Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

didalf

Well-known member
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? לא הבנתי מה זה אומר
סדרה שיש לה מספר עונות כמו הגיל שלך

|קסם|סרטי החודש:
נערת בולין האחרת- סתם תפסתי את זה בשיטוטי הנטפליקס וזה היה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שזה יהיה.
|קסם|דמויות (אהובות) החודש: אן בולין מנערת בולין האחרת, דמות נשית מרתקת שהיה בא לי לכתוב עליה תזה אחרי שסיימתי לצפות
|קסם|ציטוט חודשי:
Now, go to France. The queen of France is sophisticated. Be useful to her, amuse her; she'll admire your spirit. Learn from her. Observe the ladies of the court - see how they achieve what they want from their men not by stamping their little feet, but by allowing the men to believe that they, indeed, are in charge. That is the art of being a woman.(נערת בולין האחרת)
וואלה? מעניין
זה משהו ישן עם סקרלט ג'והנסון לא?
אף פעם לא חשבתי לראות את זה אבל אם את אומרת|תוהה|
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: בעיקר להתמסטל עם או בלי הידיד המוזר שלי
ידיד מוזר נשמע דבר מתאים להתמסטל איתו

|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - צריכה לחשוב על זה אני מנסה לחפש דמות שנתפסת חכמה אבל לא דושית או סתם אסהולית (כמו האוס או שלדון), אה. אלינור מהמקום הטוב. אמנם לא סמל לחכמה, אבל אחרי כמה צפיות בסדרה, רואים איזה מסע מטורף היא עוברת וכמה חכמה יש לה.
האמת כן היא חכמה ממש
רשע - רע ממש? רק שילנג'ר מאוז ורמזי ממשחקי הכס ממש הרגישו לי רשעים בלי אפשרות מחילה, יש עוד הרבה דמויות רעות, אבל כולם מרגישות לי שהן בעלות אפשרות להיגאל.
יאפ
ואנג'לוס
עכשיו אני תוהה מי עוד רשע מרושע ללא מחילה

אה, מצאתי דוגמא טובה- אני בוחרת ברג'ינה מעד עצם היום הזה. כי היא מתחילה בתור המכשפה המרשעת, אבל ככל שמתקדמים בסדרה רואים שהיא הרבה יותר מורכבת, וגם היא עוברת תהליך יפייפה. אה, וגם פיית' מבאפי, עכשיו עלתה לי לראש.
מהסוג הזה יש הרבה ואני אוהבת
תם - לזלי נופ. אני אוהבת את התמימות שלה את העובדה שלא משנה כמה היא קולטת שהמערכת שהיא עובדת בה חסרת תקנה, וכמה שהעולם קשה ואכזר, והתושבים מטומטמים, היא עדיין מאמינה במה שהיא עושה. למעשה הסצנה שהכי מרגשת אותי בסדרה יותר מכל סצנה של לזלי ובן, זו הסצנה הזו:
(שבה אפריל, שהיא לחלוטין כמוני, צינית ושונאת אדם לחלוטין, פתאום רואה את היופי הזה אצל לזלי)
|לב||לב|
שאינו יודע לשאול- לא יודעת מה זה אומר אף פעם, אני אחזור על תשובה שמחזרתי, נראה לי זה השנה השלישית- אבל ג'ון סנואו- כי הוא לא יודע כלום אז בטח גם לא לשאול-
:-D:-D

אבל יו, עכשיו כשחיפשתי את הגיף הזה נתקלתי גם בזה- וזה הזכיר לי את אחת הסצנות הכי יפות בסדרה בעיני, איזה יפה זה לקחת את הקץ' פרייז ולהפוך אותו בצורה כ"כ יפה:

3803-jpg.jpg
אוו יפה

התעייפתי, אולי אמשיך אחר כך...
אני אשוב לבדוק:-D

שאלתי אותך למה קלר בלתי ניתן לגאולה, ואמרת שאת לא זוכרת, אז סתם יש לך עליו דעה קדומה כי הוא גאל את עצמו בסוף עונה 4 (שהייתה גם ההופעה האחרונה שלו בסדרה) |שפם|
|כן||מאוהב|

איכשהו ספייק לא מתקשר לי מיה "רע", הוא בתכלס הרגיש לי באמת נבל רק בעונה 2 ואחר כך סתם חמוד שעושה פוזה של ילד רע.
נכון

