קרנבל? [חחח יו טוב שלא עשיתי פה היום חדר חקירות לכולם. ]
S SummerNightCity New member 19/6/06 #29 קרנבל? ../images/Emo12.gif [חחח יו טוב שלא עשיתי פה היום חדר חקירות לכולם. ]
L L U Z I A New member 19/6/06 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif |דרחוקרתמסתוריתבע"מ| קרנבל קיץ בצופים אנחנו פשוט בונים אותו, בגלל זה העניין כ"כ מרגש
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif |דרחוקרתמסתוריתבע"מ| קרנבל קיץ בצופים אנחנו פשוט בונים אותו, בגלל זה העניין כ"כ מרגש
S SummerNightCity New member 19/6/06 #23 חיובי דאט'ס איט! ../images/Emo152.gif ראשון- סלט יאמי של סבתא. שני- אין יותר אזרחות! [אני מקווה :$] וסתם לאיזה קניון. וספינינג, דחוף. שלישי- אולי נראה את ידיד שלי סוף סוף. וח"כ. רביעי- אולי נראה ידיד אחר. ספינינג. חמישי- הוא חמישים מהחמישי'ם, אז הוא הכי חיובי בעולם, ברור! שישי- חיובי לא כמו החמישי'ם, אבל בהחלט חיובי כמו שאר השישי'ם! שבת- לישון\ להשתזף.
חיובי דאט'ס איט! ../images/Emo152.gif ראשון- סלט יאמי של סבתא. שני- אין יותר אזרחות! [אני מקווה :$] וסתם לאיזה קניון. וספינינג, דחוף. שלישי- אולי נראה את ידיד שלי סוף סוף. וח"כ. רביעי- אולי נראה ידיד אחר. ספינינג. חמישי- הוא חמישים מהחמישי'ם, אז הוא הכי חיובי בעולם, ברור! שישי- חיובי לא כמו החמישי'ם, אבל בהחלט חיובי כמו שאר השישי'ם! שבת- לישון\ להשתזף.