Remind me that....

Fish in the sea

New member
Fish in the net...

*איזה כותרת דו-משמעית מתחכמת.כמה שאני שנון היום* הווו איזה כיף,כולכם עניתם.חששתי מתגובות ציניות. זוכרים את Double M הקרצייה שנדחף לפה מדי פעם ומציק? הקיצר,הכל התחיל בזכותו(או בגללו) בכלל.הילד,בעל הרסטות המסריחות,חולה פורומים אמיתי ובכל ביקורי המשפחה תמיד יש כסא ריק בארוחת הערב. (כי הוא פשוט מעדיף להיות במחשב באותו הזמן). הוא סיפר לי שיש פורום רדיוהד,בזמנים שעוד לא ידעתי שרשור מהו. בהתחלה הייתי מציץ פה אחת ל,אח"כ,שהתחלתי להיות הרבה בבית,כבר הייתי קורא פה הודעות כל יום.היתה לי איזה בעייה ומההתחלה לא הצלחתי לשלוח הודעות,לכן וויתרתי על הרעיון והייתי קורא-ולא-כותב איזה חודש. הרגשתי שאני ממש מכיר כבר את כל חברי הפורום,זה היה די מצחיק. בסוף נשבר לי,כמה זמן אפשר לקרוא דברים שכ"כ מדברים אלייך בלי יכולת להגיב? בקיצור,פניתי למייג´ור טום,היא רשמה אותי מחדש וכ´,ואף שלחה לי את הודעותיי הראשונות.ב"דרך פלא" העניין הסתדר ותוך יומיים הצלחתי לשלוח הודעות בעצמי.אני מעדיף לא לנסות להתעמק בלמה לא הצלחתי לשלוח לפני זה,רק כי התשובה לזה תהיה בטח די מביכה ותוציא אותי מאוד טיפש בכל מה שקשור למחשבים. הקיצר,זוהי ההודעה הראשונה שלי. הכותרת המוזרה היא בסה"כ אי הבנה ביני לבין מייג´ור... הזדמנות טובה באמת להגיד תודה למייג´ור טום,ואף להזכיר לה שהצטרפתי לפורום בימי התהילה שלה,בהם היא היתה ה-כחולה
(ההודעה הנוכחית,היא ללא ספק מהיותר מפדחות שיצא לי לכתוב.נו מילא,גם ככה היום שלי התחיל בשליחת חרטות השתייה שלי למספר הלא נכון. לא הולך לי עם הודעות היום)

Fish in the sea

New member
נו לא הולך לי עם הלינקים האלה...

טוב,הצבע הכחול לא אוהב אותי,אז אם בא לכם להבין את ההודעה שימו לב שיש לינקים למטה. פולי,הכישלון כולו שלך.

Major Thom

New member
(ציור של בית) ../images/Emo3.gif

שועשעתי מעצמי. הו וול
עלודבר פישי, דה פלז´ר איז אול מיין. אוו, ונזכרתי בימי כחלותי. מגניבמגניב! *מייג´ור כותבת הרבה יותר מדי היום. בשרשור הזה במיוחד. מזכיר לי את ימי שרשור-איריס היקרים, איפשהו בסביבות ההופעות
*
יוניבלוך - לוט

Esmena

New member
צ´יו, זה היה ממש לפני דקות מספר

ונראה כאילו אתה שוכן בפרדסנו מאז ומתמיד. או וול (ציור של בית) בגלל שאני נמצאת תחת מעקב, רק ארמוז קלות ומקוריות שנהגתי לקרוא מימים ימימה, ויום אחד הצטרפתי לי .הודעתי הראשונה עסקה ב...אהמ...נטיותיהם הגסטרונמיות של חברי הפורום

Major Thom

New member
מעקב?

הסבירי נא, איסמנה יקירה? ומדוע אין את פוקדת את אייסיקיואך אנימור?
fiona apple - to your love

Esmena

New member
הדג יודע...../images/Emo8.gif

אני לא פוקדת אותו, כי אין לו אותו.כשיהיה, אז יהיה, וגם יהיה:) מכיוון שקארמה לא שאל, הרי שתיתנו לי הכבוד לשאול אם את בתקופת הפיונה אפל :)? וול, יהיה טוב. כל טוב לך ותודה לך יקירה:)

New member
מה זה, איסמנה?

לגנוב את עבודתו של אדם? ככה עושים? התכוונתי להעיר על תקופת פיונה, אבל עכשיו הכל כבר היסטוריה.. :)

New member
ומה זה השעות האלו?

חשבתי שאני היחיד שער בשעות לא שעות..גם על זה את מתכננת איזו השתלטות עויינת? אלוהים, מה כבר יישאר לי אחרי שלקחו לי גם את "תאוריית התקופות" וגם את מקוריות השינה?!

