PS PLUS+ חודש נובמבר.... משחקי האינדי השתלטו על הפלוס.......

עטלפוני

New member
לא זוכר איפה ראיתי את התמונה הזו, אולי ברדיט

שהראתה פס4 עם כתובית - "מכונת משחקים שיודעת להריץ גם מולטימדיה" ותמונה של אקס1 עם כתובית "מכונת מולטימדיה שיודעת להריץ משחקים". זה די מתאר את הגישות ההפוכות של כל מכונה לאותו דבר, שתיהן מסוגלות להכל אבל כל אחת עושה את זה בצורה אחרת ועם דגש על דברים אחרים.
&nbsp
לצערי השוק המקומי תמיד מעפן מבחינת מדיה, בתור ישראלי האקס בוקס די גרוע. לשמחתי אפשר היום די בקלות לעקוף ולהתחבר גם להולו וגם לנטפליקס. אז נכון שאני "מרמה" ולא משתמש באקס בוקס כיוזר ישראלי, אבל היי - לפחות אפשר לראות נטפליקס :)
&nbsp
לגבי הדיסקים זה מצחיק, חשבתי שלעולם לא אשתמש בזה מלבד הפעם הזו שניסיתי לראות אם זה עובד, אבל יצא לי כבר כמה פעמים (בעיקר דברים שקשורים לילדה). יש לי אוסף פסקולי סרטים די גדול על דיסקים אבל מן הסתם הכל אצלי עבר ריפ ומתנגן מהשרת כקובץ.

evilplate

New member
חלק ממה שציינת זה פיטצ'רים שסוני פשוט מפגרת בלהכניס

אבל הם בדרך כמו DLNA או suspend/resume.
&nbsp
וגם עם הפס4 יש את עניין הרשיונות שאני יכול להעביר תכנים לקונסולה נוספת, לא ניסיתי את זה יותר מדי אבל כבר נתתי לחבר שלי לשחק על הקונסולה שלו את העותק הדיגיטלי שלי של טומב ריידר בזמנו, בקיצור זה אפשרי.
&nbsp
אפליקציות זה גם משהו שיש בפס4 מן הסתם, חוץ מדברים של מייק כמו סקייפ וכאלו, קצת לא מובן לי אילו אפליקציות צריך על קונסולה חוץ מבידוריות כמו נטפליקס, מוזיקה וכו' שיש גם על הפס4.
&nbsp
ברור אבל של MS יש יתרון באופן כללי בדברים שמסביב, אין פה ספק.
MS לעומת זאת מפגרת בדברים שקשורים למשחקים כמו צילום תמונות נורמלי ושיתוף שלהן, גם קליפים הרבה יותר קל לקחת ולשתף על הפס4, שייר-פליי לשחק על קונסולה של חבר, רימוט-פליי עם הויטה וה Z3, הזרמה של משחקים מסוני עצמה כמו שיש ב NOW וכו'
&nbsp
כנראה הפוקוס של סוני הוא עדיין בעיקר כמכונת משחקים ולכן הם מזניחים את הדברים מסביב, ברור שמייקרוסופט חברה בעלת משאבים גדולים יותר שזה מגיע לתוכנה באופן כללי וצוות ה OS שלהם עדיף יותר ובטח גדול יותר פי כמה משל סוני.

עטלפוני

New member
לא ידעתי לגבי הרישיונות, מגניב

ת'כלס, שתי החברות מפגרות ורק משלימות פערים בשנה האחרונה. רק עוד שנה המערכות האלו יבשילו לגמרי. לשתיהן זה היה להוציא מוצר לא גמור לשוק.

עטלפוני

New member
בראיית שוק כוללת - שחקני PC הם גם לקוחות של מיקרוסופט

לקוח שעובר ל פס4 זה לקוח שהלך, לקוח שעבר ל PC - נשאר תחת מיקרוסופט (עדיין, חלונות היא פלטפורמת משחקי ה PC המובילה)

sky121

New member
שחקני PC אינם לקוחות מיקרוסופט

חלונות היא מערכת הפעלה, והיא אינה פלטפורמת משחקים ייעודית. יש גם את הלינוקס ומחשבי מקינטוש שיכולים להפעיל משחקים. זאת בתנאי שהחברות המפתחות עשו התאמות בעוד מועד.

אם אני רוכש משחק דרך השירות הדיגיטלי STEAM, מיקרוסופט אינה מרוויחה שקל ממנו. בעוד על האקסבוקס, חברות משלמות למיקרוסופט אחוז מסוים. ככה גם עם משחקים עצמאיים.

לדוגמא יש את המשחק FEZ שהושק לראשונה על ה-360. מסתבר כמו לכל משחק, יש באגים וצריך לתקן אותם. המפתח רצה להעלות טלאי תיקון. מיקרוסופט אמרו לו שהוא צריך לשלם עוד עשרות אלפי דולרים, על מנת להוסיף את הטלאי. המפתח כמובן לא היה מעוניין בכך ואמר שימתין. בסוף מיקרוסופט שינתה את המדיניות ומאפשרת העלת תיקוני באגים ללא עלות נוספת. ה-PC היא פלטפורמה חופשית, לכן לא היה בעיה לעלות את הטלאי.
[URL]http://www.gamespot.com/articles/save-corrupting-fez-bug-will-finally-be-patched-on-xbox-360/1100-6411089/[/URL]

עטלפוני

New member
אתה לא חייב את הפלוס ב 4 ?

או שאתה לא משתמש בשירותי און-ליין ?
&nbsp
מוזר מאוד לגבי פס3, כי שם המשחקים זה המפתה העיקרי, כי האון ליין חינמי.. נראה לי שכל חברה מחכה שהשניה תתחיל עם המשחקים הגדולים, לפני שהם חותמים הסכמים - כרגע נוח להן להשאר עם אינדי קטנים. חבל.

אני אהיה חייב פלוס שיגיעו משחקי המכות

כדי לשחק באונליין אבל עד אז אני לא מתכוון לתת לסוני שקל יותר ממה שאני חייב.לא מענינים אותי משחקי מולטיפלייר אחרים, או כמעט שלא.

PlayGirl3

New member
פשוט בדיחה

הם אפילו לא עשו פוסט בבלוג על משחקי החודש בפלוס כי הם יודעים מה הם הולכים לקבל שם.

חבל שאי אפשר לבטל מנוי באמצע.

באמת? חחחחחחחח צחקתי בקול רם

לפחות יש לך החודש את טיילס החדש בוויטה, אמנם אני זוכר שאמרת שאת מתנזרת מקניות עד חג המולד או משהו כזה, אבל טיילס זה בטח יוצא מן הכלל.
כמה שאני מקנא בך! :( אני צריך את הכסף לWII U אז הויטה שלי מתעכב, או שנתעכב עם הWII U ונקנה את הוויטה, דילמה...

אני לא יודע מה גודל המנוי שלך, שנה לא? אם אני זוכר נכון
היה לך מנוי אמריקאי שחיכית להפעיל אותו? אם תהי מנויה עד אמצע 2015 אני בטוח שיהיה לך לפחות משחק AAA אחד לפס4. אז לפחות זה.

באמת שין טעם לעשות מנוי כרגע

אין מה שמענין אותי כרגע שכול אונליין בגיימפליי, ובאמת שאין כלום נאדה, חח יש לי אפילו 14 יום חינם ניסיון שאני לא מפעיל עדין עד שיהיה שווה להפעיל.....

למעלה