POLL

The Wonder Boy

New member
POLL

כדי להחיות קצת את הפורום.. מי מכאן קורא? מי מכאן נהנה מזה? מה אתה קוראים? למה? כמה? איך? בקיצור - דברו על ספרים. משעמם לי. :)

january18

New member
ספרים על רדיוהד?!

סתם צוחקת אני אישית לא כ"כ קוראת.. פעם קראתי יותר. עכשיו אני קוראת רק חומר לבגרויות
ולא נהנית מזה בכלל! רעות.

Coma White1

New member
חהחה, לא ספרים על רדיוהד...

אני לא קוראת הרבה - בדרך כלל קשה לי להתרכז, לפעמים אני מוצאת את עצמי קוראת אבל לא קוראת.. הסופר האהוב עליי הוא אתגר קרת. כן, כמה נדוש - אבל עדיין מוצלח.

אני קוראת ספרים (ואפילו במקביל לבגר

אין מה להגיד, אני ילדת פלא... בכל מקרה, נאי קוראת הרבה סטפן (סטיבן, לשמרנים) קינג... ועכשיו אני קוראת את "כל השמות" של ז´זה סארמאגו.. למרות ההתבטאויות האנטישמיות שלו על זה שאנחנו טובחים בפלשתינאים. וה"טבח" בג´נין זה כמו אושוויץ.. או מה שהוא לא אמר על זה. הספר עצמו זה ספר מעולה. למרות שלא סיימתי אותו עדיין. אז תקראו אותו בהזדמנות... יאללה ביי

Her Circulation

New member
גם אם לא מסכימים עם התבטאויותיו

( ואני איני מסכים ), ההתבטאות שהזכרת לא קשורה בכלל לאנטישמיות. בכלל. בכלל.

The Wonder Boy

New member
קראתי את על העיוורון והוא היה

ממש טוב בפעם הראשונה. בפעם השניה לא אהבתי אותו.. למרות שאמרו לי שזה ספר שלא קוראים רק פעם אחת..

january18

New member
קרת יכול לעצבן לפעמים,

אבל הוא באמת באמת אחלה. חוץ ממנו גם אדיבה גפן נחמדה. מישהו פה קורא הארי פוטר?
רעות.

Coma White1

New member
חיחי...

אפרופו קרת.. יוצא לו ספר בקרוב, ב"הארץ" ראיינו אותו, כנראה אקנה אותו בשבוע הספר.

polyethylene

New member
אני קראתי את הארי פוטר

את כל הארבעה, ואני ממש נהנתי מהם, ומחכה לשלושה האחרונים...

polyethylene

New member
Nick Hornby

כתב ספרים מצויינים ! קראתי את High Fidelity (שעשו ממנו סרט חביב למדי), ולא מזמן סיימתי את About a Boy מומלץ בחום !!! מעבר לזה אני קוראת כל מני ספרים שהם רבי מכר באנליה - נשמות טובות ממדינה זו דואגים לעדכן ולשלוח לי ספרים אחת לחודשיים בערך (שומר על האנגלית).

New member
ניק הורנבי הוא מה שנקרא

"סופר של גברים" ובזה הוא מתמחה. הגיבורים שלו הם כולם גברים ולכן גם הספר האחרון שהוא הוציא ושלא עסק בגיבור גברי,קיבל ביקורות גרועות.

The Wonder Boy

New member
הוא באמת משעשע..

מישהו קרא את יומנה של בריג´ט ג´ונס? קראתי אותו באנגלית והוא פשוט מקסים.. עוד לא ראיתי את הסרט אפילו \:

polyethylene

New member
כן, ואני עכשיו באמצע של ספר ההמשך..

ספר די משעשע, למרות שכבר הצצתי בסוף מהסקרנות !!!

Esmena

New member
סיפור עצוב...

ביום שהנסיכה היווניה שאתם מכירים פגשה את תופעת המוזיקה ברקע, והתחילה לגלוש באינטרנט, וגם התילה לסמפט טיפה יותר טלוויזיה,(אבל לא ממש,עדיין) הלכה כל חווית הקריאה שלה. וזו הייתה חוייה. עלובי החיים בכיתה ב´ .(אני מקווה שזה לא נראה כאילו אני משוויצה)

למעלה