PRIDE FINAL CONFLICT

AmitNHB

New member
PRIDE FINAL CONFLICT

הנה הציוותים לאירוע: חצאי גמר טורניר הגראנד פרי במשקל עד 93 ק"ג: ריקרדו ארונה מול מוריסיו "שוגן" רואה ונדרליי סילבה מול אליסטאייר אוברים כמו כן, יערך קרב לאליפות במשקל הכבד בין האלוף, פידור אמליאננקו, והטוען לכתר, מירקו "קרוקופ" פיליפוביץ. וכמובן גם קרב הגמר של הטרניר. קרב של ויטור בלפורט וקרבות נוספים יתווספו בהמשך.

razcoren666

New member
וואלה??

אחי, זה וודאי? יש מקור? האמת, די מאכזב. ממש רציתי לראות את סילבה-ארונה ושוגון-אליסטייר. שוגון-אליסטייר היה יכול להיות מעניין בגלל הגובה של שניהם, ובגלל העמידה שלהם. וסילבה-ארונה רציתי לראות בגלל שזה קרב שהיה צריך להיות ממזמן. ואני לא רוצה אפילו לנסות להמר מי לוקח את הקרבות האלו...

AmitNHB

New member
וואלה

המקור הוא MMAWEEKLY תראה, אם היינו צריכים לדרג את 4 הפינליסטים ע"פ היישגיהם עד כה, אז ברור שסילבה הוא 1 ואוברים 4, כאשר ניתן להתווכח מי 2 ו 3 בין "שוגן" לארונה. לכן הכי הגיוני ש 4 פוגש את 1, בדיוק כמו בכל ספורט. ויש סיכוי טוב מאוד שנראה את ארונה וסילבה בגמר, בכל זאת, לא ?

razcoren666

New member
עמית,

לפי ההגיון הזה, סילבה היה צריך לפגוש את הקוראני בסיבוב הראשון. ובטוח שג'קסון ושוגון לא היו צריכים להיפגש לפני הסיבוב השני לפחות. ההגיון הזה בדר"כ לא פועל בפרייד. ובכלל, בלי קשר לשאר הקרבות שלהם, השני הסיבובים עד כה בטורניר, לדעתי שוגון ניצח את היריבים ברמות הגבוהות ביותר מבין הארבעה. ולא סתם הוא כרגע, לפי דירוגי ההימורים, מדורג במקום הראשון.

AmitNHB

New member
רז,

אתה צודק שההיגיון של פרייד הוא בדרך כלל למצוא את הקרבות הכי אטראקטיבים, אבל כאן, מכיוון שאי אפשר לצוות את סילבה עם "שוגן", שני המתחרים היותר אטראקטיבים, אני לא חושב שזה היה משנה אם היו מחליפים בין ארונה לאוברים, ולכן בחרו ל""הגן"" על סילבה כדי לשפר את סיכוייו להגיע לגמר. "שוגן", כרגע מדורג ראשון ע"פ ההימורים ? איפה ? אני שם כסף על סילבה !

razcoren666

New member
עמית, אתה כמובן צודק, אבל

ברור שזה לא היה הוגן לצוות את שוגון-סילבה, בגלל שברור היה שמי מהם ש"ינצח" היה מגיע יחסית רענן לגמר הטורניר, אבל רק אמרתי שהייתי רוצה יותר לראות את הציוות האחר, בגלל שלדעתי הקרבות היו יותר מעניינים. עם סילבה-ארונה, שני לוחמים שנוטים פחות לשמור על הסנטר ויותר לזרוק מכות, היינו מקבלים SLUG-FEST ישן וטוב.ולדעתי אפילו ארונה היה נימנע מלהוריד ישר לריצפה, כי הוא בטוח לא היה רוצה את סילבה בגארד שלו. ועכשיו קיבלנו, לדעתי לפחות, קרב קרקע ארוך וקצת משעמם בין סילבה לאוורים. אני ממש לא רואה את אוורים עומד עם סילבה, ובגלל הגפיים הארוכות שלו יהיה לו די קל לשמור על עצמו בגארד,רחוק מסילבה, והקרב יהיה די סטטי.

AmitNHB

New member
אף פעם אי אפשר לדעת איך קרב יתפתח.

קודם כל אני לא רואה איך הקרב מתפתח אחרת מבחינת אסטרטגיה, בין אם היריב שעומד מול ארונה הוא "שוגן" או סילבה. לשניהם "סטאנד אפ" עדיף מארונה, בעוד שארונה טוב מיהם על הקרקע בהרבה, ולא צריכה להיות לו בעייה עם אחד משניהם בגארד שלו. הקרב בין אוברים לסילבה יוכרע בעמידה, אני משוכנע. סילבה יודע להתגונן היטב על הקרקע, אבל הרבה יותר נח לו בעמידה וכנ"ל אוברים, למרות השיפור המדהים שחל אצלו בעבודת הקרקע.

razcoren666

New member
ממש לא בטוח,

אם יש מישהו שיכול להפתיע את סילבה זה ארונה. בכל מקרה, אני ממש אבל ממש אופתע אם זה ייגמר בKO מהיר, לדעתי הקרב יגיע להחלטה.

