Q

Rinor

New member
Q

טוב... אז הזמנתי את העיתון לפני שבועיים+ ועדיין לא קיבלתי טלפון מסטימצקי שהוא הגיע לחנות. שבוע שעבר הייתי בחנות ושאלתי על ההזמנה, הבחורה אמרה לי שהעיתון נגמר בארץ ןכי הם הזמינו אותו מחו"ל וכי הוא אמור כבר השבוע להיות אז אני שואל את עצמי... כבר יום רביעי ועוד לא הגיע? שאלה נוספת... אם הוא אזל בארץ, מה שהגיוני לדעתי...איך זה שעדיין איש פה לא רשם דבר על הגיליון המיוחד? אין אותו פה לאיש? תודה לכם...

afon

New member
זה בסדר אתה לא היחיד

ניסתי לברר בסטימצקי... לא ידעו כלום אמרו שיתקשרו אלי... לא התקשרו אלי. אני אלך לבדוק מחר מה קורה עם הגליון

Rinor

New member
עידכון

אז היום הייתי בחנות כי טילפנו אלי שהעיתון הגיע כל כך שמחתי, סוף סוף לקרוא משהו מעניין ופריט לאספנים...מסתבר שהגיע לחנות הגיליון Q שהזמנתי, אך הגירסה הרגילה ולא המהדורה המיוחדת על פינק פלויד הבחורה אמרה שהיא תבדוק שוב מאחר והסברתי לה שיש 2 גרסאות וזו הרגילה אני מקווה שיביאו את הגיליון המהדורה המיוחדת, לצערי כבר יש לי ספקות... נו טוב...נראה פעם הבאה שיטלפנו אלי...

weird dust

New member
גם לי אמרו שהזמינו ובקרוב יגיע

לא יודע מתי בדיוק זה יקרה אבל בתקווה שבזמן הקרוב. וגם אני עדיין מחכה לטלפון (אמרו אחרי החגים לא יודע)

Rinor

New member
השאלה איזה גיליון?

האם החנות תקבל מה שטילפנו אלי לבוא ולקחת - שזה היה הגיליון הרגיל של חודש נובמבר? או הגיליון שאני וכולנו מחכים לו שהוא המהדורה המיוחדת של Q? אני באמת כבר לא יודע אם זה יגיע אליהם, חבל לי כי אמרתי לה שתזמין את המהדורה המיוחדת...טוב, נקווה שתבדוק לי ותזמין את הגיליון המיוחל אשמח לעידכונים

weird dust

New member
אמרתי לה שאני רוצה גליון "ספשל"

שתחפש מה שניקרא ספישל אדישן" או משהו כזה וזה לא הגליון הרגיל היא לא התקשרה אבל כשהגעתי למקום היא אמרה שהיא הזמינה.

Rinor

New member
אני יודע...לצערי לי לא היה מזל

כיוון שגם אני ביקשתי ממנה את המהדורה המיוחדת והגיעה המהדורה הרגילה אני מקווה שבבדיקה נוספת שהיא תעשה כפי שביקשתי היא אכן תזמין לי את המהדורה המיוחדת...כולי מחכה לה בקוצר רוח...וכפיצוי ראיתי (שוב!!) את ה-DVD Dark Side Of The Moon אחרי העיתון...הספר של מייסון... עידכונים בהמשך... יום טוב...

flowerboy69

New member
תראו חברים אולי אני קצת מוגבל אבל..

תקראו טוב טוב........זה לא המגזין קיו עם הגרסה המיוחדת זה המגזין mojo! זה גרסה מוגבלת ומפוארת שמוקדשת כולה ללהקה עם תמונות נדירות וראיונות והכל...לקיו יש רק גרסה אחת ושם יש את הדירוג של הלהקות ואת וסיפור על האיחוד האפשרי...תבדקו ותראו! עכשיו...למי שרוצה את הגירסה הזו...הייתי בקשר עם מחלקת השיווק של mojo והם אמרו שיש דרישת ענק לגירסה והם מנסים לארגן את הכל...בקיצור עותק אחד שמור לי ויהיה פה מתי שהוא...:)אז רוצו להזמין! רגע...עדכון...בררתי שוב וראיתי שזה ככה. יש באמת גרסה של קיו שיצאה באנגליה אבל הגרסה שיצאה בשאר העולם היא mojo אז אם אתם רוצים לנסות בארץ אז תבקשו את mojo בגרסת הספיישל זה נראה לי יהיה אפשר למצוא... זה גם מה שאני הזמנתי...

Rinor

New member
שאלה לי אליך

תודה רבה על ההבהרה...אני אגש היום ואומר למוכרת שתבדוק אכן גיליון מהדורה מיוחדת של Mojo הם לדעתך יהיה אותו בסטימצקי? כלומר יוכלו הם להזמין אותו? אשמח לדעת מהיכן אתה רוכש אותו... תודה על העידכון, אז Mojo גרסה מיוחדת ולא Q, אני אזכור את זה
יום טוב

Rinor

New member
עידכון נוסף

הייתי בסטימצקי בבוקר וכוונתי היתה לבדוק לגבי MOJO מסתבר שיש להם Q-דיסק, שעולה 65 ש"ח וזה מה שהם הזמינו לי בטעות, על השער יש את בונו מ- U2 וזה הגיליון הרגיל אך יש גם ואמרו לי כך: Q Magazine Special שעולה 69 ש"ח... הזמנתי את המגזין הזה, אשמח לדעת אם צדקתי, אני די בטוח שזו תהיה המהדורה המיוחדת על פינק פלויד או שיש מהדורה מיוחדת אחרת של Q? אשמח לתשובות תודה...

rainbow demon

New member
ראה אתה תשובה שלי מלמטה....

