PRIDE FINAL CONFLICT

razcoren666

New member
אחי, אתה מדבר על יותר מ40 דקות

של קרב, שום HW לא בפרייד ולא בUFC לא יוכל להחזיק קרב בעצימות גבוהה לאורך זמן כזה! הדבר היחידי שזה יגרור, זה קרבות שרוב הסיבובים הראשונים יהיו כמו סברן-קימו ורק בסיבובים האחרונים יהיה קצת אקשן. אפילו נגד הרינג, שבעיקר עיקם לפדור את האצבעות עם הפרצוף, פדור הראה עייפות בסוף הסיבוב הראשון, אם זה היה מגיע ל40 דקות, הוא לא היה מחזיק מעמד. בסה"כ אלו קרבות לחימה לא תחרויות טריאטלון. בקשר לפדור-מירקו, אני רק מקווה לראות מפדור איזשהוא רגש בקרב,שפעם אחת יראה קצת עצבים. אם ראית את ה"מאחורי הקלעים" של הקרב של מירקו-אלכסנדר שפדור התחיל לקלל כשמירקו טחן לאחיו את הפנים, היית מבין למה אני מתכוון. אם פדור ייזכר בקרב הזה כשהוא יעלה מול מירקו, כדי למירקו להכין את הצוות LUCKO שלו בכוננות.

AmitNHB

New member
נו אז ?

אם אפשר באיגרוף, אפשר גם ב MMA. בעיקרון אני בעד המתכונת הרגילה, עם אופציה לעד 3 סיבובי הארכה של 5 דקות כל אחד, כאשר אין הכרעה ברורה. פידור נוגיירה 1, אחלה, לא היה טעם להמשיך אבל הקרב ה 3 ביניהם הסתיים, כאשר פידור עשה כמה דברים פה ושם כדי לזכות בהחלטה ולהעביר את הקרב. הוא לא לקח סיכונים כמו בקרב הראשון. טיטו אורטיז עשה קריירה מקרבות כאלו. אל תדאג לגבי פסיביות. בשביל זה יש כרטיסים צהובים.

היה כבר בUFC

רויס גרייסי נגד דן\קן שמרוק... שעעתיים של קרב כשאיזה תשעים דקות היו על הקרקע בלי פעילות בכלל.... היה קרב בליס יבובים, זה עוד היה בתקופה של יו אף סי היו בלי כפפות....

razcoren666

New member
אם אני לא טועה,

רויס-סברן נגמר במשולש תוך בערך 17 דקות בלבד. אולי התכוונת רויס-סאקורבה בפרייד. בכל מקרה, דווקא קרבות ארוכים מאוד מהUFC הראשונים היו הסיבה שהתחילו להנהיג מסגרת זמן, כי הם היו ברובם מאוד מאוד משעממים.

AmitNHB

New member
אתה לא קרוב.

רויס סברן היה קצת יותר מרבע שעה. רויס שמרוק היה קצת יותר מחצי שעה. רויס סאקורבה היה שעה וחצי.

AmitNHB

New member
שזה מה שאמרתי.

דרך אגב, אם זכור לי נכון, משום מה הפסיקו את ההארכה לאחר 3 דקות או משהו.

MikeTyson

New member
רז, מדי פעם יש ל-go man

יציאות כ"כ חכמות, שאורי לא חושב פעמיים ומכניס אותן למאמרי הפורום.

פיודר בהכנעה.

בקשר לטורניר של עד תשעים ושלוש קיו, אני בכל זאת מהמר על סילבה, ולא חשוב שלאחרים מגיע לנצחו הואעובד קשה יותר מהר יותר וחזק יותר מכולם שם. בקשר לגמר של פיודר וקרוקופ, אחלה גמר אני מאמין של קרוקופ מגיע להיות שם. אני מאמין שפיודר ינצח, בניגוד למה שהיה לקרוקופ פיודר הוא לא סתם מתאבק, הוא מתאבק שיודע להתאגרף עם מכות מאד חזקות, אני מאמין שפיודר ינסה להוריד את קרוקופ לקרקע בעזרת אגרופים (נשמע לכם מזור, נכון?) וכשהם בקרקע אני מאמין שאין וויכוח שפיודר הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

AmitNHB

New member
פידור "קרוקופ" זה קרב אליפות.

ולא גמר של טורניר. גם אני מאמין שפידור ינצח בהכנעה.

lironmarko

New member
אם קרוקופ ינצח בKO כולם יגידו

ידענו שהוא ינצח :))) הימור שלי קרוקופ ! ניצחון בKO לירון

AmitNHB

New member
לא יודע לגביי כולם, אני אישית אופתע

אם כי לא אהיה בשוק מוחלט.

razcoren666

New member
שמע,

אני לא אומר שניצחון של מירקו שקול לניצחון של רנדלמן עליו, אחרי הכל הוא נחשב ללוחם השלישי בקטגוריית משקל שלו בעולם. אבל עדיין, פדור הוא פייבוריט חזק מאוד, ולא רק בגלל שהוא שולט בכל החלקים של המשחק. וקשה מאוד למצוא נקודות תורפה אצלו.

Boxline

New member
Raz, בקשה קטנה,

תוכל להעלות לכאן תמונה של מירקו "קרוקופ" כשהוא מתחרה ב-MMA? בתודה מראש, אביעד.

למעלה