נהה זה נשמע לי קרינג'י אני מאמינה לך
[The Studio] האמת שאתמול ראיתי את פרק 3 ומאוד נהניתי ממנו.
מה עם הדיוידי? כן
חחחח לא, התכוונתי לדרו

למה אין לה יותר פוסטרים? חצופה.
עסוקה בלשיר לנרות המוזרה הזאת
אהה חחחחח אוקי

אז את לגמרי נורמלית
לא משוכנעת ש"נורמלית" זו הדרך לתאר אותי אבל אוקיי
אבל הרגה אותי איך היא שלפה את הרפרנס לסרט הגאוני הזה
כן זה בהחלט הצחיק ורפרנס טוב. אבל דווקא ה"אמאש'ך גם" הצחיק אותי הכי הרבה

למרות שגם איך שהיא הדגישה את הבול במיטבול הרג אותי

שם: מיקי טוויסטד
גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? לא הבנתי מה זה אומר
גם אני לא הבנתי את עצמי זה בסדר.
דמויות (אהובות) החודש: אן בולין מנערת בולין האחרת, דמות נשית מרתקת שהיה בא לי לכתוב עליה תזה אחרי שסיימתי לצפות
אז יאללה תכתבי לנו!
ציטוט חודשי:
Now, go to France. The queen of France is sophisticated. Be useful to her, amuse her; she'll admire your spirit. Learn from her. Observe the ladies of the court - see how they achieve what they want from their men not by stamping their little feet, but by allowing the men to believe that they, indeed, are in charge. That is the art of being a woman.(נערת בולין האחרת)
זה מוצלח
למה אתם מצפים בחודש אפריל: בעיקר להתמסטל עם או בלי הידיד המוזר שלי
מרגיש לי שאם את קוראת למישהו מוזר הוא חייב להיות ממש מוזר

ועכשיו אני רוצה לשמוע סיפורים מוזרים על בן אדם שאני לא מכירה
כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - צריכה לחשוב על זה אני מנסה לחפש דמות שנתפסת חכמה אבל לא דושית או סתם אסהולית (כמו האוס או שלדון), אה.
אלינור מהמקום הטוב. אמנם לא סמל לחכמה, אבל אחרי כמה צפיות בסדרה, רואים איזה מסע מטורף היא עוברת וכמה חכמה יש לה.
רשע - רע ממש? רק שילנג'ר מאוז ורמזי ממשחקי הכס ממש הרגישו לי רשעים בלי אפשרות מחילה, יש עוד הרבה דמויות רעות, אבל כולם מרגישות לי שהן בעלות אפשרות להיגאל. אה, מצאתי דוגמא טובה- אני בוחרת
ברג'ינה מעד עצם היום הזה. כי היא מתחילה בתור המכשפה המרשעת, אבל ככל שמתקדמים בסדרה רואים שהיא הרבה יותר מורכבת, וגם היא עוברת תהליך יפייפה. אה, וגם פיית' מבאפי, עכשיו עלתה לי לראש.
לא יודעת מי רוב הדמויות שציינת אבל רג'ינה היא גוש לב

הייתה רעה בדיוק לשלוש שניות
תם -
לזלי נופ. אני אוהבת את התמימות שלה את העובדה שלא משנה כמה היא קולטת שהמערכת שהיא עובדת בה חסרת תקנה, וכמה שהעולם קשה ואכזר, והתושבים מטומטמים, היא עדיין מאמינה במה שהיא עושה. למעשה הסצנה שהכי מרגשת אותי בסדרה יותר מכל סצנה של לזלי ובן, זו הסצנה הזו:
(שבה אפריל, שהיא לחלוטין כמוני, צינית ושונאת אדם לחלוטין, פתאום רואה את היופי הזה אצל לזלי)
אני חושבת שזו ממש חוצפה שהקישור הזה לא זמין לי

