Remind me that....

Fish in the sea

New member
Remind me that....../images/Emo19.gif

יאללה אנשים,קצת היסטוריה לכבוד סוף השבוע. אז מה,איך אתם הגעתם לפורום הזה
איך כל אחד/ת ממכם/ן מצא/ה את מקומו/ה בפורום זה
האם היה זה חבר שהמליץ
או שמא סתם במקרה
או אולי בכלל שמעתם על הפורום סתם ממישהו ברחוב
או אולי סתם אין לי כ"כ מה לשאול
בנוסף,פשפשו בבקשה בארכיון והוסיפו לתשובתכם את ההודעה הראשונה בהחלט שכתבתם פה.זה יכול להיות נחמד. הייתי שמח להיות הראשון שיענה,אבל אני ממש ממש חייב ללכת. סופשבוע רגוע.

Major Thom

New member
הממ ..

שמעתי על הפורום מחגית-קלי-permanent daylight, כמו בערך כל דבר שקשור להסטוריה הרדיוהדית שלי. באופן כללי כתבתי כאן משהו כמו חמש הודעות בחודש, עד שפולי התחילה לנהל. ומאז הצפתי אתכם בהגיגי בצורה בלתי נשלטת. הו וול
ההודעה הראשונה שלי:
אפרת? זאת איריס.. מחולון.. היית בחזרה של ה"להקה" שלנו.. מה קורה?? (בכלל זוכרת אותי..?)
אפרת היא אילתית חביבה שבילתה את מיטב זמנה פה בפורום. פעם לפחות. בסוכות של שנה שעברה נפגשנו, קלי, חבר אחד, אפרת ואני, לחזרה חביבה של להקה שהפסיקה להתקיים לא יותר מדי אחרכך, ושלא עשתה יותר מדי גם כשהיא היתה קיימת (השמועה טוענת ש"התפרקנו" בגלל ויכוחים בסגנון "מי גמר את הקולה", וזה לא רחות מהאמת
). בכלאופן, זו היתה החזרה הראשונה (והכי טובה), ואפרת ישבה ובהתה בשלושתנו מנגנים שטויות. היה מגניב, אפילו עשינו קאבר לקריפ.
ההודעה הזו, ד"א, היתה תגובה להודעה של אותה אפרת, לא זוכרת אפילו בקשר למה (ואין לי כוח לחפש). ו .. זהו
fiona apple - paper bag

Major Thom

New member
ולאלה המשועממים במיוחד ..

הנה קישור לשרשור ההוא. אפרת היא קליפס, אני the wonder boy (מה שגרם לכולם לפנות אלי בלשון זכר, ושיעשע אותי עד אימה
)
fiona apple - a mistake

ומאז ששינית את הכינוי

למייג´ור תום אז כבר לא פונים אלייך בלשון זכר?
לא יודע איריס, אני מזהה פה איזה תבנית...
np - pink floyd - a saucerful of secrets - ummagumma

Major Thom

New member
טוב! טוב! עלית עלי!

יש לי וידוי ! אני .. גבר! טוב, לא
*מושפעת מפורום בניםבלבד או וואטאבר. חברטוב מנהל זכה במשו בפרסים ההם של תפוז
*
יוניבלוך - לוט

man-o-war

New member
טוב

רעיון נחמד לשרשור. אני לא כ"כ זוכר מי אמר לי שיש פורום רדיוהד בתפוז, נדמה לי שזה היה עוד ביימי מירק העליזים אבל אני לא בטוח. בכל מקרה, התלהבתי מהרעיון שיש פורום רדיוהד. בהתחלה הייתי נכנס לעיתים דיי רחוקות וכותב מעט, עם הזמן התחלתי להכנס ולכתוב יותר. הודעה ראשונה: מזה קשור לפורום הזה? זה פורום רדיוהד לא פורום צה"ל הנה הקישור לשרשור הראשון שלי. באותם ימים הייתי צעיר טיפשון ופזיז
זהו.
The Coral - 11 Calendars And Clocks

Major Thom

New member
אהבתי את התגובה של תומי ../images/Emo3.gif

"ואגב, בלי השווצות. גם לי יש דברים נחמדים :p" הו וול
יוניבלוך - תפוזים (כן, אני שומעת את עכל מה שיש לי על המחשב של יוניבלוך. ואני מכיריזה על היום הזה כעל יום יוניבלוך הרשמי! [אל תקשיבו לי. קמתי לפני רבע שעה בערך] )

