"Pond Life" - פרטים ותמונות.

מוגלי7

New member
"Pond Life" - פרטים ותמונות.

החל מה-27 באוגוסט, ה-BBC ישדר באינטרנט מיני-סדרה בת 5 פרקים התקרא "Pond Life".
חמשת הפרקים ישודרו בין ה-27 ל-31 לחודש, ויתמקדו בחייהם של איימי ורורי מאז שראינו אותם לאחרונה ועל ההשפעה שיש לביקורים החוזרים ונשנים של הדוקטור על חייהם, שכבר לא יהיו נורמליים כפי שציפו. לפי ארתור דארוויל (רורי), הפרק האחרון יסתיים ב'קליף-האנגר', שיוביל ישר אל תוך הפרק הראשון בעונה 7. (אשר ישודר יום אחרי סיום המיני-סדרה)
הסדרה נכתבה ע"י כריס צ'יבנל, אשר שימש ככותב ראשי לעונות 1-2 של טורצ'ווד וכתב ל'דוקטור הו' את הפרקים "42" (עונה 3) השנוי במחלוקת, "האדמה הרעבה" ו"דם קר" (עונה 5) ואת "דינוזאורים על חללית" ו"כוחם של השלושה" לעונה השביעית.
קרוליין סקינר, המפיקה הראשית של 'דוקטור הו', הרחיבה על המיני-סדרה:
"It's not long until the series itself will be back with a vengeance, but in the meantime Pond Life is a truly heart-warming piece about our best-loved companions and their madcap relationship with their raggedy Doctor."

ailag

New member
מגניב, חבל שלא הוציאו את זה קודם

כשחיכינו וחיכינו..

מוגלי7

New member
או שממש אוהבים אותו

או שממש לא. לא פגשתי מישהו שהיה באמצע.

Davros

New member
המ, לי אין ממש דעה מגובשת על 42.

חוץ מזה שאני ממש שונא את אמא של מרתה והיא מופיעה שם די הרבה ._.

לא חשבתי שיש מישהו שיכול לא לאהוב אותו

אני אוהבת ולרגע לא חשבתי שיכול להיות אחרת.
וגם אני לא מחובבי האמא
גם האמא של רוז וגם האמא של דונה מעצבנות (או היו בהתחלה, אצל דונה בחתונה היא היתה אקסטרא מרגיזה ובכלל סופר לא מפרגנת... אחכ התרגלתי כנראה)
מסקנה- כדי להיות מלווה של הדוקטור צריך אמא מעצבנת? או להיות יתומה במקרה של איימי

Davros

New member
All the lonely mothers

נמ. גמאני לא אוהב את סילביה (אמא של דונה). היא מזכירה לי קצת יותר מדי אמא יהודיה פולניה 3;
ודווקא את ג'קי אני ממש אוהב. היא כל כך מיוחמת שזה כבר חמוד XD

Davros

New member
וחוץ מזה...

בגרסה של המציאות של עונה 6, לאיימי יש הורים. היא החזירה אותם כשהיקום קרס, והם שם. משום מה, הרבה אנשים נוטים (או מעדיפים...?) לשכוח את זה.

כן, מצטערת, מודה באשמה

רק חביב. פורט על נימי הרגש. לא סיום עונה! עונה בעייני אמורה להסתיים בטדדם גדול, לא טלנובלה

Davros

New member
עונה 4 בתכל'ס לא הסתיימה בכזה "פיצוץ" גדול...

אם אתה כמוני, כמובן, ולא מחשיב את הספיישלים לעונה 4. ובכל זאת, עונה 4 היא אחת מהעונות היותר מוערכות. ובכל זאת, הפרק האחרון של 5 היה פיצוץ גדול (חע, דו משעמעות היסטרית) וגם הסוף שלו (הו, חתונות זה תמיד מרגש) היה נחמד וכיפי. אני דווקא אוהב אותו

אאוצ' איך לא?

3 מלוות אהודות ביותר
2 דוקטורים אהובים ביותר
קפטן ג'ק אהוב עד מאוד
ודאלקים שנואים מנסים להרוג את כולנו
דונה מדברת עוד יותר מהר ושוטף מהרגיל
ג'קי, וגם אהובת עבר ומיקי/ריקי
בכדור הארץ כולם צוהלים היפ היפ ומתחבקים
אה וקטע סוחט דמעות של רוז
וקטע סוחט דמעות של סבא של דונה והדוקטור נרטב בגשם
לא מספיק???

ואני אישה