Q

flowerboy69

New member
כמו שאמרתי

אין לי תמיד את הזמן להתעמק בפרטים.ושוב כמו שגם אמרתי.ידוע לי על יבוא של 2 המגזינים לארץ אך Q מועט יותר במחוזותינו.קניתי בעבר כמה מהם מטוואר כשהם עוד היו מביאים דברים מיוחדים. ברור שעדיף ישר מחו"ל אבל ככה נראה לי שלא כולם בעלי כרטיסי אשראי בינלאומיים או לא כולם יוכלו לקבל מההורים את הכרטיס וזה הנקודה המרכזית פה. ובכלל לדעתי הכי הכי טוב זה record collectores או משהו כזה זה מגזין לאספנים שכולל כתבות וסיפורים על פריטים מיוחדים שיוצאים וגם הצאות מאנשים פרטיים וחנויות לרכוש דברים. ואם את ככ בטוחה ב"טעויות שלי" אגב- את מוזמנת לשלוח רשימה שלהם כהודעה פרטית ונבחן אותם אחד לאחד או שאני ילמד או שאני ילמד! וסתם ככה...שתדעי...החיים הם יותר מהאתר brain damag ולא צריך לחיות עליהם כי אני בעצמי העברתי להם מידע לא פעם על פריטים חדשים או עדכונים לדברים שנכתבו. כדאי קצת להיות בצאטים מחו"ל ובפורומים ובאתרים הלא רשמיים של המעריצים דניאל

יופי, הצלחת להרגיז אותי

לא מספיק שאני חולה - ועוד בקטמנדו - עכשיו אני צריכה גם להתמודד עם אובר-חוכם שחושב שהוא האורים והתומים בנושא הפלויד. דניאל, אין לך מושג באלו אתרים ופורומים אני נמצאת או לא, ומהם מקורותיי. אל תניח הנחות. record collector הוא מגזין מצויין. אמנם, בעיקר פונה לאספנים, ולא לכל אחד מאוהדי הפלויד - בכח או בפוטנציה - יש עניין בהדפסות יפניות בויניל סגול של סינגלים שכוחי-אל, אבל לעיתים יש בו כתבות מאירות עיניים. מה לעשות, ו-mojo, בעיקר, סיקר בעשור האחרון את הפלויד בצורה המקיפה והמרשימה ביותר. הם הרי יודעים מיהי הקבוצה הדמוגרפית הקונה את המגזין, ומה ההעדפות של הקבוצה הנ"ל. אין שנה שאין בה לפחות כתבה גדולה אחת על הפלויד - ובד"כ יותר - וגם כרגע יש אחת בהכנה. אבל לא רק mojo אלא העיתונות הבריטית בכלל - גם המיינסטרימית - מתעניינת בפלויד (ובעיקר בסיד בארט) יותר ויותר עם השנים, והכתבות עליהן רבות וטובות (ולראיה, הסיקור של ספרו של מייסון בעתונות האנגלית בימים אלו ממש). אם תתעשת ותשמע להמלצתי לקרוא שרשורים אחורנית, תראה שנכתב על כך כאן לא מעט בעבר. לרוב הגולשים בפורום יש אפשרות לקנות דרך האינטרנט, בין אם ישירות או בעזרת ההורים. מדובר בהוצאה קטנה, יחסית. וגם אם לא, כאמור, אפשר לבקש מסטימצקי שיביאו. מאחר ואני בקטמנדו אין לי זמן וכוח לתקן כל טעות שלך. ואת ענייני המשמעת אני משאירה למ"מ. אני ממליצה לך - שוב - לתפוש את ה"ראש" של הפורום הזה, ולצאת מהפוזה. גם לי יש קשרים, כפי שאמרתי, ולעומתך, אני לא רואה צורך להתהדר בהם בפומבי. אין לי ספק שיש לך מידע שיעניין את חברי הפורום. אולי במקום לנפנף בו ולקרוא לעצמך "מומחה", פשוט תתחלק במידע עם גולשים אחרים, מתוך גישה שוויונית ובגובה העיניים. יש מצב?

NIR Y

New member
חחח די מצחיק

ושמת לב שזה מושלם, אני לא חושב שיש בן אדם שיכול יותר לעצבן את ציףציף ממנו.

flowerboy69

New member
לא חומד את מכעיסה אותי ממש!

