PAT. PENDINGS

menel

New member
PAT. PENDINGS

היכן אפשר לראות בקשות לPAT. PENDINGS? ולברר מה מצבם מבחינת אישור או דחיה?

אם תהיה יותר ספיציפי

אזי שמח לסייע לך בקשר להתעדכנות בארה"ב. מה נקודת המוצא שלך? האם מדובר בבקשה שלך? האם אתה מתעניין בנושא מסוים?

zsahi

New member
תודה

דבר ראשון תודה על העזרה, אתן קצת יותר פירוט על המצב, אני עוסק בייצור של סגרים ועלתה דרישה מצד מספר לקוחות שלנו להוסיף לסגר מסויים שלנו קפיץ במטרה לפשט את פעולתו. אחד הרעיונות שהעלה המעצב שלנו היה מכניזם שבבסיסו הוא העתק מוקטן ועדין יותר של קפיץ של אטב כביסה, הוא צייר סקיצה של הסגר והעברנו אותה לכמה מהלקוחות שביקשו את השינוי קיבלנו מרובם פידבקים חיוביים פרט ללקוח אחד ששלח אלינו תמונה של סגר דומה שהוא כבר רוכש מחברה יפנית. כשלטענתו רשום על הסגר PAT. PENDINGS ערכתי בירור קטן על החברה דרך GOOGLE PATENT ומצאתי 2 סוגי סגרים שלה שרשומים כפטנטים כשהסגר הזה לא היה ביניהם. מבחינתי במידה שהסגר רשום כפטנט או נמצא בתהליכי אישור לפטנט אין לי שום כוונה לייצר משהו שדומה/מזכיר אותו אך במידה והבקשה נדחת אני לא רואה שום בעיה להמשיך לייצור של הסגר שהציע המעצב אצלנו על סמך התכנון שלנו.

patent pending

שלום zsahi, אתה צריך שיבצעו עבורך חיפוש הפרה (שגם תוצאותיו אינן מאפשרות בטחון מלא). החיפוש בגוגל מציג רק פטנטים שהתקבלו בארה"ב ואינו מציג בקשות פטנטים בארה"ב ואינו מציג בקשות ופטנטים משום מדינה אחרת. לאור הסיכון הפוטנציאלי, הייתי ממליץ בחום לחפש ייעוץ מקצועי פרטני במשרד עורכי פטנטים. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

מצאתי פגות תוקף בארה"ב של פטנט על סגר

מצאתי פגות תוקף בארה"ב של פטנט על סגר הכולל קפיץ. ראה פג תוקף. יתכן ותמצא עניין בפטנטים נוספים המופיעים בחיפוש שערכתי באתר הרשות האירופית לפטנטים. אם בדעתך לשווק בחו"ל ולהשקיע בתכנון, יצור ושיווק סכומים משמעותיים, כדאי שתתייעץ עם עו"פ.

למעלה