mikiz123

New member
לדעתי סילבה ינצח בנוק אאוט את ארונה

נחכה ונראה....הכל יכול לקרות

RoyceGracie

New member
אני מסכים, סילבה טוב בלצאת מהקרקע

וארונה, בעמידה.... ראינו מה נינג'ה עשה לו בעמידה... (הכל בזכות רז)

razcoren666

New member
תראו כולם,

אני רוצה לפתוח את ההודעה בהדגשה שאני ממש לא סובל את ארונה. אבל האמת חייבת להיאמר, הוא פשוט אחד מהטובים במשקל שלו. חוץ מהמון ניצחונות בתחרויות גרפלינג טהורות, המאזן שלו בMMA הוא 11-2 שההפסדים היחידים שלו הם לג'קסון, שלדעתי היה צריך להיחשב NC, ולפדור בהחלטה בזירת הRINGS שלדעתי הוא סבל מחיסרון משמעותי במשקל. חוץ מהנגיחה בהטלה מג'קסון, הוא מעולם לא הפסיד בKO. לא משנה אייך ייגמר, זה לא יהיה קרב קל לסילבה.

Boxline

New member
תודה רבה! מירקו קרוקופ הכי תותח שם

לדעתי. מה אתם אומרים רז ועמית?

AmitNHB

New member
מירקו "קרוקופ"

קודם כל הוא לוחם ענק והוא הוא עושה לסטרייקינג ב PRIDE, מה שרויס עשה בזמנו לגראפלינג ב UFC. הכי תותח ? תראה, קודם כל נוגיירה (עוד לוחם ענק) ניצח אותו, בוא לא נשכח, למרות שמירקו היה מצוין עד להכנעה. לגביי הקרב מול פידור, אי אפשר לדעת מה יקרה, ושום דבר לא יפתיע אותי, אבל פידור הוא הפייבוריט, אין ספק.

razcoren666

New member
לדעתי,

זה בהחלט הקרב אליפות המדהים בהיסטוריה הקצרה של הMMA, בטוח שזה לא יהיה קרב קל ומהיר לאף לוחם. לדעתי האישית, פדור עומד לנצח. אין סיכוי שהוא ינסה לעמוד לאורך זמן נגד מירקו, וגם אין מצב שמירקו יצליח למנוע מפדור את הTAKEDONW לאורך כל הקרב. וברגע שזה יגיע לקרקע, הקרב ישאר שם. השופטים בפרייד ממש לא ממהרים להחזיר את הלוחמים לעמידה, ופדור הוא לא רון ווטרמן, מירקו לא יברח כ"כ בקלות מהריצפה. אם מינוטאורו הרינג וקולמם לא הצליחו לשלוט בו ברקע, לדעתי גם מירקו לא יצליח. פדור בהחלטת שופטים. וגם אם חושבים על זה, הפסד של פדור, כנראה יקבע מירקו-מינוטאורו חוזר, שבו לדעתי מינוטאורו שוב ייקח, ואנחנו נחזור שוב למעגל פדור-מינוטאורו. בכל מקרה, לא משנה מי יינצח, הייתי מאוד רוצה לראות את סרגיי נילחם על התואר בקרב הבא.

Boxline

New member
שיאלה! זה הולך להיות חוויה, אין מצב

לאיזה שידור ישיר פה בארץ ?? סעמק

razcoren666

New member
לא הייתי בונה על דבר כזה,

בשנים הקרובות. אם אתה ממש לחוץ, אני יכול להמליץ לך על "שידורי" PBP של שרדוג ביום של האירוע.

AmitNHB

New member
דעתי:

מירקו הוא בהחלט היריב הכי מסוכן שהיה עד כה לפידור בגלל ההבדלים בסגנונות, אבל שני הגדולים הם עדיין פידור ונוגיירה, והמצב ישאר ככה גם אחרי הקרב. מירקו ינסה לשחזר את הקרב מול קולמן, בו מנע מיריבו לחלוטין להגיע לקרקע, אבל לפידור יש כושר יותר טוב מקולמן, ו"סטאנד אפ" הרבה יותר טוב מקולמן, שאמורים להספיק לו לסגור את המרחק ולקחת את הקרב לקרקע. מה שאסור לפידור בשום פנים ואופן לעשות, זה להתמש בטקטיקה של נוגיירה, שניסה להחליף מהלומות בעמידה עם מירקו הרבה יותר מידי זמן, והיה חוטף נוק אאוט לולא סנטר הברז שלו. אם הקרב הזה מגיע לקרקע, וכאן אני חולק עליך רז, שכן דוקא ב PRIDE, השופטים מחזירים את הקרב לעמידה אם אין עבודה (והדגש הוא על אם) בניגוד ל UFC, שמרשים הרבה יותר בזבוז זמן על הקרקע, אני לא רואה את מירקו שורד. לנוגיירה יש את עבודת הקרקע הכי טובה במשקל הכבד, אך הכח הפיזי והטכניקה המצוינת של פידור איפשרו לו להנחית מהלומות מול נוגיירה, שאני לא חושב שמירקו יוכל לספוג, ועל הגנה מפני הכנעות בכלל אין מה להשוות. פידור ינצח בהכנעה, לדעתי. דרך אגב, אמרתי בעבר ואני חוזר, צריך לערוך קרבות אליפות עם יותר סיבובים. 7 או 9 סיבובים של 5 דקות. אני מאמין שנוגיירה ינצח את פידור בקרב כזה.

למעלה