LeAnnDylan

Well-known member
סדרות החודש: ראיתי קצת מהטלנובלה אהבה אסורה אתמול אח איזה נוסטלגיה |מאוהב|. אין לי ממש זמן לראות סדרות עכשיו אבל אולי עוד שבועיים שהעונה הרגילה ב-NBA תסתיים. בינתיים רק הקפצתי את המיקום של קומיונטי ברשימת הסדרות האינסופיות שאני רוצה להשלים, כי יס היו חמודים והחליטו לרכוש אותה, וגם הצלחתי לשכנע את ג'ולס שנצפה באורות ליל שישי, אז גם זה יקרה מתישהו, בתקווה שבקרוב.
וואי הזכרת לי שפעם הבטחת למילי שאני אראה את אורות ליל שישי וראיתי רק את הפרק הראשון ומאז שכחתי מזה|חבול|
|קסם|סרטי החודש: לא ראיתי אבל בא לי לראות שוב פעם הרקולס. אתמול בדרך לעבודה שמעתי את go the distance בלופים.
ומה מונע בערך לצפות בו שוב?
|קסם|ספרי החודש: קראתי הרבה נראה לי, לא בטוחה. יש לי סלט בראש עם כל הספרים שהתחלתי והפסקתי באמצע |חבול|
את מפסיקה ספרים באמצע כי הם לא מעניינים לך או כי את מהמוזרים האלה שקוראים כמה ספרים במקביל כמו לראות כמה סדרות במקביל?
|קסם|דמויות (אהובות) החודש: אין לי דמויות אהובות החודש ;-(
את יכולה להגיד סתם דמות גם אם לא צפית בסדרה שלה. מי יידע חוץ ממך?
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:גם אין :-):
גם פה מותר לך סתם לבחור:-P:
אני כבר כמה חודשים בכלל לא טורחת להסתכל על רשימה הסדרות שלי כדי לנסות להיזכר את מי אהבתי:-P:
|קסם|שחקני החודש: דני אבדיה |מאוהב| וממו מהספרס|לב|
וואי הזכרת לי שאתמול היה למישהו מהעבודה יומולדת (ועזבי שלא רציתי ללכת לחגוג איתו כי אין לי כוח לראות אנשי עבודה מחוץ לעבודה בערב כשזה הזמן שלי עם הטלוויזיה במיטה) והוא ממש אוהב כדורסל וחופר לי על זה בכל הזדמנות שיש לו כאילו זה מענין לי ת'סבתא והוא יודע שאני לא מבינה בכדורסל כלום אז כל פעם שהוא מספר לי על איזה שחקן טוב הוא אומר לי "תחשבי שהוא כמו הטום בריידי של הכדורסל":-D אבל כמובן שהוא לא מענין אותי מספיק כדי שאני אזכור על מה הוא מדבר. אניווי לא ידעתי מה לקנות לו מתנה אז אמרתי שאני אקנה לו ג'רזי. הבעיה היא שאני לא יודעת איזה קבוצה הוא אוהד והשחקנים היחידים שאני מכירה זה לברון ודני אבדיה. וכמובן שבלידס האנטישמים לא יהיה ג'רזי של אבדיה (סתם, אני לא יודעת אם הם באמת אנטישמים. פשוט אני לא יודעת אם הוא מספיק טוב כדי שימכרו ג'רזי שלו גם מחוץ למדינה שהוא משחק בה) אז אמרתי נלך על לברון כי שמעתי את העובד הזה מדבר עליו ואני יודעת שהוא אוהב אותו (אבל שגם יש לו ג'רזי שלו אבל לא נורא שיתמודד, בשביל זה המציאו פתק החלפה) אז אמרתי יאללה נקנה כזה של לברון. היו שם שלושה צבעים והכי אהבתי את הג'רזי בשחור אבל לא היו מידות אז אמרתי יאללה נלך על הקלאסי ונקנה צהוב, קראתי למוכר שיבוא לעזור לי להוריד את זה מהקולב כי הם כנראה לא השכילו להבין שזה שאנשים אוהבים כדורסל לא בהכרח אומר שהם בגובה של שחקני כדורסל. שמו לי את המתלים האלה בגובה שגם עם סולם לא הייתי מגיעה לשם|שפם| [שזה בעיקר להדגיש שאני נמוכה:-P:] אניווי המוכר בא ואמרתי לו "תביא לי כזה בלארג'" והוא שואל אותי "את רוצה את ג'יימס או את __" לא הבנתי בכלל מה הוא אמר ועד לאותו רגע גם לא שמתי לב שהיו שם בכלל 2 מספרים שונים אז אני כזה "טוב אני בכלל לא יודעת מי זה השני אז תביא את לברון" והוא דפק לי מבט הכי מזלזל ומאוכזב, פלט אנחה כבדה ואמר לי "!?ARE YOU FOR REAL" בטון מאוד ג'אדג'י|שפם| ואני כזה "כן, מי זה?" והוא בשניה הפך לגיי אנג'לינו ממוצע ודפק לי "only the best player in the NBA right now" ואני כזה, "טוב, אם אתה אומר אז בסדר, תביא את הג'רזי הזה. אבל אני מזהירה אותך, אם הוא לא יאהב את זה אני אצוד אותך ואת המשפחה שלך!" הלכתי לקופה לשלם ווידאתי שהוא יכול להחליף מידה או חולצה בכלל אם הוא אוהד קבוצה אחרת והמוכר מסתכל עליי כאילו נפלתי מהירח וכזה "את לא יודעת מה המידה שלו או איזה קבוצה הוא אוהד?" ואני כזה "מי מכיר אותו בכלל, הוא סתם מישהו מהעבודה!"|שפם| ואז המוכר אומר לי "הוא בטח מישהו מיוחד אם את קונה לו ג'רזי" וכאילו מה זה לא. הוא סתם מישהו מהעבודה! הוא סתם עצבן אותי כשניסה לרמוז שיש לי קראש עליו כי מי קונה ג'רזי לסתם אנשים. אבל חמוד אין לי זמן או מקום בחיים לקראש שהוא לא אוברי פלאזה אז מזה תנוח!|שפם|
אניווי, הלכתי ליומולדת של ההוא מהעבודה אתמולב ערב (יש לו מזל שזה ליטרלי היה במרחק הליכה מהבית שלי כי אם הייתי צריכה לנהוג יותר מ-10 דקות הוא היה מקבל את המתנה שלו בדואר) וזה היה באיזה בר/מסעדה כזה על גג של מלון מול הדיסני והיו שם טלווזיות שהקרינו משחקי כדורסל אז ניסיתי לגשש קצת ושאלתי אותו מי משחק שם ואם הוא אוהב את הקבוצות האלה, למזלי הוא לקח את הפיתיון והתחיל להסביר לי על תולדות הכדורסל ועל איזה טרייד מטורף שהיה עכשיו של איזה שחקן בשם דונצ'יץ' שעבר ללייקרס ועכשיו הוא משחק עם לברון, ואני כזה "אה כן לברון זה השחקן האהוב עליך, נכון?" והוא כזה "כן, הוא שחקן מטורף, לגמרי ה-GOAT אבל את דונצ'יץ' אני אוהב כמעט באותה רמה!" הצצתי בשקית המתנה שלי לראות מה השם שרשום על הג'רזי. נשמתי לרווחה. המוכר בחנות והמשפחה שלו ניצלו.

