radiohead interview

radiohead interview

מכירים את זה שממש כשקמים בבוקר ועדיין שוכבים המיטה, וחצי ישנים וחצי ערים? אז היום כשהייתי בשלב הזה (שעה וחצי...) אז חשבתי איזה שאלות הייתי שואל את הלהקה. אז אני אכתוב מה אני הייתי שואל אותם, אבל רגע, בשלב הזה אני פונה אליכם ושואל מה אתם הייתם שואלים אותם אם הייתם מראיינים אותם, אבל קודם תקראו את ההמשך. הכי חשוב, אני אשאל את ג´וני מה הוא שם על השיער שלו שגורם לו להראות כל כך מבריק ומלא חיוניות. ואז אני אשאל אותם אם הם שמעו שהיי פייב התפרקו. ועכשיו ברצינות: איזה הכשרה מוזיקלית, פורמלית ולא פורמלית יש להם. מי כותב את השירים, או כמה כל אחד מהם שותף בכתיבה של השירים. איזה מוזיקה הם אוהבים לשמוע (לא כולם ביחד, אחד אחד...) ( לא השפעות מוזיקליות). אם הם כותבים את השירים שלהם בתוים. אני חושב שהיו לי עוד כמה שאלות עוד כמה שאלות אבל אני לא זוכר בינתיים. עכשיו תורכם

rachelmerav

New member
אני יכולה לענות על חלק מהשאלות

אני יודעת שהלהקה עברה הכשרה מוסיקלית באוניברסיטת אוקספורד. ז"א לפחות לחלק מהם יש תואר במוסיקולוגיה. כן חלק מהעבודות שלהם הם כותבים בתווים. אם אני לא טועה טום הוא כותב השירים שעיקרי, אבל ג´וני הוא זה שמתזמר את היתירות המתוזמרות. אני יודעת שהם מאוד אוהבים מוסיקה קךאסית בעיקר מתחילת המאה העשרים (סטרוויסקי, ברג ראוול) וok computer הושפע או ניסה לךהיות מושפע מטקליט של מיילס דייויס בשם ביצ´ס ברו

rachelmerav

New member
האמת אני כבר לא כל כך מקשיבה לרדיוה

יש לי פשוט כל כך הרבה דברים אחרים שאני צריכה להקשיב להם כיום. וחוץ מזה אני הולכת לכל כך הרבה קונצרטים שלפעמים כבר אין לי כח להקשיב לדיסקים שלי. מצטערת פשוט הייתה לי בחינה גרועה אתמול ואני עדיין מנסה לעקל את זה

Her Circulation

New member
לפי מה שאני יודע ( אולי אני טועה )

רק גוני למד מוסיקה. ( וגם פסיכולוגיה ) טום למד אנגלית ואמנות באקסטר אד למד כלכלה במנצסטר קולין למד ספרות אנגלית בקיימברידג פיל למד אנגלית והסטוריה בליברפול והיה מורה לאנגלית טום כותב את כל השירים, למעט מקרים נדירים מאוד (מאוד) ( THE TOURIST למשל ) השפעות באוקיי קומפיוטר והחומר החדש - הרבה גאז הרבה מוסיקה אלקטרונית DJ SHADOW squarepusher ועוד ועוד קראתי שטום ממש אהב טכנו שהוא היה בקולג.

rachelmerav

New member
צודק,

מה שנכון נכון. אני לא בקטע פנאטי במיוחד, אני רק זכרתי שתום פעם אמר ש:" how too disapear completely" הושפע מהמוסיקה של אלבן ברג. על תשאל אותי על אלבן ברג כרגע היה לי בחינה על הבן אדם. אני במצב של התחרפנות טוטלית, יש לי 2 בחינות ענקיות שבוע כמעט אין לי זמן ללמוד. וכל מה שאני חושבת עליו זה הפעם הבאה שההורים נותנים לי את האוטו.

mirikel

New member
כ ל ו ם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטערת מאד אבל אף פעם לא חשבתי על השאלה הזאת וגם עכשיו כשאני חושבת עליה שום דבר לא עולה לי לראש. כנראה אני מאד אגואיסטית כל מה שאני רוצה מהם זה שימשיכו לעשות מוסיקה מדהימה כמו שהם עשו עד עכשיו. שום דבר מעבר לזה לא ממש מעניין אותי. אולי אני אשאל רק מה שלום נוח (סתם מתוך נימוס
).

מה כלום?!

את תעמדי מולם ולא תשאלי כלום?!!! תשלבי ידיים ותחייכי אליהם, ואף אחד לא יגיד כלום?!! לא, שום דבר, את לא תראייני אותם, אני לא אבזבז את הזמן שלהם ככה, אני שולל ממך את הזכות לראיין אותם, וזהו, אני לא רוצה לשמוע כלום עכשיו. חוצפה, זה שאת דיילת קרקע לא נותן זכויות יתר. אני אספר לך אחרי זה איך היה הראיון.

mirikel

New member
אני צנועה......

