Random Hunger

Billy Shirs

New member
אני ממששששששש בספק.

נשמע כמו סתם משהו מטומטם שמישהו כתב כדי להצחיק.
זה באמת די מצחיק, דו

Billy Shirs

New member
למען האמת, כלום לא מחמיא לו

במיוחד בסרט, כשסירקו לו את השיער אחורה ככה

אבל אאוץ', לשבור את האף נראה כמו הדבר הכי כואב בעולם.

בכל מקרה, לדעתי הוא סתם נפל במדרגות או משהו ולא מעריצה מטורפת באה, ניסתה לכרות לו את הרגל ושברה לו את האף במקום.

Digi Lista

New member
והינה הוכחה נוספת שכל הודעה אני נשפכת ממך...

לשבור אף נראה ממש כואב (אני מסכימה איתך נוי, עדיף בלי זיפים, יש לו גם ככה בייבי פייס עם עיני עגל תמימות ומתקתקות, זיפים לא מתאימים בכלל) ובכל זאת רק לדמיין מה ששיר כתבה עם המעריצה המטורפת פשוט קורע

Digi Lista

New member
אוח כמה רגישות הפגנת כרגע...

מודה שאחרי שסיימתי לצחוק התחלתי להתרגש מכמויות האמפתיה שהפגנת

Sharonmxx

New member
אני אולי היחידה שאוהבת את ג'וש

לא בתור פיטה, אבל הוא כזה מתוק, הייתי אובססיבית אליו לאיזה שבוע. אחר כך התחלתי לראות האנטומיה וקצת שכחתי שהוא קיים

N o R i K o

New member
לא נכון, אני מתה עליו

הוא באמת נסיכי כזה. הוא פשוט... קצת פוץ
הוא נורא מנסה להיראות פאנבוי רציני של המשחקים כשהוא היחיד מהקאסט שלא באמת קרא את הספר עד הצילומים... וזה קצת פייל מצידו

אבל אני עדיין אוהבת אותו וכל היום מרבלגת אותו בטאמבלר. אני פשוט אוהבת את ליאם וג'ן יותר

Sharonmxx

New member
אצלי זה הלך ככה-

ממש אהבתי אותו-הכרתי את מקדרימי-לא אהבתי אותו יותר
הוא פשוט מתוק, אין לי מילה אחרת לתאר אותו. אפילו יותר מדי מתוק. והוא גם נראה טוב בזוויות מסוימות אבל זה לא נחשב. הוא לא מספיק מעניין כדי שיהיה לי אכפת ממנו
והפוזה הזאת של "וואו-אני-כזה-מעריץ-אובססיבי-הארדקור-של-הספרים-אבל-לא-קראתי-אותם" לא גורמת לי להעריך אותו יותר או בכלל

Billy Shirs

New member
אם כבר,

ראיתי בראיון עם כל הצוות שג'וש מבין הרבה יותר את הספרים מליאם (ואני לא נכנסת עכשיו לקרב של השוואות, כן? זה סתם קוריוז). ג'וש ממש ניתח את דמותו של פיטה וחפר אודותיו, ואז הגיע התור של ליאם והוא היה כזה "גייל הוא... אהה... ממחוז 12.... והוא חבר טוב של קטניס... ו... אהה... צייד..."

Sharonmxx

New member
לא ראיתי שום ראיון עם ליאם

אני בדרך כלל אוהבת מבטא אוסטרלי (ע"ע לוק מיטשל וג'סי ספנסר) אבל שלו פשוט מעצבן, אני לא מצליחה להקשיב לו
בתור גייל בלי מבטא הוא בסדר, אני לא מתה על גייל אז לא כזה אכפת לי

זה תמיד נראה לי כאילו ג'וש פשוט קרא בויקיפדיה על הדמות שלוXD

Billy Shirs

New member
אין לי בעיה איתו עם או בלי מבטא...

בכל מקרה לא טרחתי לקרוא ראיונות כל כך. זה פשוט עניין אותי הרבה פחות מאשר לראות קטעים אמיתיים מתוך הסרט. ראיתי רק את הראיון הזה וגם זה לגמרי במקרה

N o R i K o

New member
דווקא אני ראיתי פול ראיונות של שניהם

ואני מסכימה עם שרון, תמיד נראה כאילו ג'וש קרא על הדמות שלו בויקיפדיה
הוא אומר דברים שמתבססים נטו על הסרט ועל המונולוג שלו על החלון, בניגוד לפיטה שהדמות שלו מאוד מאוד מושתת על האהבה לקטניס הוא מדבר על פיטה כאילו הוא הולך לעשות צעדים משמעותיים לאורך כל הסדרה ו... הממ...

עכשיו, כשליהקו את ליאם לגייל שקלתי התאבדות. פשוט חשבתי לעצמי "גם לא נראה כמוהו, גם לא יודע לדבר כמו שצריך, וגם חבר של מיילי סיירוס?!@?!?@%%!$!"
אז עם המראה עדיין לא לחלוטין השלמתי (כאילו, ליאם חתיך על מהחלל, אבל... הוא לא גייל
) אבל מבחינת משחק ליאם מושלם, ודווקא הוא מדבר על הדמות של גייל בצורה מאוד הגיונית ומציג הרבה פאנים שלה שלא רק לא רואים בסרט אלא גם לא רואים כל כך בספר הראשון. אני יודעת שבוודאות יש לו יותר ידע על הספרים מעל ג'וש כי אם הוא לא קרא אותם (והוא כן להבנתי, הוא אמר שהוא לגמרי טים היימיץ' בספרים
) מיילי קראה ובטח סיפרה לו קצת על הדמות שהוא הולך לעשות אודישנים אליה.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני ממש אוהבת את ג'וש, כן? אני פשוט חושבת שהחסרון הגדול שלו הוא לנסות לדבר על הספרים כאילו הוא מבין בהם משהו
תפסיק לדבר על אחות של פיטה! אין לו כזאת!$#%@

Billy Shirs

New member
הוא דיבר על אחות של פיטה?!

רציני?:-S

בסופו של דבר אני די מרוצה מכל הליהוקים... גייל גם ככה היה כל כך לא משמעותי שזה לא משנה לי בכלל
(בזינגה), פיטה מכוער אך מראה זה לא הכל, לגבי סינה אני לא גזענית. הממ... הם כולם משחקים באמת טוב אבל פשוט לא נראים כמו שחשבתי שייראו, במיוחדדדד היימיטץ'.

למעלה