מאיזה עונה/פרק הקטע ששמת?
שאינו יודע לשאול- לא יודעת מה זה אומר אף פעם, אני אחזור על תשובה שמחזרתי, נראה לי זה השנה השלישית- אבל ג'ון סנואו- כי הוא לא יודע כלום אז בטח גם לא לשאול-
אבל יו, עכשיו כשחיפשתי את הגיף הזה נתקלתי גם בזה- וזה הזכיר לי את אחת הסצנות הכי יפות בסדרה בעיני, איזה יפה זה לקחת את הקץ' פרייז ולהפוך אותו בצורה כ"כ יפה:
צפה בקובץ המצורף 126098
לא ראיתי את משחקי הכס (זה משחקי הכס נכון? לא יצאתי אהבלה

) אבל זאת מאיה מהגוד פייט ושם זו היא שלא יודעת לשאול.
פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? בריטני, כריסטינה בקסטריט וכד'
גדלת בניינטיז/תחילת האלפיים והעזת לאהוב גם את בריטני וגם את כריסטינה?!?! זה היה מותר??? אמאל'ה אצלנו אם אהבת אחת מהארבע נאסר עליך בתכלית האיסור לאהוב מישהי נוספת. כאילו אני לא צוחקת, יש מצב שהיו סוקלים אותך בדרך לבית הספר!
התעייפתי, אולי אמשיך אחר כך...
לא מאשימה אותך, גם אני התשתי את עצמי.
[מראה שחורה] רגע, עונות קודמות ראית או בכלל לא?
(כי העונות הראשונות לפני שזה עבר לנטפליקס הן כן שוות צפיה, מאוד. אין מה להשוות לרמה שזה התדרדר אליה אחר כך.)
לא ראיתי.
כאילו נראה לי שראיתי איזה 2 פרקים לפני כמה שנים איזה פעם אחת כשאח שלי בא לבקר אותי והוא ישב בסלון ושם לו כמה פרקים של זה עד שנרדם.
מה שאני זוכרת זה שהוא הסתכל על שם הפרק והתקציר ואז החליט אם הוא רוצה לראות את הפרק או לא ולא הבנתי אם הוא סתם מוזר או שבאמת אפשר לראות פרקים רנדומלים בלי שיש עלילה מתמשכת ברקע שצריך להבין.
לפחות אני מודה שהשקרים שלי הם שקרים!
זה לא הופך אותם לפחות שקרים!
ברור, אלא איך אני אמורה להשתמש במכשירים האלו?
חח מהטלפון! הטלפון מחליף לי את כל השלטים. (טוב חוץ מהזה של המסאז' רגליים)
["התבגרות" של נטפליקס]
אני חושבת שזו לא סדרה שאפשר או שאמורים ממש להינות ממנה, אבל אני כן מעריכה אותה כ"איכותית ברובה".
זו מרגישה לי סדרה שאם אנשים אחרים לא היו מפסיקים להלל אותה בלי סוף, הייתי רואה אותה ושוכחת ממנה אחרי שבוע. היא באמת לא מרגישה לי כזאת "איכותית".
ז"א, היא לא גרועה והיא משחוקת טוב. אבל בעיני היא קצת סתמית. עברה לי ליד האוזן ולא גרמה לי להרגיש יותר מידי. שזה מצחיק כי מצד אחד אני שונאת סדרות כאלה קצרות בדיוק מהסיבה הזאת שאני לא מצליחה להתחבר ריגשית לדמויות ולא מספיק אכפת לי מה יעלה בגורלן. אבל מצד שני הסדרה הזאת הרגישה לי כל כך מרוחה ורציתי רק לסיים איתה.
חחחחחחחחחחח
לא, אבל לא נמשכתי באותו רגע להמשיך או שהתחשק לי לעשות משהו אחר אז הפסקתי, ומאז כבר ביטלתי גם את המנוי לדיסני, אז בינתיים אין המשך.
הלוואי שהיו לי את הכוחות הנפשיים הדרושים לביטול מינויים.
אני חושבת שגם דוברי אנגלית מלידה רבים לא קלטו מעולם את כל מילות השיר הזה, בעיקר את כל מה שקורט קוביין במקור צורח.
יש מצב. אני זוכרת שפעם היה אתר כזה כמו אבטיח שאנשים מעלים אליו טעויות שהם שמעו בליריקס והיו שם מלא דוברי אנגלית ששמעו דברים ממש הזויים בשירים שנשמעים לי יחסית ברורים אז כמובן שהג'יבריש של קורט יהיה פחות מובן.
עוד שיר שממש לא הבנתי מה שרים בו עד לפני איזה כמה שנים שהוא התנגן ברדיו ופתאום שמעתי אותו וקלטתי מה הוא אומר זה קליפורניקיישן. לא היה לי שמץ של מושג מה הוא אומר בתור ילדה והמצאתי ג'יבריש שלם כדי לשיר איתו. ליטרלי השורה היחידה ששמעתי נכון הייתה Dream of Californication