New member
אוקיי,

רק שעם קארמה לא הולכים למכולת.. (וגם עם תאוריות וחוסר בשינה ככה שאין לי מושג מה רציתי להגיד בזה
)

Esmena

New member
ועם איבחוני תקופות כן?

לא , תבין, עכשיו שיש לי אני גם רוצה להרוויח קצת בונוסים בצד, כן?

New member
מה אני אגיד לך?

לכי תשקיע במניות בבורסה של חברות איבחון תקופות. נראה לי זה הסטארט-אפ הבא.

double M

New member
אני אבליג על ה"ירידות" ורק אומר...

קח את העובדה שבימים אלו פורום רדיוהאד הידוע לשמצה מהווה חל ניכר בחייך (אפשר לומר שהחיים הם חלק ניכר מהחיים), ואת העובדה שבזכותי גילית אותו ותגלה שאתה חב לי את חייך! אז מה בדיוק התגמול שמגיע לי? ולא. לי לא משלמים בהקפצות...

double M

New member
ולילדי המחשב.....

בעלי הקונוטציות הוירטואליות: הקפצות, לא של פורומים אלא הקפצות של טקילה, אם יש משו לא ברור בעניין תשאלו את הדג, הוא מבין הרבה יותר ממני.

New member
תגיד לי, פישי ../images/Emo19.gif

מאיפה באים לך כל הרעיונות לשירשורים האלו?! אני מציע לך ללכת ללמוד להיות קופירייטר עם התמחות בשירשורים או משהו..נראה לי יש לך עתיד..
אני בכל מקרה, יוסיף את שלי כנראה מאוחר יותר.
יוני בלוך- לוט

Fish in the sea

New member
לפחות בזה יש עתיד...

אני אקח את הודעתך כמחמאה,למרות שאולי זאת לא מחמאה בכלל. וכפי שכבר כתבתי לא מזמן בפורום האלטרנטיבי,הרעיונות לרוב באים לי במהלך העבודה.אני עובד במפעל,כך שאיבר הגוף הידוע בשמו "מוח" מקבל מנוחה בכל אותו הזמן.חלק מהמחשבות נודדות גם לכיוון פתיחת שרשורים. בכל מקרה,יש עוד כמה שרשורים שמתבשלים אצלי וישוחררו בקרוב. תגיד קארמה,אתה ולוינסון מכירים מהחיים? עוד לא הצלחתי להבין פשוט. (ראה שאלה זו גם כמעין סינגל מהשרשור הבא שמתוכנןלצאת ממש בקרוב...)
שום כלום.פשוט לא בא לי לשמוע משהו היום.

New member
מחמאה, בטח שמחמאה!

אממ..ואני ולוינסון לא ממש מכירים. לפחות לא עד כמה שידוע לי. כנראה שהיום נכיר פייס טו פייס סורט אוף ספיק. אז פישי- כולנו מחכים לסינגל הבא!
יוני בלוך- גידלתי אישה

Fish in the sea

New member
לא הבנת../images/Emo70.gifהסינגל כבר יצא../images/Emo70.gif

ענית עליו ממש הרגע
מה שהתכוונת להגיד זה,שאתה מחכה ל"אלבום" הבא.

polyethylene

New member
אצלי זה היה ככה...

הייתי בהופעה בסינרמה עם שתי חברות, וסיפרתי להן שאני יודעת מה יהיה הפלייליסט להופעה הנוכחית כי הורדתי את הפלייליסט הקודם של רדיוהד מהאינטרנט. ברנש חביב שעמד מאחורי גיחך קלות, התערב בשיחה ואמר שכל הופעה הפלייליסט משתנה לגמרי אז אני לא יכולה לבנות על מה שיש לי. עם הברנש החביב דיברנו שוב בסוף ההופעה, קוראים לו רועי, וקבענו ללכת יחד גם להופעה שהייתה בקיסריה. אח"כ שמרנו על קשר די טוב, ויום אחד, מרים אותו הרועי טלפון אליי ושואל אותי אם אני מכירה את
, אני
מה זה
אז הוא נתן לי הסבר מפורט לגבי איך להיכנס לפורום, ואמר לי ששוה לי לנסות ושאני יאהב את זה, אני גיחכתי קלות ואמרתי לו שפורומים זה לא בשבילי (מסתבר שטעיתי). נכנסתי והשתמשתי בניק הכה לא מקורי thomas78, ומאז אני כאן, שזה כבר יותר משנה. רועי דרך אגב רשום פה כ talk show host, ונכנס לבקר כשהוא חוזר הביתה מהאוניברסיטה, הוא היה במיטאפ שהיה אצלי, אז מי שזכה להכיר אותו הרוויח. לינק להודעה הראשונה שלי כבר נתתי יותר למעלה בשירשור החביב הזה. פולי
אלוהים נחמדה
- גם אני מתכוננת נפשית

למעלה