LeAnnDylan

Well-known member
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-מה זה סדרות? נראה שכרגע אני זאת שמתפקדת כ-4 הבנים.
:-D
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם? כל הסדרות שרציתי לראות ולא ראיתי וזה הרבה יותר מ-10.
סליחה אבל זו מכה אחת בלבד! את צריכה לחשוב על מכות אחרות!
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? שום דבר.
|שפם| איזה פורום ציליאקופוב אתם!
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש חופש ואני מתכוונת ללמוד.
אין מנוחה לרשעים לכן אני מסיקה שאת הרשע בהגדה ולכן לא יכולה להיות כל הבנים!
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) - אני לא חושבת שיש הרבה מה לנקות... רק את כל הסדרות של מארוול... זה ממש בקטנה, לא כזה ביג דיל נכון?|אילם|
כל עוד את לא מנקה את אג'תה הכל טוב. אם תעזי לנקות לי את אגת'ה אני אצוד אותך ואכלא אותך בחדר קטן וקר בלי גרביים ואכפה עליך לאכול אוכל כשל"פ כל השנה! |שפם|

ספיקינג אוף אג'תה, אומייגאד ראיתם את הקטע הזה?:-D איימי פולר שברה אותי מצחוק:-D אמאל'ה ראיתי את זה איזה מיליון פעמים ואני בוכה:-D:-D:-D
|בננה|פרי אהוב? תפוח אבל זה מזכיר לי שאבא שלי קנה לי תותים השבוע ועכשיו בא לי תותים ובננה עם יוגורט אבל כבר אכלתי ואני לא רעבה.
שאלה יהיו הצרות שלך בחיים.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו.
אולי פעם בילדות אבוקדו לא עלה כמו משכנתא. שזה נחמד.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? טייק דאט.
לא הבנתי את היית בכיתה עם לונה??
|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
הסרטונים האלה של בן דוגמא קורעים אותי:
https://www.instagram.com/p/DGPfmL3oUcJ/
אמאל'ה האודיו הזה לא יכול להיות של שיחה אמיתית נכון? כאילו אין סיכוי שזו לא פארודיה.

LeAnnDylan

Well-known member
נהה זה נשמע לי קרינג'י אני מאמינה לך
[The Studio] האמת שאתמול ראיתי את פרק 3 ומאוד נהניתי ממנו.
מה עם הדיוידי? כן:-D
חחחח לא, התכוונתי לדרו:-D:-D
למה אין לה יותר פוסטרים? חצופה.
עסוקה בלשיר לנרות המוזרה הזאת|חבול|
אהה חחחחח אוקי:-D אז את לגמרי נורמלית:-D
לא משוכנעת ש"נורמלית" זו הדרך לתאר אותי אבל אוקיי:-D
אבל הרגה אותי איך היא שלפה את הרפרנס לסרט הגאוני הזה:-D
כן זה בהחלט הצחיק ורפרנס טוב. אבל דווקא ה"אמאש'ך גם" הצחיק אותי הכי הרבה:-D למרות שגם איך שהיא הדגישה את הבול במיטבול הרג אותי:-D:-D:-D
|1תו|שם: מיקי טוויסטד
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? לא הבנתי מה זה אומר
גם אני לא הבנתי את עצמי זה בסדר.
|קסם|דמויות (אהובות) החודש: אן בולין מנערת בולין האחרת, דמות נשית מרתקת שהיה בא לי לכתוב עליה תזה אחרי שסיימתי לצפות
אז יאללה תכתבי לנו!
|קסם|ציטוט חודשי:
Now, go to France. The queen of France is sophisticated. Be useful to her, amuse her; she'll admire your spirit. Learn from her. Observe the ladies of the court - see how they achieve what they want from their men not by stamping their little feet, but by allowing the men to believe that they, indeed, are in charge. That is the art of being a woman.(נערת בולין האחרת)
זה מוצלח|כן|
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: בעיקר להתמסטל עם או בלי הידיד המוזר שלי
מרגיש לי שאם את קוראת למישהו מוזר הוא חייב להיות ממש מוזר:-D ועכשיו אני רוצה לשמוע סיפורים מוזרים על בן אדם שאני לא מכירה:-D
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - צריכה לחשוב על זה אני מנסה לחפש דמות שנתפסת חכמה אבל לא דושית או סתם אסהולית (כמו האוס או שלדון), אה. אלינור מהמקום הטוב. אמנם לא סמל לחכמה, אבל אחרי כמה צפיות בסדרה, רואים איזה מסע מטורף היא עוברת וכמה חכמה יש לה.
רשע - רע ממש? רק שילנג'ר מאוז ורמזי ממשחקי הכס ממש הרגישו לי רשעים בלי אפשרות מחילה, יש עוד הרבה דמויות רעות, אבל כולם מרגישות לי שהן בעלות אפשרות להיגאל. אה, מצאתי דוגמא טובה- אני בוחרת ברג'ינה מעד עצם היום הזה. כי היא מתחילה בתור המכשפה המרשעת, אבל ככל שמתקדמים בסדרה רואים שהיא הרבה יותר מורכבת, וגם היא עוברת תהליך יפייפה. אה, וגם פיית' מבאפי, עכשיו עלתה לי לראש.
לא יודעת מי רוב הדמויות שציינת אבל רג'ינה היא גוש לב|לב| הייתה רעה בדיוק לשלוש שניות:-D
תם - לזלי נופ. אני אוהבת את התמימות שלה את העובדה שלא משנה כמה היא קולטת שהמערכת שהיא עובדת בה חסרת תקנה, וכמה שהעולם קשה ואכזר, והתושבים מטומטמים, היא עדיין מאמינה במה שהיא עושה. למעשה הסצנה שהכי מרגשת אותי בסדרה יותר מכל סצנה של לזלי ובן, זו הסצנה הזו:
(שבה אפריל, שהיא לחלוטין כמוני, צינית ושונאת אדם לחלוטין, פתאום רואה את היופי הזה אצל לזלי)
אני חושבת שזו ממש חוצפה שהקישור הזה לא זמין לי|שפם||שפם|
מאיזה עונה/פרק הקטע ששמת?
שאינו יודע לשאול- לא יודעת מה זה אומר אף פעם, אני אחזור על תשובה שמחזרתי, נראה לי זה השנה השלישית- אבל ג'ון סנואו- כי הוא לא יודע כלום אז בטח גם לא לשאול-