"תנו להם מקל והם חושבים שזו שרביט המלך" אני לא אובר חכם מצטער שקשה לך להתמודד עם זה שעוד מישהו בעל ידע פה כל מי שאוהב את הלהקה ירצה לדעת על קיומם של פריטים בעולם וה"תקליט שכוח אל" הוא חומד במקרה משהו שאת לא תראי שוב להרבה זמן כי הוא אחד מהדברים הכי נדירים בעולם וכל מי שטיפה אוהב את הלהקה ולא אוהב להרגיש שולט היה מבין את זה ומעריך את זה מי שבפוזה פה זה לא אני אני אומר מה שיש מדבר על הדברים האמיתיים וראיתי שאני לא היחיד פה שלא אוהב את ה"שלטון העריצים" צר לי אבל ההבדל בינינו זה שאני לא פה כי משעמם לי ואני לא קורא את המידע שלי אלא מביא אותו ישר מהפריטים עצמם ומהמוזיקה וזה הבדל עצום אולי תשאלי את הקהל פה מה באמת הם רוצים ומה הם אוהבים ונראה מה הם מעדיפים תיהיא בטוחה שאם הייתי יכול הייתי מתמודד על ראשות הפורום כי האהבה האמיתית שלי ללהקה לידע ולכל מה שמסביב מה גם שאני אוהב את היד החופשית לאנשים לאמר את דעתם ורצונם לגבי מה שקשור למוזיקה ולמה שמסביבה והחשיבות שיש בעיני לכל "תקליט יפני שכוח אל" הופכים אותי לראוי. ה"ראש" של הפורום הוא הלהקה והמסביב שלה ודרך ההתבטאות הזו חושפת איזה גישה שלא משאירה מקום לספקות לגבי הדרך והחשיבות של הדברים בעינייך. אולי במקום "לנהל" תתחילי לאהוב?לא חייבים להיות אספנים כדי לאהוב באמת את הדברים האלה צריך רק להגדיל ראש טיפה. "יש מצב"?

flowerboy69

New member
לא חומד את מכעיסה אותי ממש!

"תנו להם מקל והם חושבים שזו שרביט המלך" אני לא אובר חכם מצטער שקשה לך להתמודד עם זה שעוד מישהו בעל ידע פה כל מי שאוהב את הלהקה ירצה לדעת על קיומם של פריטים בעולם וה"תקליט שכוח אל" הוא חומד במקרה משהו שאת לא תראי שוב להרבה זמן כי הוא אחד מהדברים הכי נדירים בעולם וכל מי שטיפה אוהב את הלהקה ולא אוהב להרגיש שולט היה מבין את זה ומעריך את זה מי שבפוזה פה זה לא אני אני אומר מה שיש מדבר על הדברים האמיתיים וראיתי שאני לא היחיד פה שלא אוהב את ה"שלטון העריצים" צר לי אבל ההבדל בינינו זה שאני לא פה כי משעמם לי ואני לא קורא את המידע שלי אלא מביא אותו ישר מהפריטים עצמם ומהמוזיקה וזה הבדל עצום אולי תשאלי את הקהל פה מה באמת הם רוצים ומה הם אוהבים ונראה מה הם מעדיפים תיהיא בטוחה שאם הייתי יכול הייתי מתמודד על ראשות הפורום כי האהבה האמיתית שלי ללהקה לידע ולכל מה שמסביב מה גם שאני אוהב את היד החופשית לאנשים לאמר את דעתם ורצונם לגבי מה שקשור למוזיקה ולמה שמסביבה והחשיבות שיש בעיני לכל "תקליט יפני שכוח אל" הופכים אותי לראוי. ה"ראש" של הפורום הוא הלהקה והמסביב שלה ודרך ההתבטאות הזו חושפת איזה גישה שלא משאירה מקום לספקות לגבי הדרך והחשיבות של הדברים בעינייך. אולי במקום "לנהל" תתחילי לאהוב?לא חייבים להיות אספנים כדי לאהוב באמת את הדברים האלה צריך רק להגדיל ראש טיפה. "יש מצב"?

oribarak

New member
אין חוק שאסור לקרוא לבן אדם

חומד, אם הוא מתחת לגיל שלו? או שאני המצאתי את זה

flowerboy69

New member
לדעתי יש חוק שאוסר...

על אדם לעמוד בראש משהו אם לא לא עושה את זה מסיבות טהורות של אהבה ועיניין שאותו נושא!

למעלה