PRIDE Total Elimination 05 תוצאות:

razcoren666

New member
לעמית

שנינו פגענו בערך אותו מספר פעמים... אני חייב לציין שהקרב שהכי הייתי רוצה לראות כרגע הוא שוגון נגד ג'קסון

AmitNHB

New member
רז,

אמת, כמדומני שנינו פגענו ב 6 מ 8. אישית, הכי מדהים אותי שיושי שוב נתן קרב שקול לסילבה. ג'קסון\שוגאן - אני מופתע אבל לא בשוק. איגור\קונדו - ציפיתי לנוק אאוט. טוב, נחכה לוידאו ונראה מה קרה שם. בלפורט ורנדלמן - שניהם כבר מזמן לא בפוקוס ואין להם מקום ב PRIDE לדעתי.

razcoren666

New member
סיכום קטן לשלב הראשון

דבר ראשון, לדעתי יושידה הוכיח שוב שלמרות שמחוץ ליפן אף-אחד לא סופר אותו, הוא אחד מהלוחמים הטובים ביותר במשקל שלו, שוב היחיד שהביא את סילבה להחלטה. כמובן שאיגור "איכזב" בכך שלא סיים את הקרב יותר מוקדם. רנדלמן,כמו שאמרתי, הוא אחד מהלוחמים עם הפוטנציאל הגבוה ביותר, אבל מאוד מאוד לא יציב.וגם לדעתי זה אחד מהקרבות האחרונים שלו בפרייד. עכשיו, רק שים לב לדילמות של DSE לשלב השני של הטורניר, מצד אחד הם קיבלו שני יפנים, מצד שני הם קיבלו ארבעה ברזילאיים. את סאקו ונאקמורה הם בטוח בטוח לא ירצו לצוות בסיבוב הבא. סילבה ושוגון לא ילחמו אחד בשני, וגם ארונה ומינוטורו כבר מזמן אמרו שלא יתנו קרב אמיתי לחלוטין אם ייצוותו יחד. מעניין מאוד מאוד אייך יראה השלב הבא... האפשרות הכעמט יחידה, היא להפוף את חצי הטורניר לתחרות בין BBT לבין Chute Boxe. ולתת לסאקו קרב חוזר עם איגור. בכל מקרה זה אמור להיות חם, וגם יש שמועות על קרב "חוזר" בין קרוקופ לברנט באירוע של הסיבוב השני.

AmitNHB

New member
לגביי הציוותים.

אני מאמין שהובטח לארונה\נוגיירה ולסילבה\רואה שלא יפגשו עד לגמר, אם יפגשו. אני מנחש שבסיבוב הבא יהיה לנו: נאקמורה - אוברים סאקו - סילבה נוגיירה - "שוגאן" רואה איגור - ארונה אבל זה סתם ניחוש.

razcoren666

New member
ידע כללי

סתם לידע כללי, 30 מיליון צופים יפנים ראו את השלב הראשון בטורניר, יותר צופים מכל אירוע ספורטיבי אי-פעם.....

razcoren666

New member
מה קרה לאיגור???

אני פשוט לא מאמין שאיגור לא עילף את קונדו בסיבוב הראשון, קרב של איגור שניגמר בהחלטה הוא נדיר כמעט כמו קרב של מינוטורו שלא ניגמר בהחלטה....

פתחתי גלריה חדשה.....

תמונות מזירות בעולם! אתה מוזמן להכניס שם תמונות שמן הסתם ישארו שם תמיד, ולא יעלמו שהשרשור ירד.. יניב

למעלה