת שאני עם פיג'מה וכזה "הגעת הביתה עכשיו?" אז אמרתי לה "nope, i'm just stalking you" היא צחקה וכזה sure weirdo. ואז הייתה עוד פעם שהגעתי לפניה הביתה וראיתי שהיא בדרך חזרה אבל יש לה עוד 20 דקות, אז כשהיא הייתה קרובה הלכתי להזיז את הרכב ושוב היא כזה "מה, הגענו הביתה באותו הזמן? איזה קטע!!" ואני כזה "איזה חלק ב-i'm stalking you לא הבנת??" ואז היא כזה "מה? למה?" ואני כזה "נכון שהיה לך כיף שהגעת וישר חנית ולא היית צריכה לצאת מהחניה כדי שתהיה לך קליטה כדי לסמס לי לבוא להזיז את הרכב ואז לחכות לי שאבוא להזיז אותו? בשביל זה" היא מצידה חושבת שאני פשוט יושבת ומסתכלת על המיקום שלה בטלפון שלי כל היום כמו איזו חסרת חיים
אבל זה בלי אוברי

לצערי יותר מידי דברים בחיים הם בלי אוברי. אבל בדימיון שלי היא נמצאת בהכל.
לא בטוחה שתאהבי אבל תנסי.
אולי.
הקטע המשונה בסדרה הזאת שממש ממש לא אכפת לי אם תראו אין לי צורך שתראו. וזה בא ממני שתמיד רוצה שתראו את הסדרות שלי כדי לדבר עליהן.
חח זה הקטע שלי עם כל הסדרות חח לא אכפת לי מי רואה. למרות שיש לי לפעמים צורך בלתי מוסבר לכפות על סהר לצפות בדברים שאני רואה. אבל לא כי בא לי לדברי איתו על הפרקים. אין לי כוח לזה. סתם כדי שאוכל לשלוח לו ממים או גיפים ושהוא יבין את הרפרנס.
חחחחחחחח היא באמת נראית מבוגרת כאילו לא הבנתי בת כמה הדמות שלה אמורה להיות?
אה היא בת 45 אוקי נראה סביר לדמות שלה.
הרגיש לי שהדמות שלה אמורה להיות בגיל שלה באמת.
חחחחחח עכשיו אני סקרנית מי זאת כן הייתה.
לא יודעת נו, כמה נשים יפות עם שיער שחור כבר יש בסדרה הזאת?
כאילו אני מניחה שאני יכולה ללכת ל-IMDB ולהסתכל שוב ולהגיד לך אבל אין לי כוח.
הריל היה שלה ושל עוד מישהי רוקדות ונראה לי שהיה רשום שזה על הסט של הטירון בגלל זה שייכתי אותה אליך

בכל מקרה היא רשמה שהיא והשניה רקדניות בעברן, היא רקדה עם ג'נט ג'קסון והשניה עם מייקל ג'קסון. לא יודעת אם זה אומר לך משהו אבל אם לא, תגידי לי שמות של שחקניות מהסדרה שם אני אגיד לך מי מהן כי היה לה שם שלא הצלחתי לקרוא.
Mahjong
המשחק הזה הסיני שצריך להתאים אבנים.
הורדתי אפליקציה וזה ממכר כי זה כיף כזה זה לא על זמן ולא תחרות ולא מרעיש ולא כלום רק להתאים צורות זה מנקה את המוח.
צפה בקובץ המצורף 126056
אה, לא שיחקתי בזה. אין לי כוח לזה האמת. כרגע המשחק היחיד שאני שורפת עליו יותר מידי זמן זה toy blast אבל רק בגלל שאני ברמה כזאת מתקדמת שמרגיש לי עצוב לוותר. למרותש כן יש ימים שלמים שאין לי זמן לזה ואני לא נכנסת אליו בכלל. אבל הרבה פעמים תוך כדי צפיה בטלוויזיה אני אשחק בזה שעות כי פתאום נותנים לך בוסט של חיים ללא הפסקה במשך שעתיים.
אני אוהבת שאת אוהבת את הקראש החדש שלי בלי לצפות אפילו
לא צריך לצפות בשביל להעריך אנשים יפים. או שהם יפים או שלא.
WHAT IS WRONG WITH YOU????????????????
חחח אז צדקתי, משומה חשבתי שתנזפי בי שיש המון הבדל ביניהם.
חח לא, סתם היה בא לי על המאפינס של סטארבקס אז שמתי את השאלה הזאת. אמרתי כבר שאני זקנה ואני צריכה עזרה בחיבור שאלון
ילדות שבה תמיד טיפה הובכתי להיות פאנגירל. הייתי בכל זאת כן? רק פחות תליתי על הקירות דברים.
וואי האמת שאצלי בבצפר רוב הילדים היו מציקים כאלה שכאילו להיות פנגירל זה לא לרמה שלהם וכאילו סתמו, כל המהות של גיל 15 זה להיות פנגירל!!!