בקצרה, אם אתה עצלן מדי לבדוק, שניהם הוציאו אותה מהדורה. בלי קשר Q - הוציאה מגזין "רגיל" ומכאן נובע הבילבול. לפי מיטב ידיעתי לQ יש רק ספיישל אחד, והוא של פינק פלויד. 69 שקל נשמע כמו מחיר הגיוני לספיישל, אני שילמתי 9 פאונד (קצת יותר מ70) כשהזמנתי ישירות מהאתר.

rainbow demon

New member
אתה טועה קצת....

MOJO וQ הוציאו גליון מיוחד זהה לחלוטין (הן בתוכן ובמחיר), ואת שניהם תוכל להזמין לארץ, תמורת כ70 שקל, ישירות מהמפיצים שלהם בחו"ל (קישורים אפשר למצוא באתרי פינק פלויד השונים). אני אישית הזמנתי את גרסת הQ המיוחדת, לפני כשבוע. עדיין מחכה שזה יגיע.

flowerboy69

New member
כן ולא

אכן שני הגרסאות זהות רק שאולי לא ידעת...הכניסה של קיו לארץ הרבה יותר קטנה מזה של mojo בעבר כבר קניתי בארץ כמה מגזינים שהיו בהם כתבות על פינק בינהם על ציון 30 לצד האפל ועל ההוצאה של אלבום ההופעה של החומה ועוד כמה...שמתי לב לכך שלרוב זה mojo בכל מקרה יש עיכוב בהזמנות בגלל מחסור וזה יקח קצת זמן ואכן ניתן להזמין ישר מהאתר בחו"ל וככה להבטיח את ההשגה של הגיליון...

Rinor

New member
תגובה

תודה על העידכון... אני הזמנתי מסטימצקי את Q Magazine Special זה הופיע להם כך במחשב בחנות, 69 ש"ח...ואני די מאמין שזה העיתון מה דעתך? האם זהו העיתון ואני אקבל אותו? אני מאמין שאם הוא מופיע כך במחשב של סטימצקי, אני מניח שאכן אצליח לקבל אותו, למרות שאמרת ש- MOJO יותר נפוץ בארץ, מסתבר שגם את Q יש... דעתך? אני בינתיים מחכה לטלפון מסטימצקי

rainbow demon

New member
את זה, כמובן, ידעתי

פשוט, כשאתה מזמין מחו"ל אז זה לא ממש משנה עד כמה מייבאים את זה לארץ בדרכים אחרות
בכל אופן, עבר עוד יום ואני עדיין מחכה. מזכיר לי שפעם הזמנתי משהו בשביל אבא שלי מאמריקה וזה הגיע אחרי חודש וחצי. אבל זה רק בגלל שיומיים אחרי היה את הפיגוע במגדלי התאומים, וכנראה מכל הבלאגן שכחו את ההזמנות (החנות שממנה הזמנתי ממוקמת פיזית בניו יורק).

flowerboy69

New member
חחח

לא טעיתי תראו בעצמכם כמה זמן עד שזה מגיע ובכמות קטנה... כשיש לי זמן אני מסתובב במקומות ומברר דברים...:) אבל שתדעו שגם העותק שלי לא מראה סימן חיים כרגע...:(

tziftzifit

New member
חבל שאתה תם מטעה אנשם

וגם לא שעית להמלצתי לקרוא עדכוני חשדות קודמים rainbow demon צודק וגם: בעבר גליונות מיוחדים הגיעו לארץ כ-Q ולא MOJO ולכן התייחסתי גם לליון החדש ככזה לינקים לרכישה ישירה: MOJO Q

flowerboy69

New member
עברית אני טיפה יודע...

תקראי היטב מה שכתבתי.לא אמרתי שאין אמרתי שהוא נכנס לארץ הרבה פחות וצר לי אני יודע זאת מתוך ידיעה אישית בגלל קשרים עם רשת טוואר ורשת סטימצקי.העיתונים תמיד הגיעו אבל בכנות קטנה.מה גם שקניתי חלק מהם בעבר גם כQ וגם כmojo אבל לפה מגיע יותר mojo וכבודה עוד פרט קטן ככה...פינק פלויד הם בערך המקצוע שלי ככה שאני טיפה יודע על מה אני מדבר...וגם קראתי את החשדות האחרונות אבל הוספתי כמה דברים להם החשדות אינם כוללים כל דבר שיוצא וכל פרט וכתבתי על כמה דברים שלא ראיתי ציון להם בחשדות.

עם כל הכבוד לך

גם אני יודעת כמה דברים, והחשדות עליהם אני מדווחת הם מהימנים. לארץ מגיעים גליונות רגילים של MOJO וכן גליונות רגילים של Q, אך הגליונות המיוחדים שהגיעו לארץ ביבוא של סטימצקי - על לד זפלין, ביטלס ואחרים - היו תחת הלוגו של Q, לא MOJO. ניתן למצוא פה ושם (בחנויות מגזינים מיד-שניה) גם חלק מהגליונות האלו תחת הלוגו של MOJO, אבל זה יותר עניין של מזל, וגם באיחור רב. ובכלל, מדוע להתאמץ אם אפשר להשיג את זה ישירות מהמקור? ראה הלינקים שנתתי אתמול. פינק פלויד הם אולי "המקצוע" שלך, אך הרבה מהמידע שנתת בהודעותיך היה חלקי, או שגוי, או מטעה, ולא אכנס לפרטים.

למעלה