Pillow Talk

gmgy

New member
אמיקה אמיקה אמיקה

הפלת אותי על הרצפה! אני סתם מכחכחת בגרון (מצוננת כרונית) וגיא סתם ממלמל...

אמיקה

New member
ואת ערה..../images/Emo13.gif

את קולטת את סחבק נופלת מהפוטון מרוב צחוק (כבוש - שלא להעיר את הסטנדפיסט), מחזיקה את הבטן ומשתנקת לגמרי מהקטעים באמצע הלילה? חויה!

rinutza

New member
הרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הזמנתי את כל

האנשים כאן לקרוא. גדול מהחיים.

fila

New member
.........פאדיחות../images/Emo9.gif

שמעון אומר שאני משמיעה אנחות (קורעות לב
) מתוך שינה..... והוא כן מדבר לפעמים, אני לא זוכרת הרבה מה שאני כן זוכרת שהוא אמר: "אני לא צריך את הירקות האלה" והוא ממש חזר על זה כמה פעמים בגלל זה אני זוכרת..... אבל אחי ממש היה גדול בקטעים האלו..... מצאנו אותו פעם מתהלך מתוך שינה בטענה שעופרות של עפרון מכני רודפות אחריו!!!!

rinutza

New member
אצלנו זה לא קורה הרבה. הבעלול

לפעמים שר או מזמזם מתוך שינה ותמיד אני מנסה לפענח אם זה שיר שאני מכירה ואני לא. לדעתי הוא מלחין דגול עם עתיד מבטיח - אבל לצערי הוא לא זוכר כלום כשהוא מתעורר. כשגרתי אצל ההורים, התעוררתי באמצע הלילה כשאני שומעת את השיר: "הו מרגנית, הו פרח שלי קטן..." גם אבא שלי התעורר והתחלנו לחפש בבית רדיו שנשאר פתוח. כמובן שלא מצאנו וגילינו שזו אחותי ששרה בתוך שינה את כל השיר - עד הסוף. ולי היו שני מקרים: בשניהם זה היה ויכוח מתוך שינה עם אבא שלי באחד ניסיתי להסביר לו שהוא חייב, אבל ממש חייב להחזיר את הספוג לאמבטיה כי הוא לקח אותו והוא חייב לשים אותו במקום והוא טוען שממש צעקתי עליו שיחזיר כבר את הספוג למקום. בפעם השניה ניסיתי להסביר לו שאני לא מצליחה להרדים מישהו (אין לי מושג מי) שלא רוצה ללכת לישון - והויכוח הזה נמשך כמה דקות בהן הצעצבנתי שאבא שלי לא מבין על מי אני מדברת ולמה הוא לא עוזר לי להשכיב אותו לישון.

אתי@

New member
הסיפורים של כולם פשוט ענקיים ../images/Emo6.gif

נשפכתי מצחוק......... מצטערת שאין מה לספר בעצמי

לירון הוא הדברן של הלילה...

בבוקר אני מספרת לו מה היה . חשבתי לשים מצלמת וידאו ליד המיטה ולצלם אותו שהוא מדבר אבללא נראה לי שאני אהיה מסוגלת לזה באמצע הלילה. הוא למשל יושב על המיטה , מעיר אותי , כלומר צועק : רויטל , רויטל , עד שאני מתעוררת , ואז הוא שואל אותי מה זה שם? ומצביע סתם על החלון , ואני כמובן מבינה שהוא יושן ומרגיעה אותו. או שהוא שואל אותי : מי בבית? האמת בהתחלה זה קצת הפחיד אותי, אבל התרגלתי. מה שהכי מרגיז זה שלי אח"כ לוקח זמן להירדם חזרה והא כבר נוחר ....

למעלה