בגלל זה אני אוהבת להיות בארה"ב כי פה יש פנגירלז בנות 3000 אז אני לא מרגישה מוזרה. אם נגיד אני מעלה לסטורי איזה משהו פנגירלי אז תמיד כל האלה בארץ מגיבים לי ב"אולי יום אחד תתבגרי" או דברים בסגנון, וכל החבר'ה האמריקאים תמיד זורמים עם השטויות שלי ומעודדים אותי

למרות שכן מביך אותי כל פעם שהשותפה שלי מדברת עם אנשים רנדומלים בטלפון וכזה "אוי לא ראית את המקלחת של דילן נכון, תן לי להראות לך" וכאילו אייו לכי מפה יא מוזרה אחת!
אממ אובייסלי להתחזות לאנשים זאת גניבת זהות זה דבר מרושע.
אני יכולה לחולל כאוס.
זו לא תשובה מספקת! אני רוצה לדעת למי תתחזי ומה תעשי!
חחחחחחחחחח את מניחה שראיתי סדרות חדשות שיצאו השנה?

אולי אחת
אני יודעת שלפעמים מרגיש שאת הגולשת היחידה בפורום הזה, אבל זו הייתה שאלה לכולם

אבל בגלל שאני גם יודעת שלא תהיה לך תשובה לשאלה אמרתי לך שאני אזרום עם התשובה שלך
בחיים לא ראיתי מישהו נאמן יותר לסלבס שלו ממך!
חח אחרי שנטשתי את דרו את באמת רוצה לתת לי את התואר הזה?
שתית וודקה לפני הפאנל?
כן, היינו בסנטה מוניקה מאיזה 10 בבוקר (אני וחבר'ה מהעבודה + קציצי, בלי הבוסית) ואז נסענו לשדרת הכוכבים (אני ועוד שני חבר'ה כי האחרים התקפלו הביתה כי הם היו צריכים לחזור שוב לאל איי בערב אז הם רצו ללכת הביתה להתקלח) לראות את הכוכב של גל, הסתובבנו שם איזה שעה וזה היה ממש מחוץ לדולבי, שזה איפה שהיה הפאנל של אגת'ה אז כמובן שאין לי סיבה לנסוע הביתה ולחזור לשם שוב רק כי אני צריכה לשרוף איזה שעה וחצי. השנים שהיו איתי עזבו לקראת איזה 5:20 כזה (גם הם היו צריכים לחזור לאל איי [שגם תבינו איזה סתומים הם, בשעות האלה יש מלא פקקים. למה שמישהו יעשה את זה לעצמו? אמרתי להם שנצא לסנטה מוניקה פשוט יותר מאוחר ונישאר כבר באל איי במקום לנסוע ולחזור. הם לא רצו. מכפת לי שישבו בפקקים שעות]) ואז הלכתי לחפש את הכוכב של ג'וליאנה מרגוליס כדי לשלוח תמונה לשירניות (טוב שלא תקעו אותה בטיזלאוחתוק) ואז חזרתי לכיוון הדולבי (שיש שם אגב מלא דברים לעשות) אבל הלכתי כל היום אז פשוט ישבתי לי לנוח קצת ואז שהגיע הזמן שאפשר להיכנס לאולם עצמו, היו שם כל כך הרבה שירניות ולא רציתי שמישהו ידבר איתי אז הלכתי לבר וקניתי וודקה ספרייט והלכתי למקום שלי לשבת לי בשקט עם עצמי. קלטתי שהמקום שלי בצד מידי ולא זרם לי אז נכנסתי לראות אם יש כרטיסים שווים יותר ומצאתי אחד בשורה ראשונה בול באמצע, ישר קניתי! ואז הלכתי לחגוג עם עוד וודקה

נכון שזה לא רצוי לשתות ולנהוג אבל עברו כמעט 4 שעות מהרגע ששתיתי (שאלתי את אחיינית של השותפה שלי כמה זמן אני צריכה לחכות לפני שמותר לי לנהוג) עד שיצאתי משם הביתה וממש לא הרגשתי שהוודקה השפיעה עליי (חוץ מזה שהיה לי פיפי של החיים!)
טוב איבדתי כבר את הפואנטה של מה שרציתי לספר ואני כבר צריכה לצאת לעבודה אז אני אמשיך להגיב אח"כ.
[אה נזכרתי מה רציתי להגיד, הבוסית שלי עיצבנה לי את החיים (אין לי כוח להיכנס לזה. אני עדין עצבנית עליה) והייתי צריכה וודקה כדי להתעלם מהזעם שלי אליה כדי שאוכל ליהנות מהפאנל. זו הסיבה שבעצם לא רציתי שידברו איתי. חשבתי שאלכוהול יעזור אבל לא שתיתי מספיק והייתה לי נסיעה של שעה הביתה אז גם לא התכוונתי לשתות יותר מזה]