את צוחקת עליי?:0|פיס| edenaifa@walla.co.il
ע עדן גפן New member 19/12/07 #27 את צוחקת עליי?:0/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| [email protected]
ע עדן גפן New member 19/12/07 #30 בזמן ההודעה הראשונה/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| חשבתי שאתה בן, ואז אח``כ בדקתי בכרטיס וכתוב שם- מין:נקבה.. זה למה חושבים שאתה בת=]
בזמן ההודעה הראשונה/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| חשבתי שאתה בן, ואז אח``כ בדקתי בכרטיס וכתוב שם- מין:נקבה.. זה למה חושבים שאתה בת=]
M Ma†an New member 18/12/07 #20 כן אם אני לא חולה על הביטלס אני בטח גם צריך לשנוא את פינק פלויד, ג'נטל ג'יאנט, גרייטפול דד, לד זפלין... והנלדסמן, דחוף אצבע ותעשה שריר
כן אם אני לא חולה על הביטלס אני בטח גם צריך לשנוא את פינק פלויד, ג'נטל ג'יאנט, גרייטפול דד, לד זפלין... והנלדסמן, דחוף אצבע ותעשה שריר
B Benn Is Kane New member 18/12/07 #22 חבר'ה, אולי תרגיעו? סה"כ דיון על מוזיקה... זכותו של אחד לא לאהוב מוזיקה זו או אחרת, וזכותו של אחר שלא להסכים איתו. דיי, מה אנחנו בגנון?
חבר'ה, אולי תרגיעו? סה"כ דיון על מוזיקה... זכותו של אחד לא לאהוב מוזיקה זו או אחרת, וזכותו של אחר שלא להסכים איתו. דיי, מה אנחנו בגנון?
ע עדן גפן New member 18/12/07 #23 לא אמרתי..../images/Emo190.gif|פיס| פשוט דיברת בזלזול על זה שהם כביכול לפני מאה שנה
ע עדן גפן New member 19/12/07 #28 אני בת/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| ובדיוק בגלל שאין אייקון כזה, אז אני כותבת את זה..