אני מוותרת מראש על הזכות לראיין אותם.
אתה תלך ותהנה (אם זה מה שעושה לך את זה).

מה זה? אה ברור

שאני אלך ויהנה, ומה זאת אומרת אם זה מה שעושה לי את זה ?! אני מבין, את רוצה בכח לעצבן אותי, בסדר, התכוונתי להביא לך חולצה עם חתימות שלהם, אבל את יכולה לשכוח מזה עכשיו. בכל מקרה, עכשיו כשיש שאלות, נותר רק לארגן ראיון איתם, זה לא צריך להיות קשה, אז תסלחי לי מירי, יש לי עבודה לעשות...

mirikel

New member
ממממ.... אתה בחור אופטימי

אני אוהבת את זה בגברים.
בהצלחה!!!! ANY TIME שאתה מרגיש צורך גובר להתעצבן ... תפנה אלי - אני הכתובת.

מירי,

אני מרגיש צורך גובר להתעצבן, מה לעשות? אגב, הראיון יהיה כנראה שבוע הבא, השבוע הזה קצת עמוס להם, אז החלטתי להיות קצת גמיש הפעם.

mirikel

New member
טוב אז ככה...

אם יש לך אחים ואחיות התשובה מאד ברורה - תוציא את העצבים עליהם (מומלץ בחום). אם אין לך אזזזזזזזז תוציא את העצבים עלי. (הבעיה היחידה היא שסביר להניח שאני אשאר אדישה כמו קיר אז אני לא יודעת כמה אפקטיבי זה יהיה - אבל תנסה).

אהה, אבל אין

לי אחים, והכעס לכן עצור כבר שנים... מכאן אני מבין שאת מוציאה את הכעס על האחים, או שהם מוציאים עלייך, או שזה אינטראקטיבי... אני אצטרך להוציא את הכעס עלייך, ונראה מי יישאר כמו קיר, למרות שלך יש את הנסיון מול האחים/אחיות. אגב סחטיין(מקווה שזו לא אחת מהמילים שנאסרו לשימוש ע"י תומר), לא חשבתי שמישהו באמת ימצא שימוש לסמיילי של הבוקס...

mirikel

New member
שנים שאני מנסה להדביק

את האייקון הזה במקום הגיוני. אגב, רוצה להירשם לקיק בוקסינג ביחד
OOPS I DID IT AGAIN (אני בטוחה שאלה מילים שתומי לא רוצה לראות פה
)

לא, אני לא טיפוס אלים,

איזה מילים תומי לא רוצה לראות פה, קיק בוקסינג או שם של שיר של ברטני ספירס? שלחתי לך מסר אישי.

mirikel

New member
ממממממ.....

התכוונתי לבריטני ספירס לא נראה לי שהקיק בוקסינג יפריע פה למישהו...

mirikel

New member
אשה נוראית../images/Emo46.gif

אני יגיד לך מה היא עשתה לי רע... אני לא יכולה להדליק את הרדיו בלי לשמוע את הקול השווה לתחת שלה. מנסים לברוח ו א י א פ ש ר !!!!!!! היא ממשיכה להוציא תקליטים בקצב שהיא מצהירה שהיא לא עושה סקס עד החתונה ובקיצור פשוט נמאס לי ממנה. כאילו זה לא מספיק נוראי שהיא קיימת היא גרמה להקמת כנופיה של "זמרות" חקייניות שצצות להן מכל חור כל הזמן. אני לא מצטערת אם אני נשמעת שלילית ...במקרה הזה לא איכפת לי איך אני נשמעת. אתה רואה מה עשית... עכשיו גם אני עצבנית! נראה לי שאני אקנה שק איגרוף יתלה אותו מהתיקרה של החדר וידביק עליו תמונה של בריטני - הכי קרוב - הכי אפקטיבי.
(אני משתמשת באייקון הזה בשביל כל מי שלא השתמש בו עד עכשיו..חיחיחי) אגב, היה אתמול בלילה ב-MTV NEW - RADIOHEAD SPECIAL ראיון עם קולין וג´וני. (הספקתי לראות רק חצי שעה אחרונה)

צריך לרחם עליה

סה"כ הבחורה היא overprotected ... (כן? זה השם של השיר שלה?) אגב אלטרנטיבה טובה לשק אגרוף זה מטרה וחצים... (עוד מסר אישי...)

mirikel

New member
צריך לרחם ע-ל-י-נ-ו !!!

אגב נראה לי שהשיחה הזאת מיצתה את עצמה מלפני כמה וכמה הודעות. דווקא היו לי מטרה וחצים (אני חושבת שזרקתי אותם לפח...

למעלה