Pink Positive =+=

SummerNightCity

New member
כמה שאני צריכה חיובי! ../images/Emo99.gif

ראשון- חוץ מחברה טובה בבוקר ושפגשתי ידיד לאיזה חצי שעה היום הזה מזה לא היה חיובי. אני כל כך צריכה את שאר הימים לפצות עליו.
שני- נוסעת עם חברה לקניון ביהוד, וספינינג.
שלישי- הוא, הקפה, והופלות.
וים.
ואולי אולי תהיה לי סוף סוף מצלמה ואז אני אהיה כל כך מאושרת.
רביעי- יש לי חופש אז צריך לנצל לים או שופינג. ספינינג. :)
חמישי- הכי חיובי הכי תמיד הכי חמישי.
שישי- חיובי כמעט כמו החמישי'ם.
שבת- לישון. ויעל, קרב כריות בת"א? פרטים, משהו?

ThE LiTTle LaDy

New member
אני!! אני!! אני!! אני!! אני!! אני!!

(אני מושפעת יותר מדי מאחיינית שלי שמקפצת לה כל היום.) ראשון- ממ,משלימה שעות שינה משבת,לא הלכתי לביה"ס. (גם ככה לא לומדים כלום,כולם עושים חזרות.) שני- ממ,מסיימים באחד,באמר,אה,מחר יום ספורט,ומסיבת פרידה ממורה שעוזבת אותנו.
שלישי- יום ספורט,כדורעף
,וואי כמה שהתגעגעתי לזה.
. רביעי- יום לימודים רגיל,עד אחד,ב15:00 אצל חברה,קצת אירובי והעברתי את היום יופי. חמישי-יום כיף בבריכה מגעילה,תעשו טובה,תוותרו על זה,אני באמת חייבת ללכת לשם? פיכס. שישי- ממ...בבית (או שלא),קצת להסתובב באלנבי,ואחר כך לנסוע לדירה של אחי,סופסוף,אבלה את השישי שבת שם. שבת-ממ...שומדבר מיוחד,לא עולה לי כרגע משהו מעניין. וכמובן-סיימתי כבר את כל המתכונות! איזה כיף.

JULI4561

New member
../images/Emo60.gif

יום ראשון
לא הלכתי לבצפר , לא היה לי כוח לקום
אבל עשיתי קניות עם אמא
וגם היה בייביסיטר
יום שני
אנחנו כבר לא לומדים , סתם מחזיקים אותנו בכיתה ונותנים לנו לראות סרטים משעממים =/ היה אימוןן
והיה מצחיקקקק חבל על הזמן , התחרפנו יותר מידי
ונכנסתי למצב כפית
, היתי בחזרות למשהו ואז הלכתי לחברה.
יום שלישי
לומדים רק שעתיים, כי יש לנו משהו מפגר של ספורט
. ואז ישר הולכת לקניון עם חברות . ואז אחר כך אני ממש מקווה לא לאחר
כי אני מאחרת יותר מידי כבר ... אני צריכה לעשות פעולה לילדים קטנים דרך בני המושבים אצלנו
. ועוד שבועע מסתימים הלימודיםםם!!!!!
יום רביעי
בינתיים אין שום דבר מיוחד , חוץ מ"מזה השטויות האלה " בטלויזיה
יום חמישי
יש לי משהו בת"א , אבל נראה לי שזה נדחה בסוף .. חזרות למשהו של בצפרר אז גם בטח אני כבר לא ילמד כל היום. ומקווה מאוד שאני אספיק לאימון
וכמובן - כוכב נולדד
ובת דודה שלי באה אליי!
יום שישי
לא קבוע לי כלום עדיין , אבל יש את הגמר של פרויקט מסלול [שבטח אני אשלים בVOD ] ובת דודה שלי עדיין אצלי , וכוכב נולד
שבת
ישנהההההההה ובת דודה שלי עדיין אצלי , ומכושפות&אבודים

למעלה