radiohead interview

לא, לא משנה

השרשור הזה תופס לי כבר מסך שלם, צריכים להמשיך הלאה, למרות העלבונות...

mirikel

New member
oops ../images/Emo2.gif

ממש לא התכוונתי להעליב...באמת..! שוב אני והפה הגדול שלי.. אתה לא ממש מכיר אותי אני חסרת טקט לחלוטין!!! לך לבדוק E-MAIL. :)

אידי

New member
רדיוהד

אני חושבת שדבר ראשון שהיתי רוצה לדעת, זה מאיפה כל השירים האלה, המלל, הרעיונות, זה כמובן יהיה מופנה לטום. היתי שואלת על מה מדבר Exit music למרות שלי הרעיון נראה ברור, אני לא בטוחה שזה מה שהם ניסו להעביר. אני אשאל אותם, מאיפה בה העניין במוזיקה האלקטרונית, והביטוי שלה באמנזיאק וקיד איי (סלחו לי שזה לא באנגלית). אני אשאל אותם, איך היה השינוי הדי טרנספורמלי מוזיקת רוק אלטרנטיבי טהור, לרוק עם מוטיבים אלקטרונים. מעבר לכך, אני חושבת שאני פשוט אשכח מהכל, אשב והנה לדבר איתם על מוזיקה על חייהם, ולהנות מכל רגע, לא? :)

thomas78

New member
מניסיון...

כבר עמדתי מולם ולא ידעתי מה לשאול, אבל אז הייתי צעירה ומפגרת... בסוף דיברתי עם ג´וני קצת בעברית ועם טום החלפתי חוויות על שוק הפישפשים ושאלתי אותו אם הוא לובש את כובע האברכים שהוק קנה בשוק או שזה סתם היה בשביל הצחוק. היום הייתי שואלת מה לדעתם הם יעשו בימים שיבואו אחרי ש "רדיוהד" כבר לא יהיו קיימים,האם הם ימשיכו בתחום המוסיקלי או יעברו למשהו אחר ? (בטח ג´וני יגיד שהוא מצטרף למועדון הטסת עפיפונים...) זהו, זאת השאלה היחידה שיש לי הראש כרגע.

TalkShowHost

New member
תפסן בשדה של שיפון והשכלה פורמלית

כל העיסוק הזה במה היית שואל את..., מאוד מזכיר לי את הקטע בספר שבו הולדן מדבר על הסופר האהוב עליו, ואומר שסופר טוב הוא אחד שהיית רוצה להיות חבר שלו. וסלינג´ר הבן זונה, במקום לנסות ולתת לנו להיות חברים שלו , ברח ליער, ומאז הוא כבר לא חבר של אף אחד. לי אין שאלות לשאול אותם, אבל בהחלט הייתי מוכן להתחבר איתם, מן הסתם, הם נראים לי אנשים די מעניינים. לעניין אחר, חבר´ה תפסיקו לעשות עניין מההכשרה הפורמלית/לא פורמלית שיש או אין להם. את מה שיש לרדיוהד לא מלמדים בשום בית ספר למוזיקה בעולם, קוראים לזה כשרון או גאונות במקרה הזה, וכל העיסוק הזה חסר טעם לדעתי. כשאני עובר על היצירה שלהם, המקום היחיד שבו באה לידי ביטוי השכלה פורמלית במוזיקה הוא LET DOWN, שהוא הדבר הכי יפה אי פעם בעיקר הסוף שלו (תומי בטח מחייך בהסכמה כשהוא קורא את זה), חוץ מזה, לא מצאתי עוד דוגמאות, אשמח עם תפתחו לי את העיניים בקטע הזה. (IN LIMBO לא נחשב, לנגו 3/4 ו 4/4 ביחד זה לא כזה שוס !)

בוקר טוב

מה נשמע? איך הולך עם המבחנים בפסיכולוגיה? אני מסכים איתך שהכי חשוב זה הכישרון הטבעי לכתוב מוזיקה ולחבר שירים, אבל גם ואולי אפילו במיוחד אנשים כשרוניים, יכולים להתפתח מאד, בעזרת לימודים מקצועיים של מוזיקה. חוץ מזה אין ספק בכלל שיש לחברינו כשרון או באמת, גאונות.

למעלה