Pillow Talk

shelycat

New member
Pillow Talk

לא במובן הרגיל של הביטוי דווקא: האם אתם או בני זוגכן מדברים תוך כדי שינה? מידיי פעם בפעם קורה שהנושא עולה אצלנו, עמית טוען שמידיי פעם אני מדברת בשנתי כמובן שאני מכחישה בתוקף והתחביב שלו כמובן הוא לנסות ולדובב אותי ואז לספר לי בבוקר על כך והאם הוא הצליח וכמובן על מה דיברנו ומידיי פעם הוא אפילו מבקש הבהרות, אבל קורה גם שאנחנו מדברים בלילה והוא בכלל לא זוכר בר שהוא ישן לחלוטין בעת השיחה. יש לנו די הרבה סיפורים משעשעים בנושאים האלו, מה גם שמתברר שיש בקרב המשפחות והחברים שלנו כל מיני סיפורים משעשעים יותר ופחות בנושאים הללו. איך זה אצלכם? יש לכן סיפורים וחוויות בנושא הזה?

שמופית

New member
ממש לא.....

תמיר ואני לא מדברים מתוך שינה (אבל אתמול בלילה הוא הכניס לי מרפק בפרצוף.... זה נחשב ?
)

ayush

New member
../images/Emo2.gif אני דברנית ידועה ...

מאז ומתמיד אני מפטפטת מתוך שינה, מדברת וחולמת בקול ! כשהייתי קטנה אמא שלי תמיד אמרה שאת כל מה שאני לא מספרת לה ביום היא מגלה בלילה... תומר ממש משועשע מהמצב והרבה פעמים מנסה (ומצליח) לדובב אותי מתוך שינה... יש לו ממש ספר על כל החוויות שהוא עובר איתי כשאני במצב פטפוט... הוא לעומת זאת, ממש שתקן! לפחות לא משעמם איתי...

shelycat

New member
אמא שלי טוענת אותו הדבר......

שאפשר היה לדעת כל מה שעבר עלי במשך היום, על מי אני כועסת ואם מי רבתי רק מלהקשיב לי בלילה.

צילולה

New member
לא בדיוק אבל בערך..../images/Emo22.gif

לא זכור לי סיפורים על כך שאני או ניר דיברנו תוך כדי שינה מעבר למילמולים הרגילים כמו:"הממימממימממ" וכיוצ"ב. אבל משהו אחר שגם קשור... בתקופה ששנינו למדנו וניר היה יושב באוניברסיטה עד השעות הקטנות של הלילה מול המחשב כדי להכין עבודות, הוא היה חוזר מאוחר לאללה
ותמיד הוא היה חייב לחבק אותי
או לדבר איתי
. הבעיה היתה שאני כבר הייתי בעיצומה של השינה עמוק עמוק בתוך החלומות וברגע שהוא היה מעיר אותי זה היה הורס לי את כל השינה. בכל פעם כזאת הייתי מתעוררת ומתחילה לצעוק עליו שילך ממני, ושאני לא רוצה אותו ואני לא אוהבת אותו, ושיסתלק ונמאס לי וכל מיני דברים בסגנון. באחת הפעמים כשהתעוררתי בבוקר נזכרתי במה שאמרתי לו והרגשתי ממש גרוע עם עצמי, כי לא באמת רציתי שילך ואני באמת שכן אוהבת אותו, אז אמרתי לו שאני מצטערת על כל מה שאמרתי לו בלילה ושאלתי אותו עד כמה גרועה הייתי. הוא ענה לי שהדבר היחידי שהוא שמע זה מילמולים לא ברורים של: אההממהההמהמה... זה נחשב??

kisses

New member
דווקא יש לי סיפור מצחיק בנושא

כשהיינו עכשיו באילת היה ערב אחד שנרדמתי לפני אלון (זה הסיפור שהוא סיפר לי בבוקר ואני ממש לא זכרתי את הארוע) ואיזשהוא שלב הוא שאל אותי עם קר לי ועם אני רוצה שהוא יכבה את המיזוג ואני בתגובה אמרתי לו תיקח את הקציצה והמגבת שלך לבד. עעכשיו הוא טוען שחזרתי על האימרה הזו מספר פעמים
והוא לפעמים אומר שבלילה לפעמים אני מעירה הערות מתוך שניה בשפה הרומנית
אז ככל הניראה שאני כן מדברת מתוך שניה

