chrono היחיד
New member
PS PLUS+ חודש נובמבר.... משחקי האינדי השתלטו על הפלוס.......
PS4
Binding of Isaac: Rebirth
SteamWorld Dig
PS3
Frozen Synapse Prime
Luftrausers
Vita
The Hungry Horde
Escape Plan
אני לא יודע איך לתאר את מה שסוני עשו פה החודש ואני לא יודע איך הם יוכלו לטהר את הפלוס מהביזיון הזה. אני מודה שאף אחד מהמשחקים פה לא רע יש לי את SteamWorld Dig ל3DS ומאוד נהנהתי ממנו, אבל זה בדיוק האיישו פה, כל המשחקים שחולקו הם משחקים שהייתי בסדר איתם אם הייתי מקבל אותם לויטה/3DS אבל שהPS3/4 מקבלים משחקים שמתאימים אך ורק לקונסולות ניידות וטאבלטים, יש פה כבר זלזול כל כך חזק מהצד של סוני ואני מחרים את הפלוס עד להודעה חדשה, למזלי לא חידשתי אותו לשנה או משהו כזה.
פשוט בושה מה שקורה עם הPS3 יותר מאשר ה4, יש להם משחקים לתת מה הבעיה שלהם?
כרגע עד להודעה חדשה, אני הולך לקרוא לשירות הזה PS - (PS מינוס)
אתה יודע שזה חודש מחורבן בפלוס, כשהדבר הכי טוב שקרה לPS4 בחודש הזה, הוא האפלקציה של יוטיוב
PS4
Binding of Isaac: Rebirth
SteamWorld Dig
PS3
Frozen Synapse Prime
Luftrausers
Vita
The Hungry Horde
Escape Plan
אני לא יודע איך לתאר את מה שסוני עשו פה החודש ואני לא יודע איך הם יוכלו לטהר את הפלוס מהביזיון הזה. אני מודה שאף אחד מהמשחקים פה לא רע יש לי את SteamWorld Dig ל3DS ומאוד נהנהתי ממנו, אבל זה בדיוק האיישו פה, כל המשחקים שחולקו הם משחקים שהייתי בסדר איתם אם הייתי מקבל אותם לויטה/3DS אבל שהPS3/4 מקבלים משחקים שמתאימים אך ורק לקונסולות ניידות וטאבלטים, יש פה כבר זלזול כל כך חזק מהצד של סוני ואני מחרים את הפלוס עד להודעה חדשה, למזלי לא חידשתי אותו לשנה או משהו כזה.
פשוט בושה מה שקורה עם הPS3 יותר מאשר ה4, יש להם משחקים לתת מה הבעיה שלהם?
כרגע עד להודעה חדשה, אני הולך לקרוא לשירות הזה PS - (PS מינוס)
אתה יודע שזה חודש מחורבן בפלוס, כשהדבר הכי טוב שקרה לPS4 בחודש הזה, הוא האפלקציה של יוטיוב