אבל יו, עכשיו כשחיפשתי את הגיף הזה נתקלתי גם בזה- וזה הזכיר לי את אחת הסצנות הכי יפות בסדרה בעיני, איזה יפה זה לקחת את הקץ' פרייז ולהפוך אותו בצורה כ"כ יפה:

צפה בקובץ המצורף 126098
לא ראיתי את משחקי הכס (זה משחקי הכס נכון? לא יצאתי אהבלה|חבול|) אבל זאת מאיה מהגוד פייט ושם זו היא שלא יודעת לשאול.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? בריטני, כריסטינה בקסטריט וכד'
גדלת בניינטיז/תחילת האלפיים והעזת לאהוב גם את בריטני וגם את כריסטינה?!?! זה היה מותר??? אמאל'ה אצלנו אם אהבת אחת מהארבע נאסר עליך בתכלית האיסור לאהוב מישהי נוספת. כאילו אני לא צוחקת, יש מצב שהיו סוקלים אותך בדרך לבית הספר!
התעייפתי, אולי אמשיך אחר כך...
לא מאשימה אותך, גם אני התשתי את עצמי.
[מראה שחורה] רגע, עונות קודמות ראית או בכלל לא?
(כי העונות הראשונות לפני שזה עבר לנטפליקס הן כן שוות צפיה, מאוד. אין מה להשוות לרמה שזה התדרדר אליה אחר כך.)
לא ראיתי.
כאילו נראה לי שראיתי איזה 2 פרקים לפני כמה שנים איזה פעם אחת כשאח שלי בא לבקר אותי והוא ישב בסלון ושם לו כמה פרקים של זה עד שנרדם.
מה שאני זוכרת זה שהוא הסתכל על שם הפרק והתקציר ואז החליט אם הוא רוצה לראות את הפרק או לא ולא הבנתי אם הוא סתם מוזר או שבאמת אפשר לראות פרקים רנדומלים בלי שיש עלילה מתמשכת ברקע שצריך להבין.
לפחות אני מודה שהשקרים שלי הם שקרים!
זה לא הופך אותם לפחות שקרים!
ברור, אלא איך אני אמורה להשתמש במכשירים האלו?
חח מהטלפון! הטלפון מחליף לי את כל השלטים. (טוב חוץ מהזה של המסאז' רגליים)
["התבגרות" של נטפליקס]
אני חושבת שזו לא סדרה שאפשר או שאמורים ממש להינות ממנה, אבל אני כן מעריכה אותה כ"איכותית ברובה".
זו מרגישה לי סדרה שאם אנשים אחרים לא היו מפסיקים להלל אותה בלי סוף, הייתי רואה אותה ושוכחת ממנה אחרי שבוע. היא באמת לא מרגישה לי כזאת "איכותית".
ז"א, היא לא גרועה והיא משחוקת טוב. אבל בעיני היא קצת סתמית. עברה לי ליד האוזן ולא גרמה לי להרגיש יותר מידי. שזה מצחיק כי מצד אחד אני שונאת סדרות כאלה קצרות בדיוק מהסיבה הזאת שאני לא מצליחה להתחבר ריגשית לדמויות ולא מספיק אכפת לי מה יעלה בגורלן. אבל מצד שני הסדרה הזאת הרגישה לי כל כך מרוחה ורציתי רק לסיים איתה.
חחחחחחחחחחח
לא, אבל לא נמשכתי באותו רגע להמשיך או שהתחשק לי לעשות משהו אחר אז הפסקתי, ומאז כבר ביטלתי גם את המנוי לדיסני, אז בינתיים אין המשך.
הלוואי שהיו לי את הכוחות הנפשיים הדרושים לביטול מינויים.
אני חושבת שגם דוברי אנגלית מלידה רבים לא קלטו מעולם את כל מילות השיר הזה, בעיקר את כל מה שקורט קוביין במקור צורח.
יש מצב. אני זוכרת שפעם היה אתר כזה כמו אבטיח שאנשים מעלים אליו טעויות שהם שמעו בליריקס והיו שם מלא דוברי אנגלית ששמעו דברים ממש הזויים בשירים שנשמעים לי יחסית ברורים אז כמובן שהג'יבריש של קורט יהיה פחות מובן.
