Pulse

Rinor

New member
Pulse

אז אתמול סוף סוף ראיתי את ה- DVD פשוט מקסים, אין ממש מילים לתאר את זה, את השירים כולנו מכירים ואוהבים, ויש קטע ענק בהופעה שאני לא רוצה להגיד אבל זה די מפתיע ובא מלמעלה... האורות, וואוו זה המופע האור קולי הכי יפה שאני ראיתי, בימה ענקית, מסך ענק עם הקליפים של השירים, ואילו אורות, פשוט קסום....להסחף כל השעתיים פלוס...להופעה...Pulse רק חשבתי לחלוק עם ייתר חבריי הפסיכודליים שפה...
אהבה ואור

brotos

New member
אוקיי

אז אתה אוהב אור. אבל איפה האהבה, רפיקי? שנאה וחושך, ברוטוס (ותודה לניצן על הבדיחה).

Rinor

New member
אהבה ואור

הקונטקסט של המילים לא היה קשור לפינק פלויד אלא איחלתי זאת לכל חברי הפורום, אני מתנצל אם לא הבנת...

נימרודל

New member
שנאה! חושך! אנרכיה! שלטון!

שטן! פנטגרם! מוווואהאהאהאהאהא!!!
ברוטוס מוזר... לא נורא קורה. אני רוצה לקנות את פולס! אבל יש לי DVD רק במחשב וזה גרוע.

oribarak

New member
לא הבנתי את הקטע עם החושך

מה זה שנאה חושך ברוטוס אור????

brotos

New member
איני אנרכיסט. אני ניהליסט.

וברוטוס לא מוזר. ברוטוס רגיל. ואל תקנו פולס. אל תקנו פולס. אל תקנו פולס.

oribarak

New member
כן לקנות פולס כן לקנות פולס

פולס זה טוב פולס זה פינק פלויד פינק פלויד זה טוב ווטרס זה לא פינק פלויד כבר, ווטרס זה עדין טוב אבל פולס זה איכווווווווווווווווווווווות תקנו תקנו בהמוניכן

brotos

New member
לא לקנות פולס וכו' (השלם בעצמך).

פולס זה מיסחור, רובוטיות, ניצול ציני של רגשות, ניפוח, נפיחה, זבל! שורש הרע בעולם! פולס רע רע רע. להשמיד, לשרוף, לגרש.

oribarak

New member
כן לקנות פולס וכולי וכולי

פולס זה מסחור, אבל למי אכפת כשיש לך מופע גרנדיוזי עם מוזיקה טובה? לא באת לבדוק את ההכנסות באת לבדוק את המוזיקה אני לא ראיתי שמה רובוטיות..אתם ראיתם? איזה ניצול?גד דמת אנשים שילמו כסף כדי לראות מופע והם ראו מופע איכותי! ניפוח?פינק פלויד מומחים בזה נפיחה?אתה ראית את גילמור מפליץ?אם כן תגיד לי זבל-לא! שורש הרע בעולם-היטלר וערפאת

Rinor

New member
וואוו...

כל הדיון הפורה הזה מחתימה קטנה שלי?
מחמיא לי...

oribarak

New member
הפרעת לרצף!../images/Emo46.gif

אני מחכה לתשובה מחוכמת מצד ברוטוס כדי לתת עוד קצת חיכום מבית אורי ברק

brotos

New member
גיב מי א ברייק

מילא אם זה היה מופע יפיפה ונהדר, מלא-חן ועוד ירקות, אבל, סלח לי, כן?, זה פשוט חרא של מופע. ככה. כן. כמו בועה. נפוח-נפוח, בלי שום דבר בפנים. הקטע של ה"אנשים שילמו וראו מופע איכותי" בכלל מרתיח אותי, אבל עזוב, אני נגמל. ובדיחה+מוסר השכל לסוף: במקום מגוריי גרה משפחת ברק, שלפני שהם עיברתו אותו זה היה בוק. (עראפת? שורש הרע? וואט רונג ווית' יו, בוי?)

oribarak

New member
אווווו זה מתחיל להיות כיף!

זה באמת מופע יפיפיה תן לי סיבה אחת, ויזואלית לא מאחורי הקלעים מיסחור ובלה בלה, שזה לא יפה. האפקטים של הלייזר לא מרשימים?השירה והמוסיקה לא יפים?אם אתה אומר שלא, איכזבת. את השם שלי לא עיברתו...אני צבר גבר...אז הוא היה מאז ומתמיד ברק ועראפת הוא אחד מהשורשים של הרוע!!!!ביחד עם היטלר סטאלין ועוד זבלים אחרים...וביניהם המראיין הבריטי מהbbc עם השפם שהשמיץ את פינק פלויד דרך אגב"מלא-חן ועוד ירקות"...אתה אוהב במופע שלך ירקות?

Rinor

New member
מה לא לאהוב במופע?

המופע מרשים! ומה קשור עכשיו כסף...? אנשים באים כי הם רוצים לבוא ולראות מופע מדהים שכזה ושילמו מכספם ומרצונם, אני אישית מקנא במי שהיה במופע של פינק פלויד כי זו חוייה בלתי נשכחת, הם הוציאו באותה שנה את Division Bell אז זה היה מעין קידומון לאלבום - לא שהם צריכים אותו ובאותו זמן נתנו אולי את המופע האחרון הטוב ביותר שלהם...אז מה רע? והלייזרים כן מרשימים, אפילו מאוד...

למעלה