Random Hunger

Sharonmxx

New member
דמיינתי את היימיטץ' כמו יו לורי רק הרבה פחות

מגניב

ואז אמרו לי שהוא היה אמור לשחק אותו וממש התבאסתי על וודי הרלסון למרות שהוא היה טוב חוץ מהפאה, oh god הדבר הזה מצלק נפשית.

Billy Shirs

New member
זה נראה כמו סחבה...

רגע, יו לאורי באמת היה אמור לשחק שם? חשבתי שזה רק רצון של מעריצים! למה הוא לא שיחק בסוף?

Sharonmxx

New member
אמרו לי שהוא היה אמור להיות אבל הוא לא יכל

כי הוא היה בצילומים אחרים בזמן שצילמו את הסרט. איזה מאכזב זה

ספיקינג אוף, לפני כמה זמן גיליתי שנולדתי באותו יום כמוהו, זה אומר שאני אהיה רופאה או בריטית עוד כמה שנים?

Billy Shirs

New member
תמיד עדיף להיות בריטיים

אבל למה רפואה?

ארג, זה באמת מבאס. התפקיד של היימי פשוט תפור לו על המצח. אבל היימיטץ' האמיתי, לא זה שמסתובב בחליפות ובועט בפיטה.

N o R i K o

New member
"לא משמעותי" ועדיין מקבל יותר מקום בפרומואים

מדמויות קריטיות לסרט כמו היימיץ' וסינה... נראה לי שלמלהקים כן היה ממש ממש חשוב

וכן, הוא אמר משהו על זה ש"בטח קוראים לה חיטה מלאה או משהו." אם היית אומר את הבדיחה הזאת על אח, ניחא, אבל אחות... דוד, אתה עושה לעצמך פדיחות

אני חושבת שוודי הארלסון מושלם. הוא פשוט עבר עריכות מזעזעות. הקטע עם השיער הבלונדיני... למה? למה צריך את זה?

Billy Shirs

New member
סינה גם כן לא כזה חשוב...

והיימיטץ' בסדר בלבד אז למה ציפית

ופאק, ג'וש יצא כזה כאפות><

Billy Shirs

New member
אני בכלל לא שונאת את ג'וש,

אני חושבת שהוא בחירה מעולה לתפקיד, שחקן ממש מוצלח ופיטה-י גם בחיים האמיתיים. הוא פשוט נורא מכוער, זה הכל

Digi Lista

New member
מזל שפה יש מיתון...

במקומות אחרים יש מצב שהערה כזאת הייתה שווה לסקילתך באבנים... מה עשה לך ג'וש?

Billy Shirs

New member
כלום! לא ניסחתי את עצמי נכון

התכוונתי שלג'וש לא מגיע שיקטעו לו את הרגל ע"י מעריצה פסיכוטית, כי הוא ממש אדיר (אם כי מכוער), ואני נורא אוהבת אותו (למרות שהוא מכוער). אבל לפיטה כן מגיע שיקטעו את הרגל, כי ככה קולינס החליטה! ונורא עצבן אותי שחתכו את זה בסרט.
כשהראו אותו קופץ מקרן השפע הייתי בטוחה שהוא יתפתל מכאבים אבל במקום זה הוא פשוט ניתר לו בקלילות משל היה נדיה קומנצ'י. בכלל, חתכו הרבה זוועות מהסרט ונורא חבל כי אהבתי את הזוועות.
אפילו את המוות של מארבל (שהוא גם כן מאוד, מאודדדד מכוער) הם ריככו ברמות. היא יורה לו בלב (ואז הוא מסתכל על החץ שתקוע בו ועושה מין הבעה כזאת של "WTF איך אני מתתי הרגע אני כזה אדיר והייתי בטוח לגמרי שאני אנצח עד עכשיו") במקום בגרון ואז הוא טובע בדם של עצמו וכל זה.
גם בכלל לא אהבתי למה לכל הרוחות הוא בחר לשפד את רו במקום את קטניס, כשיש לו רק חנית אחת ביד וקטניס עומדת מולו עם קשת בעוד רו לכודה ולא מסוגלת לעשות כלום?! לא היה הגיוני יותר לשפד את קטניס ואז כשהיא מתה להרוג גם את רו? קרייריסט טיפש. בספר זה היה הרבה יותר הגיוני.

...וזאת הייתה כתיבה אסוציאטיבית.

מקווה שלא יצאתי חולנית מדי עם כל הקטע של הייסורים

Sharonmxx

New member
זה אחד הדברים שיותר התאכזבתי מהם בסרט

הזוועות שהובטחו לי זה מה שגרם לי לקרוא את הספר ("תקראי משחקי הרעב!" "לא" "נו מבטיחה לך שזה לא כמו דמדומים" "לא" "אבל את תאהבי את זה" "לא" "אבל הם הורגים אחד את השני" "יש דם ותיאורים של מוות?" "כן" "טוב אני אקרא..") וממש רציתי לראות איך יעשו את זה בסרט אבל בכלל לא עשו את זה, וגם כשכן היה משהו כזה, המצלמה רעדה כאילו הצלם מפרכס וגם הכל קרה כל כך מהר.

ואני אוהבת את ג'וש מגיל 10 בערך, הוא תמיד היה מקסים בעיניי אבל עכשיו הרבה פחות
גם הבנתי למה פעם הוא היה נראה טוב ועכשיו לא! יש לו בייבי פייס, וכשהוא קטן זה חמוד ויפה וכשהוא גדול זה מכוער ומוזר

Billy Shirs

New member
הוא קצת דומה לטרול...

ובחיים לא שמעתי עליו עד למשחקי הרעב. הוא באמת משחק את פיטה טוב, אני פשוט הייתי בוחרת במישהו קצת יותר אסתטי...

Black Stain

New member

למרות שלמדתי לחיות איתו.. מזוויות מסויימות הוא נראה סביר מאוד.. אבל תמיד כשיזכירו אותו אני אזכר באיך הוא נראה עם השיער למעלה בסצינת האסיף או בכרכרות

אז בעצם לא יעזור לו כלום

Billy Shirs

New member
בכרכרות כולם כולל כולם היו מכוערים

חוץ מקייטו. קייטו שווה בכל מצב.

Sharonmxx

New member
אם ממש תתאמצי הוא אפילו יהיה חתיך!

נראה טוב מזוויות מסוימות זה לא מספיק טוב
אני בכלל מנסה לא לחשוב על המראה שלהם, בסרט הבא יש גם את פיניק, נצא מהנחה שזה לוק מיטשל, בהשוואה אליו כולם מכוערים בערך כמו מארבל

Billy Shirs

New member
אף אחד, לא משנה ליד מי, לא משנה מה,

לא משנה מה לובש, איך השיער שלו נראה, איך הוא מאופר, איפה הוא נמצא או איך הוא מריח - אף אחד!!! לא יהיה מכוער כמו מארבל.

למעלה