אני שמחה שיש לך מודעות!
חח מודעות עצמית זה חשוב
הממממ חשבתי על שניהם. בכלל תם ושאינו יודע לשאול תמיד נשמע לי קצת אותו דבר, לא?
אני תמיד פירשתי את זה כתמים וביישן. שנכון שלפעמים אפשר להיות גם וגם אבל לא בהכרח.
אופס התכוונתי לבן סטילר! להגנתי, הם תמיד היו בשבילי בן אדם אחד.
חח ודווקא הייתה לי הרגשה שהתכוונת לניתוק וניסיתי להבין למי התכוונת וחשבתי שאולי התכוונת לכתוב אדם סקוט. בכלל לא חשבתי שיש אנשים שיכולים להתבלבל בין בן סטילר ואדם סנדלר. (הדבר היחיד שיש להם במשותף מבחינתי זה שלשניהם יש סרטים עם דרו

)
יצר את Severance, והתעלומה הספציפית שפתרונה עצבן אותי במיוחד היתה העבודה שלהם עם המספרים שגורמים להם רגשות והם שמים בדליים.
טוב כן זה בהחלט היה סוג של בולשיט אבל מכיוון שכל הסדרה הזאת הרגישה לי קצת כמו בולשיט אחד גדול זה לא כזה הפריע לי
כן כתבתי כבר על "מפגשים מהסוג האישי", אבל בעצם זה נכון לכל או רוב הסיטקומים מהתקופה ההיא נראה לי. ההומור פשוט כבר לא אותו הומור.
כן, ראיתי אחרי זה שהגבת לעדימון. ובאסה שזה לא עומד במבחן הזמן

לא צפיתי בהרבה קומדיות בעבר (גם היום האמת שלא) אז אין לי למה להשוות אבל כשאני צופה בסרטים ישנים לפעמים הבדיחות השוביניסטיות בהן גורמות לי לזוז בכיסא בחוסר נוחות רק מהמחשבה על איך היו מקנסלים אותם היום על תוכן כזה (לא כי הבדיחות האלה מעליבות אותי או משהו אבל נראה לי שהשרישו בנו את תרבות ה-WOKE כל כך עמוק שיש הרבה דברים שמרגישים כל כך לא נכון כשצופים בהם היום.)
יה רייט
חח סתם עוד שקר לרשימה של ניק
נטפליקס אני רואה בטלויזיה נגיד. אבל ספציפית אפל היה בטלויזיה אפילו יותר גרוע מהממשק בדפדפן, אז כן, ויכול להיות שהם כבר שיפרו את זה אבל אין לי כוח לבדוק, אני סבבה לצפות בדפדפן רוב הזמן.
וואי היו איזה כמה ימים שהייתי צריכה לעשות הארד ריסט לאפל טיוי, וידעתי שזו הבעיה אבל התעצלתי לקום מהמיטה ולנתק את זה מהחשמל ולהחזיר והבאגים שהיו לו זה שהוא לא שומר לי את איפה שעצרתי בצפיה הקודמת או לא מסמן פרק שסיימתי כ"נצפה" או לא נותן לי לעשות חיפוש מהאפל עצמו לתכנים בשירותי סטרימינג אוזה הטריף את דעתי (אבל כנראה שלא מספיק כדי לקום ולנתק מהחשמל) וזו הפעם הראשונה שהייתה לי בעיה עם האפל מאז שקניתי אותו ואני לא יכולה אפילו לדמיין איך אפשר לחיות עם תקלות כאלה באופן קבוע