shelycat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שני סיפורי שינה שלנו: עמית טוען שפעם מימלתי תוך כדי שינה והמילה היחדיה שהוא הבין ממה שאמרתי היתה חסה, אז הוא (שאוהב לדובב אותי) שאל אותי בנוגע למה? וקיבל את התשובה הברורה מאילו: בנוגע לחסה כמובן!!! מיותר לציין שאני מכחישה בתוקף. סיפור שני מערב אותי ואת עמית שוב אבל הפעם הוא המכחיש, רק רקע לעמית תמיד חם והוא מתכסה רק באופן סימלי, לילה אחד בחורף כשקר קמתי לפיפי, עשיתי מה שעשיתי וכשחזרתי למיטה כמובן רציתי להתכסות קצת בפוך, רק אמ-מה? מצאתי את עמית עטוף היטב בפוך, אז ניסיתי לשחרר קצת ממנו אלי, בהתחלה במשיכה עדינה, אח"כ משיכה יותר חזקה ואז ניסיתי להעיר אותו קצת כדי שישחרר קצת שמיכה, מה שהוא גם סיפור בפני עצמו, אז ניערתי אותו קצת עד שהוא עשה פרצוף ער ובביקשתי שישחרר לי קצת שמיכה כי קר לי, התגובה של האיש שאוהב אותי היתה כלדהלן: "תתמודדי עם זה!!!" והסתובב לו חזרה עם הגב אלי בלי לשחרר אפילו קצת וכמובן שהוא לא זוכר כלום. דרך אגב בסוף הסתדרתי והוצאתי ממנו קצת שמיכה.

dorlim

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי סיטואציות דומות אצלנו

לדורון מאד מאד מאד קשה לקום בבוקר ובד"כ לוקח שעות להעיר אותו. לפעמים הוא כאילו מתעורר ואומר כל מיני פנינים בין הזכורות במיוחד היה בוקר אחד שבו כמעט והתעלפתי במקלחת ובקושי הגעתי חזרה למיטה. במיטה אמרתי לו (שישן שנת ישרים כי הוא לא היה צריך לקום אותו בוקר) שהתעלפתי והוא התעורר בבהלה "מה מה קרה?" ועד שהוא סיים את המשפט הוא כבר נרדם ולכן כשביקשתי ממנו קפה הוא השיב לי "תה לא טוב בשבילך"

danonit

New member
בשנה א´ באוניברסיטה...

נרדמתי על ספרי המתמטיקה (כשעדיין גרתי בבית) ואח שלי נכנס לחדר שלי והתחיל לדבר איתי והוא מספר שאמרתי לו כל מיני דברים כמו "רק תביא לי את האפסילון...." אבל באופן כללי אנחנו די שקטים בשינה. עדי אומר שאני עושה קולות לפעמים אבל לא שום דבר ברור...(מזל)...

אנחנו לא מדברים אבל אני תמיד

נותנת לבעלול "סימן" שאני נרדמת... רגע לפני אני פשוט עושה מן קול כזה קצר שנמצא איפשהו בין אנחה פולנית ליללה של חתול... ואז הוא יודע שנרדמתי... לא יודעת מה זה ולמה אני עושה את זה... לא נשלט... לפעמים אני מעירה את עצמי...

danonit

New member
אחותי! גם אני עושה את זה../images/Emo6.gif

הדבר הכי דבילי הוא שלפעמים אני חצי מעירה את עצמי ואז, עדיין מתוך חצי-שינה מכחכחת בגרון כאילו כדי להסתיר את זה - זה קורע את עדי מצחוק
ואני מוכרחה לציין שבצדק - זה ממש ממש דבילי אבל אין לי שליטה!

איזה קטע! גם אני מנסה להסוות

בכל מיני רעשים נלווים וכחכוחים כשאני שמה לב... ואני חשבתי שאני המוזרה היחידה...

