Pulse

תגובה מאת חבר של הכלכלנית ../images/Emo26.gif

יש לך כנראה חוש מוזיקלי רב כמו של יתוש, גם הוא ברח מהרמקולים כאשר הדלקתי את פולס. יש גם צד חיובי בעיניין, לשניכם יש חוש מוזיקלי רב יותר מאשר לכלבה שלי, שכמוני אוהבת פולס, את פינק פלויד בכלל, DEEP PURPLE, ושטויות מהסוג הזה.

כן לפולס../images/Emo70.gif

המופע מושקע (הביאו מסוק כדי שיהיה מסוק
) ליזרים מרהיבים מופע ארוך גילמור שר מעולה ורוע? פינק פלויד ורוע לא מתחברים אצלי
פ"פ זה מעולה

Rinor

New member
פינק פלויד

אכן מעולה...ואם יש מילה מעבר לזה, אז פינק פלויד גם שם...

brotos

New member
מה עובר עליכם?

בלי קשר ישיר לפולס, אליו אני לא אתייחס יותר: לא כל מה שפינק פלויד מוציאים או נקשר לשמם הוא טוב או ראוי. למעשה, יש לפינק פלויד, כן- אפילו להם, נפילות. גם אני, שמחשיב את עצמי לאוהד שרוף ופנאט של הלהקה, לא אוהב את כל הדברים שלהם. אני לא אקנה מרצ'נדייז שלהם, למשל. אני גם לא אגן עליהם בחירוף נפש, אם לא אחשוב שהם ראויים לזה. אני אוהב ומתחבר לסוג האהדה של ציףציף, למשל: אהבה, הערכה רבה וכו', אבל בעיניים פקוחות. בלי היסחפויות מיותרות, ואהדה עיוורת (ותודה לציף שהביאה אותי עד הלום). פינק פלויד להקה נפלאה. היא גם מכוונת רוב הזמן לקהל (יחסית) אינטילגנטי. אין סיבה לכתוב משפטים כמו- פינק פלויד מעולה! וכו', זה לא מביא כבוד לאף אחד ובטח שלא מעלה את הרמה של הפורום.

melancholy man

New member
יפה לך ברוטוס

צודק!. לא כל מה שפינק עשו זו יצירת מופת מדהימה, הכל וודאי שווה האזנה אבל לאורך קרירה של כמעט 40 שנה אנשים גם עושים שטויות, אפילו חברי הלהקה עצמם לא אוהבים את כל מה שעשו באופן שווה (נדמה לי שהדבר היחיד שגילמור ווטארס מסכימים עליו הוא שהם לא אוהבים את אטום הארט).

brotos

New member
הטעם של חברי הלהקה הוא לא מדד

בסרט על סיד בארט ששודר לאחרונה בערוץ 33 אמר רייט ש-הש"כ (ראה: קיצורים בעברית) הוא אחד הדברים היחידים שהוא עוד אוהב לשמוע. למעשה, כמו שקראתי איפושהו (נראה לי שב100 האלבומים הגדולים בYnet), האלבומים של פינק פלויד הם כבר מזמן נחלת המעריצים. כלומר, גם אם יקומו כל חברי פ"פ כאחד ויאמרו: "כל מה שהוצאנו אי פעם זה חרא", לא אמור לשנות לאף אחד. מוזיקה, ברגע שהיא יצאה החוצה היא נחלת הכלל. גם אם ווטרס וגילמור חושבים שאל"א (שוב: קיצורים בבעברית) הוא נפיחה מטופשת, זה לא ישנה את העובדה שהשיר/יצירה/משהו הזה הוא אחד מהשירים האהובים עליי של פ"פ, ובכלל. וכן, לא כל מה שפ"פ עשו אהבתי. מצד שני, אם More היה של להקה אחרת, ספק אם הייתי שומע את זה. עדיין, השם פינק פלויד עושה משהו. למרות הכל.

צודק ברוטוס

אכן לא כל מה שהם עשו היה מעולה, וממש לא אהבתי את More או מספר דברים אחרים שלהם. אבל פינק פלויד לא מתקשרת אצלי לרוע, פשוט כי הם משאירים טעם טוב בפה, והזכרון שלי מהם הוא לא Fmaiming אלא Wish you were here
אבל בוא לא נגזים, ההופעות שלהם היו גרנדיאוזיות, וגם אני לא אקנה חולצה או כל דבר אחר שהוא לא דיסק/ספר שלהם (מי רוצה את ווטרס כפוסטר
), אבל להופעה וודאי וודאי אלך, גם אם היא "ממוסחרת".

Rinor

New member
ההסבר שלי

אני לא מסכים עם הכל... כל מה שפינק פלויד הוציאו לא גדול אני מסכים, יש מ"ס שירים שאני מדלג עליהם כי הם לא מהאהובים עלי אבל מה רע בלקנות פוסטר או חולצה? אם זו להקה שאנו אוהבים מאוד, מה ההבדל בין מוזיקה למוצר אחר? אני קניתי לאחי כמתנת יום-הולדת פוסטר ענק של הצד האפל של הירח, 1X1.5 מטר, הוא מיסגר אותו בזכוכית, אז תארו לכם איזו תמונה מופלאה זו לראות בבית? פשוט אומנות...
אני אישית קניתי חולצה אחת מאוד יפה שכבר הראיתי לחברי הפורום של הצד האפל של הירח...אז מה רע? אם זה יפה ואני אוהב את זה, אחלה... דרך אגב, מישהו כבר קנה את הגיליון המיוחד של Q? הזמנתי מסטימצקי שבוע שעבר אך הם עדיין לא התקשרו אלי... תודה

melancholy man

New member
הטעם שלהם בהחלט לא מדד

אישית אני מאוד אוהב את AHM, מה שרציתי להגיד הוא שאפילו הם לא אוהבים את הכל, כך שאנשים אחרים (מעריצים למשל) טוב יעשו אם לא יקבלו את הכל כמקשה אחת מבחינת הרמה, אלא יקבעו את דעתם לגופה של יצירה.

zender

New member
לא לקנות פולס בDVD מסיבה אחת פשוטה

הוא עדיין לא יצא רשמית בDVD כל מי שטוען שיש לו את זה בDVD מחזיק עותק מזיוף שהוקלט מלייזר דיסק/אינטרנט שלא שווה לאייכות הA/V האמיתית של המופע אז טיפה סבלנות וחכו עד שהוא יצא רשמית

למעלה