מייג´ור באיזו תגובה מדובר?? וד"א במ

קרה הגעתי לכאן.. :) ומצאתי פורום סבבה.. אנשים אחלה .. נושאים מעניינים והכל פה מאוד מאוד נחמד :) אהבתי ת´פורום מצפייה ראשונה ^-^ (בלי אבירמה גולן גרררר) NP- Porcupine Tree- Wedding Nails

איזה שאלה יפה! ../images/Emo13.gif

לקראת סוף 2001, אני חושב באוקטובר, אבא שלי היה המנהל של פורום אמנויות הבמה, אז בגללו נרשמתי בתפוז, ויום אחד חשבתי לראות איזה עוד פורומים יש, ואז ראיתי שיש פורום רדיוהד ומיד נכנסתי, והשאר היסטוריה... הנה ציטוט של ההודעה הראשונה שלי, באמת זה הדבר הראושן שכתבתי? ככה בלי להגיד שלום? גועל נפש. "אני חושב שהם פחות מםחריים עכשיו, הם עושים עכשיו מוזיקה שכלהקה חדשה הם לא יכלו להתנסות איתה. בפעם הראשונה ששמעתי את קיד איי התאכזבתי נורא אבל אחרי עוד כמה פעמים ששמעתי אותו הבנתי שהוא מסוג האלבומים שקצת קשה לעכל ואני עכשיו חושב שהוא אלבום מצויין. את אמניזיאק קצת פחות קשה לעכל והוא גם מצויין. זוהי כמובן דעתי וזה רק הטעם שלי. אבל hospital food כל מי שלא שומע את המוזיקה שאתה אוהב הוא מתלהב? " והנה השרשור שאליו ההודעה שייכת. np - pink floyd - the narrow way part 3

New member
נכון! יונתן...

עכשיו הזכרת לי נשכחות! גם אני הייתי מבלה שם בפורום, עוד בתקופת אביך המנהל. אני זוכר שהיו לו תשובות משכילות שכאלו לכל דבר ושהוא ביים איזה הצגה בתיאטרון תמונע, נכון?
מה איתו באמת? (מרגיש פתאום קרוב..) יש משהו חדש?
יוני בלוך- נעים בחוץ

וואלה!

נכון אני זוכר
. בזמנו לקח לי קצת זמן לעכל שהקארמה שיש ברדיוהד זה אותו אחד של אומנויות הבמה... הוא לא ביים איזו הצגה בתמונע אלא הוא משתתף בהצגה גן ריקי (דוד גרוסמן) שבוימה על ידי שלמה פלסנר ועדיין רצה בתאטרון תמונע, אז כאמור, אבא שלי עדיין משחק בהצגה ההיא ועובד במקביל על מיצג אחר, אני יכול לעדכן אותך במסרים אם אתה רוצה, או על כוס בירה
... np - elbow - powder blue

Superunknown1

New member
____

אמ... ההודעה הראשונה שלי הייתה בסביבות סוף החופש הגדול, לפני חצי שנה בערך, אני חושב. (באמת שאין לי כח לחפש בארכיון..) התחלתי לכתוב בפורומים של תפוז בתחילת כתה ח´, כלומר לפני שנה וחצי בערך, כשחבר שלי פתח את פורום בלינק 182. מאז שוטטי בין הפורומים השונים, ומשקניתי את פאבלו הוני והתחלתי לשמוע רדיוהד החלטתי להצתרף לפורום. את מקומי מבפורום מצאתי בקלות, פורום חביב וחם. אני אוהב פה את כולם.
np: Faith No More- land of sunshine

מממ...

זו הודעתי הראשונה, קצרה ולעניין, בתגובה לאיסמנה
אני עוד זוכר את הימים שתומי היה מנהל...מה שאומר שהתחלתי לקרוא הודעות בפורום בסביבות אוקטובר 2001, כשפולי עוד הייתה בכינוייה הקודם. לא שהיום פעילותי בפורום ענפה במיוחד, אבל הודעה בשבוע בממוצע זה גם משהו

למעלה