עוד שיר שממש לא הבנתי מה שרים בו עד לפני איזה כמה שנים שהוא התנגן ברדיו ופתאום שמעתי אותו וקלטתי מה הוא אומר זה קליפורניקיישן. לא היה לי שמץ של מושג מה הוא אומר בתור ילדה והמצאתי ג'יבריש שלם כדי לשיר איתו. ליטרלי השורה היחידה ששמעתי נכון הייתה Dream of Californication:-D
:-D אני שמחה שיש לך מודעות!
חח מודעות עצמית זה חשוב:-D
הממממ חשבתי על שניהם. בכלל תם ושאינו יודע לשאול תמיד נשמע לי קצת אותו דבר, לא?
אני תמיד פירשתי את זה כתמים וביישן. שנכון שלפעמים אפשר להיות גם וגם אבל לא בהכרח.
אופס התכוונתי לבן סטילר! להגנתי, הם תמיד היו בשבילי בן אדם אחד.
חח ודווקא הייתה לי הרגשה שהתכוונת לניתוק וניסיתי להבין למי התכוונת וחשבתי שאולי התכוונת לכתוב אדם סקוט. בכלל לא חשבתי שיש אנשים שיכולים להתבלבל בין בן סטילר ואדם סנדלר. (הדבר היחיד שיש להם במשותף מבחינתי זה שלשניהם יש סרטים עם דרו:-D)
יצר את Severance, והתעלומה הספציפית שפתרונה עצבן אותי במיוחד היתה העבודה שלהם עם המספרים שגורמים להם רגשות והם שמים בדליים.
טוב כן זה בהחלט היה סוג של בולשיט אבל מכיוון שכל הסדרה הזאת הרגישה לי קצת כמו בולשיט אחד גדול זה לא כזה הפריע לי:-D
כן כתבתי כבר על "מפגשים מהסוג האישי", אבל בעצם זה נכון לכל או רוב הסיטקומים מהתקופה ההיא נראה לי. ההומור פשוט כבר לא אותו הומור.
כן, ראיתי אחרי זה שהגבת לעדימון. ובאסה שזה לא עומד במבחן הזמן:-/
לא צפיתי בהרבה קומדיות בעבר (גם היום האמת שלא) אז אין לי למה להשוות אבל כשאני צופה בסרטים ישנים לפעמים הבדיחות השוביניסטיות בהן גורמות לי לזוז בכיסא בחוסר נוחות רק מהמחשבה על איך היו מקנסלים אותם היום על תוכן כזה (לא כי הבדיחות האלה מעליבות אותי או משהו אבל נראה לי שהשרישו בנו את תרבות ה-WOKE כל כך עמוק שיש הרבה דברים שמרגישים כל כך לא נכון כשצופים בהם היום.)
חח סתם עוד שקר לרשימה של ניק:-P:
נטפליקס אני רואה בטלויזיה נגיד. אבל ספציפית אפל היה בטלויזיה אפילו יותר גרוע מהממשק בדפדפן, אז כן, ויכול להיות שהם כבר שיפרו את זה אבל אין לי כוח לבדוק, אני סבבה לצפות בדפדפן רוב הזמן.
וואי היו איזה כמה ימים שהייתי צריכה לעשות הארד ריסט לאפל טיוי, וידעתי שזו הבעיה אבל התעצלתי לקום מהמיטה ולנתק את זה מהחשמל ולהחזיר והבאגים שהיו לו זה שהוא לא שומר לי את איפה שעצרתי בצפיה הקודמת או לא מסמן פרק שסיימתי כ"נצפה" או לא נותן לי לעשות חיפוש מהאפל עצמו לתכנים בשירותי סטרימינג אוזה הטריף את דעתי (אבל כנראה שלא מספיק כדי לקום ולנתק מהחשמל) וזו הפעם הראשונה שהייתה לי בעיה עם האפל מאז שקניתי אותו ואני לא יכולה אפילו לדמיין איך אפשר לחיות עם תקלות כאלה באופן קבוע|חבול|

