poker after dark

shaywh

New member
נראה לי מוגזם

לך תסתכל על הגרף של דורררר צ'אלנג', תראה שהוא גם יכול לפעמים. אחרי 25K ידיים מול פטריק בPlo הוא נמצא בפלוס. אני לא טוען שהוא הכי טוב או משהו כזה. אני גם לא מעריץ גדול או משהו כזה, מקסימום מסמפט, והשחקן היחיד שאני תמיד בעדו הוא רפי עמית... אבל הפער בינו לבין הטובים בעולם לא כזה גדול וחצי ממנו נמצא במנטליות שלו שצריכה שיפור. והפער הזה הוא בעיקר בplo. ואפשר להזכיר גם את היומיים שהוא ירד בסכומים כדי לתקן קצת נזקים ויצא בפלוס ענק.

2המרפא

New member
וואו זה היה משעמם

ובדיוק כמו הקאש הגיים הקודם אפשר היה לרוא לתוכנית props after dark. זה נהיה מגעיל אני לא מבין למה המפיקים מאפשרים לשטות הזאת להמשך. לי אישית נשבר מהדברים האלה ולפחות בהיי סטייקס החדש אסרו על זה.

Kgt1

New member
הפעם, מעבר לעובדה ששוב הפרופס האלה הורסים

כל פינה טובה, גם לא היה פוקר בכלל! זה מדהים...

2המרפא

New member
כן די דבילי

5 מהשחקנים הכי פרועים בעולם משחקים טייט בלי שום מהלך (חוץ מדוואן על הבלוף ההוא). בזבוז זמן מוחלט הייתה התוכנית הזאת. נקווה שזה ישתפר כי אם לא אני לא צופה בחרא שמאשר פרופס יותר. פטריק אנטוניוס מקפל AJ בבאטן כי יש לו הימור על שחור ויש לו 2 קלפים שחורים ביד WTF??? זה נהיה מטומטם ברמות שבמקום לחשוב על הקלפים שיש להם ביד הם חושבים על הפרופס של השחור אדום ומשחקים בהתאם.

Sambodh Rana

New member
באמת מטורף הפרופס שרץ שם

במיוחד הפרופס עם ה-100K על יד רנדומלית... מליין אפ כזה ציפיתי לגדולות...

Harleydude

New member
חח דווקא את זה אהבתי

היו שם קטעים שממש הצחיקו אותי כמו איך הם כולם התחרפנו לראות פלופ בין 5 אנשים עם קלפים זבל על 100K כל אחד. חוצמזה ת'כלס 2 פרקים מעפנים אבל זה היה גדול

Kgt1

New member
וזה נראה הרבה יותר גרוע... אולי קצת יותר פוקר

הפעם, אבל הפרופס פשוט שולטים בכל המשחק

למעלה