POLL

The Wonder Boy

New member
קראתי רק את

יש ילדים זיג-זג ואת מישהו לרוץ איתו.. יש לו עוד טובים?

Esmena

New member
יצא לי לקרוא מהם לאחרונה ושלא לאחרו

נה. כדאי.

The Wonder Boy

New member
אוקיי..

אני קוראת המון. כל הזמן. כרגע זה.. ספר של צ´ה גווארה.. על השנים לפני המהפכה (הטיולים שלו בדרום אמריקה.. לא רע בכלל). הספרים הכי טובים שקראתי הם 1984 של אורוול והתפסן בשדה השיפון של סאלינג´ר. תקראו אותם. כולכם. OK Computer מאד מזוהה עם 1984.. יש המון אזכורים אליו בדיסק - גם במוסיקה וגם בארטוורק.. התפסן פשוט יפה. אני לא מצליחה לחשוב על עוד דברים ממש טובים כרגע, אולי בגלל השעה.. נו, טוב, אתם תחיו :)

root

New member
צ´ה גווארה - מעניין...

1984 - שיעמם אותי טוטאליתתתתתתתתת כמו הספר -הכריחו אותי לראות את זה כחלק מלימודי התקשורת שזה מזוויע ביותר... וגם התפסן בשדה השיפון, טוב, נו, על זה אומרים שצריך לקרוא בכמה גילאים שונים, כמו הנסיך הקטן שכזה. אבל אצלי בבית, קראתי את כל הספרים של חניף קוריישי - הסופר שהכי השפיע על העמדות שלי והאהבה שלי לספרות. לאחרונה קראתי ספר מרגש במיוחד שכתוב שונה ממה שרגילים - "עיניים כחולות, שיער שחור" של מרגרט דיראס.. ו.. זה נפלא. וראיתי פה מישהו שכתב על "נאמנות גבוהה" (תרגום העברי) - לא קראתי את הספר - אבל הסרט אחלה. כל מי שאוהב מוסיקה... פשוט חייב לראות את זה. זה מספיק..

New member
אפרופו אנשים שלא בחיים

מישהו קרא, במקרה, את "היומנים של סילביה פלאת´"? קיבלתי את הספר במתנה.

Esmena

New member
סילביה סילביה...

תיהנה. אני ,אישית, עוד לא הזדמן לי לקרוא ספר שירים שלה, (אין לי ז-מ-ן!) אבל קראתי שירים בודדים, והם הו מרתקים ומעולים, וגם חייה כאישיות היו מעניינים ומסקרנים, כך שנדמה לי שאתה הולך להינות(וזו לא נראית לי המילה) מהספר הזה. גם אני אקרא בהזדמנות. מי קונה לך מתנות כאלה

Esmena

New member
אפרופו אנשים שלא בחיים? ../images/Emo6.gif

יש הרבה כאלה...

unsure

New member
אני קורא את

"בולו´ בולו" מעט P.M. כן, אני מאוד נהנה לקרוא.

למעלה