תמונה?-___________________________-
T The Cat Woman New member 14/5/07 #55 בפרק הבא- בצ'אט! וידויים חושפניים../images/Emo12.gif לא נגענו לדנה יש פיצול אישיות חמור עידן מתוודה על אהבתו לנשים זקנות ואילו סער- מגלה גנים עירקיים מובהקים כשהוא מרכל באכזריות על החוטיני של רועי מה יקרה בפרק הבא? מי יהיה החוליה החלשה? מי יהיה הבא להאנס באכזריות??? השארו עמנו לעוד scenes from a memory
בפרק הבא- בצ'אט! וידויים חושפניים../images/Emo12.gif לא נגענו לדנה יש פיצול אישיות חמור עידן מתוודה על אהבתו לנשים זקנות ואילו סער- מגלה גנים עירקיים מובהקים כשהוא מרכל באכזריות על החוטיני של רועי מה יקרה בפרק הבא? מי יהיה החוליה החלשה? מי יהיה הבא להאנס באכזריות??? השארו עמנו לעוד scenes from a memory
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/5/07 #67 ../images/Emo6.gif למה תמיד הדברים הכי מצחיקים קורים כשאני לא שם? תודו, אתם פשוט לא אוהבים אותי
S Super Alonit New member 15/5/07 #78 אנחנו אוהבים אותך!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif את פשוט צריכה לבוא יותר
D danduuu New member 15/5/07 #71 אני באמת תמימה לחלוטין../images/Emo189.gif איתי שים תמונה שלי מתפשטת XD
N n0 id3a New member 15/5/07 #80 OMG למה לתפוס אותי בתמונות הכי גרועות XD לפחות אתם נראים יותר רע XD [או שלא XD]