רחלילי

New member
כשהייתי קטנה

אמרו לי המשפחה שנרדמתי בסלון ואמרתי "אחת שתיים שלוש סבתא סוף". לפני כמה חודשים בן זוגי האהוב מתום שינה אמר לי "חופשי לעבודות במאהל" ואני מה זה אוהבת לדובב אותו אבל זה ממה לא מצליח איתו וחבל. מה עוד? לפני כמה ימים כשחזר גמור מהעבודה אמר לי תודה על השיחה שעשיתי עם חברת האם שלו (לא שיש לי מושג על מה הוא דיבר אבל שאני לא אגרוף תודות?!)... והוא יש לו מלא הסל דוגמאות של דברים שאני אומרת לו כשהוא בא ואני ישנה ולפיו אלה דברים ממש קשים! לא נעים לי לצטט אבל זה מתחיל בדי! אני רוצה לישון וממשיך ל-נו די למה למה אתה מעיר אותי וכאלה וזה נורא לא נעים...אני כמובן מכחישה ולעיתים מתחילה את הבוקר ב-למה לא הערת אותי כשבאת... לכו תבנו מדינה.

בטח!!!

עמית מדבר, צוחק וצועק מתוך שינה... ממש משעשע... הקטע הכי מצחיק שאני זוכרת היה לפני כמה שנים. עמית מעיר אותי באמצע הלילה ואומר לי בכעס: "זוזי! נו! זוזי כבר!" אני אפופה לגמרי שואלת "מה?" והוא שוב "נו! זוזי! תעשי מקום!" לאט לאט הבנתי שהוא יישן ומלמלתי "מקום? מה מקום?" והוא עונה " נו! זוזי! תעשי מקום לג´ירפה! את לא רואה שאין לה מקום?!!!"
הוא בטח חלם על גן חיות!!!!
גם אח שלו מדבר מתוך שינה- אבל ממש צועק- כשהיינו גרים יחד תמיד הייתי מתעוררת ממנו בלילה. בצבא הוא היה בתפקיד מאוד סודי ונאלץ לישון עם מן מחסום פה... שלא יספר לנו... אני לא מדברת, אבל לילה אחד כנראה הלכתי משינה, כי בבוקר התברר שכל כלי המיטה שלי מפוזרים - וכל אחד בחדר אחר...

אמיקה

New member
חופשי לגמרי ../images/Emo1.gif

שנינו דברני לילה גדולים - ממלמלים, מדברים (לפעמים אפילו באנגלית - אני
), נואמים (בעיקר הוא
), שרים (!), צוחקים - הכל... כל בוקר כמעט אצלנו נפתח בסיפורים-פה על הקשקשת הקשה הזותי, ושנינו על הרצפה מהקטעים ... דוגמאות: בכל לילה שלפני הופעה בבימ"ש - בעלוש נואם, מנמק, טוען בעוז, מסכם וכו´ והכל ב"אדוני/גברתי.." (הוא פונה לשופט/ת).. לפני כמה ימים אני מנסה להעיר אותו (סיפור כשלעצמו) והוא מתווכח איתי ש"זה לא יצליח..." "הקופסא קטנה מדי.." מה לא יצליח? - אני שואלת - "..אני גדול מדי.."..אני לא יכנס לזה.."
או (לטענתו): שרון מדובב אותי באמצע הלילה, אני מקשקשת על נסיעה משהו , אז הוא שואל אותי לאן נוסעים ואני בתגובה פורצת בשירה אדירה : "איפה? ! לחיפו, עם כל המשפחה..." האינסידט מוכחש בתוקף
או (שוב, לטענתו): באמצע הלילה משום מקום סחבקתכם יורה לחלל החדר החשוך : "שיווווו!!! איזה יופי!!!!..." הבעלוש מתעורר ומיד מתחקר אותי בידיעה שזה הולך להיות שוס: מה ממי? מה יופי? סחבק (בהתפעלות אמיתית): "תראה איזה יופי..יההההההההה".. והוא לא מוותר : מה ? סחבק: "אה..יש גם בסגול !!..".. וגם : "אה, ויש גם צדפים אמיתיים" ..מה מתוקה - מה את רואה, הזמנה? אני : "כן...יו איזה יופי .." הוא: "למי ההזמנה ?" היא: "..לבית המשפט.. שיוווווווו"... הלילה הוא התענג מתוך שינה על מה שהסתבר היה אצלו פיצה נ-ה-ד-ר-ת שהכנתי לבד.. דברים כאלו

אמיקה

New member
זה עוד כלום...

תארי לך שיום בהיר אחד יהיו לנו צאצאים אחוזי קשקשת דומה? איזה קטעים? יש למה לחכות...

למעלה