אחלה פרסומת לסבון שלא הייתם רואים ב"ידיעות" דווקא טיילר יכול להיות אחלה דוגמן לסבונים
G goldyboy New member 8/8/03 #21 אחלה פרסומת לסבון שלא הייתם רואים ב"ידיעות" דווקא טיילר יכול להיות אחלה דוגמן לסבונים
מ מיצי007 New member 8/8/03 #22 אני חולה על כל התמונות האלו של ה"פרסומות לסבון" לא רק טיילר משמש דוגמן מעולה אלא גם הסיסמאות שלהם מוכרות תכף אני אצרף כמה.... בינתיים קחו את דוגמן הבית השני לסבון לניקיון אישי
אני חולה על כל התמונות האלו של ה"פרסומות לסבון" לא רק טיילר משמש דוגמן מעולה אלא גם הסיסמאות שלהם מוכרות תכף אני אצרף כמה.... בינתיים קחו את דוגמן הבית השני לסבון לניקיון אישי
מ מיצי007 New member 8/8/03 #28 אההההם יש עוד אבל כרגע יש לי בעיה לשים אותם אז יותר מאוחר בינתיים קבלו
S SoundsOfSilence New member 8/8/03 #33 התכוונתי תאריך ליום שבו התחלת להעריץ את אדי (זו הייתה אמורה להיות תגובה להודעה שכתבת על ה8 שנים אבל משום מה זה יצא בסוף).
התכוונתי תאריך ליום שבו התחלת להעריץ את אדי (זו הייתה אמורה להיות תגובה להודעה שכתבת על ה8 שנים אבל משום מה זה יצא בסוף).
מ מיצי007 New member 8/8/03 #34 אהההה כן../images/Emo70.gif אני זוכרת חודש בערך.... לא תאריך מדויק... וזה לא היה בדיוק של "מתי התחלתי להעריץ את אד" זה יותר ממתי הייתה הפעם הראשונה ששמתי אליו ואל היחודיות שבו.
אהההה כן../images/Emo70.gif אני זוכרת חודש בערך.... לא תאריך מדויק... וזה לא היה בדיוק של "מתי התחלתי להעריץ את אד" זה יותר ממתי הייתה הפעם הראשונה ששמתי אליו ואל היחודיות שבו.