LeAnnDylan

Well-known member
איכ פעם הייתי בבית הפנקייק לא אהבתי בכלל. ככ עבים שעשו לי בחילה.
אני מזועזעת ממך עד עמקי נשמתי.
אם אי פעם אחזור לבקר בארץ זה רק בשביל לאכול בבית הפנקייק!
חחחחחחחחחחחח
אבל תכלס חכם.
אבל מה את מתקלחת 45 דקות?:-0
איך הבנת מזה שהתקלחתי 45 דקות?? אמרתי שעברו 45 דקות לא שהייתי במקלחת 45 דקות:-D
יאללה את נהנית לחפור איתנו על דברים:-P:
אז אני כידוע מאד אוהבת כשצופים איתי וכשעושים צפיה משותפת בפורום ועם הסדרה הזאת פשוט לא אכפת לי אין לי צורך שתצפו גם, זה רק שלי.
אובייסלי לא חח כי יש סדרות שאני רואה שאתם גם רואים אבל לא בא לי לחפור עליהן. יש ממש מעט סדרות שגורמות לי לרצות לדבר עליהן עם אנשים.
כמובן:-D
איך תחלקו תא מוח אם הוא לא יבין את כל הרפרנסים שלך?
כי התא מוח הזה שייך לי. הוא מזמן איבד את שלו ואני תורמת לו את שלי מידי פעם:-P:
וואי האמת שמלא:-D אין אף בלונדינית לכולן יש שיער כהה וחוץ מאחת שהיא שחורה גם צבע העור שלהן דומה למרות שלא כולן נחשבות לבנות.
חח היית צריכה למכור לי את הסדרה ככה, אולי הייתי מתחילה לראות מזמן:-P:
אה חחחח אוקי ראיתי את הריל הזה, חמודות.
זאת ביילי. השחקנית זאת ג'נה דוואן ששיחקה גם בסטפאפ כשהיא הייתה צעירה, היא באמת רקדנית.
אני זוכרת שצפיתי וחשבתי "טוב ביילי רקדנית זה לא מפתיע אבל ניילה גם רוקדת ממש טוב היא לא נופלת ממנה" ואז קראתי את התיאור והופעתי באמת לגלות שגם היא הייתה רקדנית ועוד עם מייקל ג'קסון.
חח כמובן שישר תדעי על מה אני מדברת:-D
אף אחד לא היה אומר לי את זה בבוטות ככה אבל תמיד הרגשתי מהסביבה שזאת קצת ילדותי ומוזר להיות פאנגירל. חברות שלי אף פעם לא היו כאלה.
בגלל זה היה לי ככ כיף למצוא את הקבוצה של הסוויפטיז ולמצוא עוד מטורפות בגילי.
הייתה לי חברה ביסודי שהייתה אוספת מלא דברים של הבאקסטריט בויז אבל היא הייתה גרה במוזיאון והיה אסור לה לתלות פוסטרים אבל היו לי מיליון קלסרים עם עמודים שלמים ממגזינים שונים שכתבו עליהם. ושכן שלי היה אובססיבי לבריטני וכל הקירות שלו היו מלאים בפוסטרים שלה אבל הם בערך היחידים שזכורים לי מהילדות שלי שהייתי מחשיבה לפנגירלז. כאילו היו לי עוד כמה חברות עם פוסטרים של כל מיני סלבס ואפילו הייתה לי חברה עם פוסטר של ליאונרדו דיקפריו שאמרה שאנחנו צריכה להשתחוות בפניו אם אנחנו רוצות להיכנס לחדר שלה, אבל איכשהו אף אחד מהם לא הרגיש לי ראוי לתואר פנגירל כי כאילו פנגירל זה אישיות ואו שאת כזאת או שלא.
יאוו חצופים מה זה עניינכם.
יש לכם בעיות תגלגלו עיניים בראש לא חייבים להציק.
(אני לא מגלגלת עיניים עלייך יש לך מושאי הערצה איכותיים אבל לפעמים על אנשים אחרים קצת כן:-]:-D)
פחח נראה לך שאכפת לי מהתגובות של האנשים האלה:-D שיג'ג'ג'ו כמה שהם רוצים. החדר שלי מושלם וזה המקום האהוב עליי בעולם.
צודקת לא מגיע לך;-(
אבל את עדיין משקיעה מעל ומעבר לצפות בכל דקת מסך של הסלבס שלך זה פסיכי:-D
אבל לא של כולם חח רק של הנבחרים.
אני האמת מופתעת שאנשים אחרים לא עושים את זה.
כאילו אם אתם אוהבים שחקן ואת יכולות המשחק שלו, למה שלא תרצו לראות אותו בדברים אחרים? אני כאילו באמת לא מבינה את זה.
זו שונה אם אוהבים מישהו סתם כי הוא חתיך ואז לא רוצים לראות אותו בדברים שהוא לא יפה בהם, אבל אם באמת אוהבים מישהו בגלל המשחק שלו, ברור שאני ארצה לראות כל דבר שהוא מופיע בו. זה לא אומר בהכרח שאני אוהב הכל, אבל בהחלט שארצה לראות הכל!
לקחת אותה בלי אמא שלה?
יש לה אבא את יודעת...
ומכרת את הכרטיס שלך או מה?8-*
לא. גם לא הייתי יכולה למכור אותו אם הייתי רוצה כי כבר סרקתי אותו כדי להיכנס לאולם אבל גם לא הייתי מוכרת. זו לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה (קונה יותר מכרטיס אחד לאירוע בשני מקומות שונים)
גם בפאנל של תוכנית הבוקר עשיתי את זה האמת. רק שבמקרה של תוכנית הבוקר קניתי את הכרטיס השני כמה ימים לפני המופע אז טכנית יכולתי והיה לי מספיק זמן למכור את הכרטיס הראשון אבל למי יש כוח להתמודד עם זה בעע.
כשהאור כבוי זה פחות מסוכן
הנה אנחנו תבדרו אותנו
אני מרגיש טיפש זה מדבק
הנה אנחנו תבדרו אותנו
הייייי
גם בעברית זה לא מובן:-D
זו כבר צפייה שלישית שלי בכל הסדרה מהסוף להתחלה נראה לי, ממש כדאי
אנשים נורמלים צופים מההתחלה עד לסוף ולא להיפך just saying

didalf

Well-known member
וואי הזכרת לי שפעם הבטחת למילי שאני אראה את אורות ליל שישי וראיתי רק את הפרק הראשון ומאז שכחתי מזה|חבול|
ובכן גם מילי שכחה מאיתנו אז זה בסזדר|שפם|

