poker after dark

shmuel vc

New member
poker after dark

מתי חוזרים לשדר את התכנית בארצות הברית? תודה

talhorm

New member
היום... כנס לPOKERTUBE

www.pokertube.com הפרק הראשון של הRAILBIRD HEAVEN שודר היום עדיין לא ראיתי, אבל ליינאפ אכזרי. 4 השחקנים הכי טובים בעולם בשולחן אחד שזה כמובן אייבי,אנטוניוס,נגראנו ודוואן וביחד איתם גאס הנסן ופיל הלמיות'

2המרפא

New member
הלמיות' ירצח גם במיד סטייקס

שחקן טורנירים מדהים אבל שחקן קאש לא משהו בכלל. מכל התוכניות שהוא השתתף בהם רק פעם אחת ראיתי אותו נותן הופעה טובה בקאש. אין מה לעשות הוא מפוחד על הכסף שלו ומשחק ככה.

Kgt1

New member
הוא פשוט משחק אותו דבר ולא עושה שום התאמה...

הוא מאוד אוהב לעושת לימפים לידיים גדולות, בדיפ סטאק קאש גיים פשוט לא עושים את זה.

talhorm

New member
לא יודע... אני כולה נתתי את הדירוג השנתי של

ESPN בתכלס ששם ה4 הראשונים הם אלו... בגדול כן בקאש דוואן יותר טוב מלהלמיות' זה שהוא בתקופה לא טובה עם איסלדור אי אפשר להוריד אותו סופית לריצפה הוא אחד השחקנים הכי מפחידים שאפשר לקבל בשולחן גם באינטרנט וגם לייב והוא עושה המון החלטות חכמות... שוב הוא לא בתקופה משהו משהו

Cosmic Trigger

New member
איסלדור הוא רק הדובדבן

שבקצפת. כבר אמרו פה שבשנתיים האחרונות דוואן לא הרוויח כלום...

shaywh

New member
זה אחרי איסילדור...

וגם להיות מאוזן אחרי שנתיים ברמות האלה זה לא בדיוק קל

shaywh

New member
בשנתיים, לא בשנה

ולהיות מאוזן מול השחקנים הכי טובים בעולם הופך אותך לאחד מהם. להרויח מהם קבוע הופך אותך לטוב מהם ולהפסיד קבוע הופך אותך לפחות טוב. ואני חייב לשאול אם ראית HSP? (איגורהמשוגע לא אתה, קוסמיק טריגר) הביצוע הכי זכור לי משם של הלמיות' הוא כשהוא היה עם 6-6 בלוח של 2-5-x, בארי גרינשטיין העלה לו, הוא אמר שהוא שם אותו לפני הפלופ על זוג נמוך, 22-55 ואז הלך אול אין בצורה מפוקפקת משהו. האינסטינקטים ויכולת הקריאה שלו הם משהו נדיר, אבל מסתבר שצריך עוד משהו מעבר לזה. לגרינסטיין היה 2-2, btw והביצועים של דוואן שם מהצד השני...

2המרפא

New member
לא בדיוק נכון

פטריק מורווח וככה גם זיגי וגם אייבי. דוואן מופסד ב7 מיליון. דוואן התעשר בגלל דג שמן בשם גי לליברטה ויצא מאוזן בשנתיים האחרונות בגלל דג אחר בשם גאס הנסן. תוציא את שתי אלה מהמשוואה ודוואן מקבל בראש יופי יופי.

Harleydude

New member
יש רק אייבי אחד ופטריק אחד

וגם זיגי אחד ומתוך 20 סשנים של HSP דוואן יצא מורווח ב20

Harleydude

New member
סליחה, 20 פרקים

אבל הוא היה מורווח מול כל ליינ אפ שהיה שם. בכל רמה של קאש הקבועים ניזונים מהפישים ורוב הקבועים רוב הזמן מעבירים כסף ביניהם. נכון שגאי לליברטה לא ברמה של הכרישים בנוזבלידס, אבל בחייאת, קצת ריספקט, זה לא כאילו שגאי לליברטה עשה אול אין כל יד עד שהוא הפסיד 7 מיליון וזה לא כאילו גאס לא הרוויח מיליונים מפוקר (אוקיי לא מנוזבלידס אבל עדיין). ואני לא חושב שיש פה מישהו, גם לא אני ואתה, שגם אם היה זוכה 5 פעמים בלוטו היה לוקח את הצלנג' של דוואן ומרגיש שהוא הולך לפרק אותו. גם אנטוניוס ואייבי ד''א נותנים לו המון ריספקט. באמת באמת שאני לא מבין את גל הזלזול הזה בדוואן בזמן האחרון. אז סבבה, הוא הפסיד 7 מיליון, אוקיי, הוא שיחק הדס אפ של 500\1000 6 שולחנות במקביל. קורה. גם אייבי ואנטוניוס יודעים מזה סווינגים של מיליונים ברמות האלה. חוצמזה, שלא כל הבנקרול שלו באינטרנט והוא משחק לייב על סכומי עתק ועצם העובדה שהוא ממשיך ואחרי ה7 מיליון האלה והוא עדיין בתמונה מראה כמה בסדר הולך לו.

2המרפא

New member
אף אחד לא יודע כמה טוב הולך לו

בלייב. מה שרואים בטלויזיה ומה שהולך במשחקים הלא מצולמים זה שתי דברים שונים. ידוע שבוביס רום משחקים בעיקר משחקים מעורבים והרבה משחקי לימיט. אתה באמת חושב שבמשחקים מעורבים דוואן מרוויח נגד דויל ואייבי ופטריק ושאר הקבועים? נכון בהולדם הוא מבריק אבל בכל השאר לפחות לפי מה שראיתי בטילט הוא לא משהו.

shaywh

New member
גם שם היה לו תוצאות סבירות לפעמים (בftp)

ממה שראיתי במשחקים מעורבים שלו לפעמים הוא עושה מכה כשמגיעים לחלקים שבהם הוא שולט יותר טוב מול יריבים שלא משחקים בהם סתם ככה ברמות האלה. גם ראיתי אותו ערב אחת בלימיט והוא עשה עבודה טובה מול הקבועים הגדולים שם. וגם אם תבדוק את תוצאות הטורנירים שלו תגלה שלא כל התוצאות בתוך הכסף שלו הן בהולדם או אומהה. לדעתי זה מאותה סיבה שאייבי לקח צמיד בטריפל דרואו השנה למרות שהוא בחיים לא שיחק את המשחק הזה שלא כחלק ממשחק מעורב כלשהו, יש לו הבנת פוקר כללית שלא תלויה רק במשחק הספציפי ובמאפיינים שלו.

למעלה