prepare to be amazed

ההיייי בו כריזמטי!!!!

אני מתה על קונסי אבל בו הוא פשוט משהו שגורם לאזורים שאסור להגיד בקול רעם למקרה שילדות קטנות קראות פה לרטוט שהוא שר!!! הוא הדביק אותי קשות לרוק דרומי למרות שאני די מטאליסטית קשוחה ואפלה(יותר נכון רכרוכית וורדרדה אבל או וואל) יש לו נוכחות על הבמה!! וגו קונסי!!!!!

Juliann

New member
בו סבבי אבל רטט?! WTF? חחחח

בשבילי הוא עדיין קייב-מאן. מהנחמדים אבל
אני בחרישה קשה על האחרון של קונסי, אנשים שמישהו יוריד לי את האוזניות זה ממכר!!!

שמעתי משו מעניין

מישהי באיידולפורומס שמעה ברדיו שיכול להיות שהלהקה של קוני תהיה מופע החימום של הסיבוב הופעות של איידול בקיץ! מוזר ומעניין, אם זה יקרה, במיוחד לאור זה שהלהקה כמעט חנקה את קוני כשהוא סיפר להם על התכנית בפעם הראשונה...

Juliann

New member
תני לי לגלות לך סוד

אני לא יודעת מאיפה השמועה צצה [שהם יהיו מופע החימום] אבל לא נראה לי שזה נכון, הם להקת רוק כבד אם שמעת את השירים שלהם ובוודאי לא יתאימו לקהל של איידול. אבל בנוגע לכעס של הלהקה לכאורה אומרים שחלק גדול מזה היה מבויים, תכלס הלהקה שלו מאחוריו 100% והם אפילו אמרו שהעובדה שהוא שם רק אומר להם שהם בחרו בזמר הנכון, שהרבה עוד רואים את הכישרון והפוטנציאל שלו. וחוץ מזה הלהקה קיבלה מלאאאא חשיפה תקשורתית ומלא קנו את הדיסקים שלהם בגלל קונסי, הוא עשה ללהקה את הבאזז שהיא היתה צריכה.

וואלה? את חושבת שזה היה מבוים?

אני לא יודעת... צפיתי שוב בהודעה של קוני ללהקה, הוא נראה ממש נבוך ולא בנוח, זה נראה לי די אותנטי - זה נראה כאילו זו הפעם הראשונה שהוא מודיע על זה. ברור שעכשיו הלהקה תומכת בו, ושזה הועיל להם מאוד, אבל אני בטוחה שהם כעסו בהתחלה... לגבי זה שהם יהיו מופע החימום, גם לי זה נראה מוזר, אבל זאת השמועה... ...stranger things have happned

Anat L

New member
דווקא מעניין אותי לדעת

איך השירים של הלהקה שלו נשמעים

Juliann

New member
כפרה עליו בלעדיו העונה הזאת לא שווה

כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!

למעלה