הצצתי בשקית המתנה שלי לראות מה השם שרשום על הג'רזי. נשמתי לרווחה. המוכר בחנות והמשפחה שלו ניצלו.
:-D:-D סיום מדהים

ספיקינג אוף אג'תה, אומייגאד ראיתם את הקטע הזה?:-D איימי פולר שברה אותי מצחוק:-D אמאל'ה ראיתי את זה איזה מיליון פעמים ואני בוכה:-D:-D:-D
חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D
איכשהו נתקלתי בסרטון קצרצר של השחקן הזה בתוכנית אירוח כלשהי אומר "לקתרין האן יש צבא של לסביות שילחמו בשבילה":-D:-D ואני כזה זה נכון דילן פגשה אותן:-D

חחחח לא, התכוונתי לדרו:-D:-D
אה כן אני עדיין מזועזעת מזה.
כאילו את לא אוהבת אותה בכלל יותר?

חח ודווקא הייתה לי הרגשה שהתכוונת לניתוק וניסיתי להבין למי התכוונת וחשבתי שאולי התכוונת לכתוב אדם סקוט. בכלל לא חשבתי שיש אנשים שיכולים להתבלבל בין בן סטילר ואדם סנדלר. (הדבר היחיד שיש להם במשותף מבחינתי זה שלשניהם יש סרטים עם דרו:-D)
וואי אני גם נוטה לבלבל ביניהם

אני מזועזעת ממך עד עמקי נשמתי.
אם אי פעם אחזור לבקר בארץ זה רק בשביל לאכול בבית הפנקייק!
טוב נפגש בחניה אחכ|שפם|
איך הבנת מזה שהתקלחתי 45 דקות?? אמרתי שעברו 45 דקות לא שהייתי במקלחת 45 דקות:-D
לאדעת אמרת הלכתי להתקלח ועברו 45 חיברתי את שתי העובדות ביחד:-D

כי התא מוח הזה שייך לי. הוא מזמן איבד את שלו ואני תורמת לו את שלי מידי פעם:-P:
ידוע
חח היית צריכה למכור לי את הסדרה ככה, אולי הייתי מתחילה לראות מזמן:-P:
:-D:-D

הייתה לי חברה ביסודי שהייתה אוספת מלא דברים של הבאקסטריט בויז אבל היא הייתה גרה במוזיאון והיה אסור לה לתלות פוסטרים אבל היו לי מיליון קלסרים עם עמודים שלמים ממגזינים שונים שכתבו עליהם. ושכן שלי היה אובססיבי לבריטני וכל הקירות שלו היו מלאים בפוסטרים שלה אבל הם בערך היחידים שזכורים לי מהילדות שלי שהייתי מחשיבה לפנגירלז. כאילו היו לי עוד כמה חברות עם פוסטרים של כל מיני סלבס ואפילו הייתה לי חברה עם פוסטר של ליאונרדו דיקפריו שאמרה שאנחנו צריכה להשתחוות בפניו אם אנחנו רוצות להיכנס לחדר שלה, אבל איכשהו אף אחד מהם לא הרגיש לי ראוי לתואר פנגירל כי כאילו פנגירל זה אישיות ואו שאת כזאת או שלא.
אמאלההה לא הכרתי אף אחד אפילו קרוב לזה!!
בתיכון כבר לא היה מי שיבוא איתי להופעות של כמעט מלאכים כי רק אני נשארתי לראות טלנובלות בשלב הזה.

פחח נראה לך שאכפת לי מהתגובות של האנשים האלה:-D שיג'ג'ג'ו כמה שהם רוצים. החדר שלי מושלם וזה המקום האהוב עליי בעולם.
כל הכבוד!
אותי זה היה מערער:-(

אבל לא של כולם חח רק של הנבחרים.
אני האמת מופתעת שאנשים אחרים לא עושים את זה.
כאילו אם אתם אוהבים שחקן ואת יכולות המשחק שלו, למה שלא תרצו לראות אותו בדברים אחרים? אני כאילו באמת לא מבינה את זה.
זו שונה אם אוהבים מישהו סתם כי הוא חתיך ואז לא רוצים לראות אותו בדברים שהוא לא יפה בהם, אבל אם באמת אוהבים מישהו בגלל המשחק שלו, ברור שאני ארצה לראות כל דבר שהוא מופיע בו. זה לא אומר בהכרח שאני אוהב הכל, אבל בהחלט שארצה לראות הכל!
כי אני מאד בררנית בסרטים ולא בא לי לראות אותו במשהו שאני לא אוהב (למשל אני מסרבת לראות את סבסטיאן משחק את טראמפ כי איכס)
או כי אם יש להם דמות משנה קטנה אין לי סבלנות לסרט שלם בשביל ככ מעט זמן מסך.
כאילו בהחלט יצא לי לראות סרטים שלא הייתי רואה אחרת רק בשביל שחקן מסויים אבל אני לא אדוקה כמוך.
ובטח לא ברמה של להשיג מכשיר דיויודי לראות איזה סרט עלום שלהם:-D

יש לה אבא את יודעת...
אה האבא היה איתכם? זה היה נשמע שהלכת עם חברים פלוס קציצי בלי ההורים שלה חחחח

לא. גם לא הייתי יכולה למכור אותו אם הייתי רוצה כי כבר סרקתי אותו כדי להיכנס לאולם אבל גם לא הייתי מוכרת. זו לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה (קונה יותר מכרטיס אחד לאירוע בשני מקומות שונים)
ווי תהיי בריאה

גם בעברית זה לא מובן:-D
מממ נכון
אנשים נורמלים צופים מההתחלה עד לסוף ולא להיפך just saying

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
וגם הצלחתי לשכנע את ג'ולס שנצפה באורות ליל שישי, אז גם זה יקרה מתישהו, בתקווה שבקרוב.
האמת שגם אני כבר מזמן חשבתי לנסות אותה ותמיד שכחתי! אולי באמת בקרוב (אם יש לי איפה לצפות בה).
|קסם|סיבה למסיבה: עוד מעט קיץ!
לא זה לא כיף!
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: סיפור שג'ולס סיפרה לי שהוא בעצם ציטוט החודש. היא הייתה בקופת חולים השבוע ובזמן שהיא חיכתה היה שם מישהו שהגיע לטיפול דחוף אצל האחות ובסוף היה צריך לשלוח אותו למיון והזמינו לו אמבולנס ואחרי כמה זמן הזמינו לו עוד אמבולנס. שני אמבולנסים הגיעו לקופת החולים לאסוף אדם אחד! ומה החמוד אומר לאישתו? "הייתי יכול ללכת ברגל"
:-0
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש חופש ואני מתכוונת ללמוד.
ללמוד מה?
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) - אני לא חושבת שיש הרבה מה לנקות... רק את כל הסדרות של מארוול... זה ממש בקטנה, לא כזה ביג דיל נכון?|אילם|
:-D וואי וואי וואי.
אבל האמת היא שלפני שנתיים-שלוש הייתי כועסת על אמירה כזאת, אבל עכשיו לצערי כבר ממש לא אכפת לי מזה. למרות שפה ושם הם עוד מוציאים משהו נחמד כמו אגאת'ה.
|בננה|פרי אהוב? תפוח אבל זה מזכיר לי שאבא שלי קנה לי תותים השבוע ועכשיו בא לי תותים ובננה עם יוגורט אבל כבר אכלתי ואני לא רעבה.
סיפור קורע לב.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו.
אה את זה גם אני זוכרת.
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? דשא קצוץ
כן |מאוהב|
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? כוח לחסום את הסל של הספרס שהכדורים של הקבוצה היריבה לא יכנסו!!! :-D. וכוח להפיל את החשמל אצל השכנים שאוהבים לעשות קריוקי (למרות שזה דווקא דבר נחמד לעשות ליתר השכנים שלי שהם לא בהמות).
:-D |כן| רעיונות טובים.
|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
הסרטונים האלה של בן דוגמא קורעים אותי:
https://www.instagram.com/p/DGPfmL3oUcJ/
:-D:-D:-D

Reutk

Active member
מה מונע בערך לצפות בו שוב?
כי אני עסוקה מדי בלצפות בקבוצה שלי מפסידה בין 3 ל4 משחקים בשבוע בממוצע. איזה כיף לי |שפם|.

את מפסיקה ספרים באמצע כי הם לא מעניינים לך
כן.
או כי את מהמוזרים האלה שקוראים כמה ספרים במקביל כמו לראות כמה סדרות במקביל?
כן.

את יכולה להגיד סתם דמות גם אם לא צפית בסדרה שלה. מי יידע חוץ ממך?
זאת בדיוק הבעיה, אני לא יודעת. אין לי דמויות בראש. המוח שלי ריק מדמויות. אני לא אוהבת דמויות מעבר לזמן שאני צופה בסדרה, אחרי זה אני שוכחת מהן.

וכמובן שבלידס האנטישמים לא יהיה ג'רזי של אבדיה (סתם, אני לא יודעת אם הם באמת אנטישמים. פשוט אני לא יודעת אם הוא מספיק טוב כדי שימכרו ג'רזי שלו גם מחוץ למדינה שהוא משחק בה)
אני לא יודעת למה כל הזמן אני חושבת שאת גרה בלוס אנג'לס. כי חשבתי שבטח יש הרבה ישראלים ויהודים שם מספיק, כדי שימכרו את הגופייה של דני, ואז נזכרתי שאת לא גרה שם, וזה רק בראש שלי.

"תביא לי כזה בלארג'" והוא שואל אותי "את רוצה את ג'יימס או את __
איזה מתח....

לא הבנתי בכלל מה הוא אמר ועד לאותו רגע גם לא שמתי לב שהיו שם בכלל 2 מספרים שונים
פה אני חשבתי שהחולצה השנייה הייתה של ברוני (הבן של לברון)

והוא בשניה הפך לגיי אנג'לינו ממוצע
מי???

ודפק לי "only the best player in the NBA right now"
פה אני מבינה שבטוח לא מדובר בברוני. אבל השחקן הכי טוב בנ.ב.א? מי זה יכול להיות? ניקולה יוקיץ?? מה לו וללברון??? מוזר.

איזה טרייד מטורף שהיה עכשיו
האאאאאאאאאאאאאאאאאא

של איזה שחקן בשם דונצ'יץ'
לוקהההההה |מאוהב|כפרעליו|לב|.

ועכשיו שיר:

(אם יש לי איפה לצפות בה)
זה בVOD של יס.

למעלה