אבל אנחנו הרבה XDDD
I Ich liebe T H New member 26/10/07 #47 ../images/Emo203.gifמוחעעעעעעעעע אני אאנוס את ביל ואתן את טום. הוא גם ככה לא יתנגד לכמה שיותר. לא באמת.חחחחחח
../images/Emo203.gifמוחעעעעעעעעע אני אאנוס את ביל ואתן את טום. הוא גם ככה לא יתנגד לכמה שיותר. לא באמת.חחחחחח
F Fall Out Liel New member 26/10/07 #44 חח גמני לא, אלא אם כן נחשיב..../images/Emo168.gif סבתא רבה שלי באה ממלדביה [?] אני לא בטוחה אבל בעיקרון אני חצי רומנייה אשכנזיה וחצי מצרית [מסרית או סורית, משהו כזה ><]
חח גמני לא, אלא אם כן נחשיב..../images/Emo168.gif סבתא רבה שלי באה ממלדביה [?] אני לא בטוחה אבל בעיקרון אני חצי רומנייה אשכנזיה וחצי מצרית [מסרית או סורית, משהו כזה ><]
U UnReAcHaBle 12 New member 26/10/07 #50 ../images/Emo15.gif גמני לא XD אנכי מרוקאית צרפתיה. [הו, השילוב! xD ] אנחנו אאוטסיידריות
F florit11 New member 26/10/07 #52 לא נורא... אוהבים אתכם בכל זאת... XD 3> אתן אחלה של שילובים! O: גם אני רוצה להיות גרמנייה/צרפתיה/משו... ;_; אני רוסיה מכל הבחינות.. XD
לא נורא... אוהבים אתכם בכל זאת... XD 3> אתן אחלה של שילובים! O: גם אני רוצה להיות גרמנייה/צרפתיה/משו... ;_; אני רוסיה מכל הבחינות.. XD
T TaaaaaaaaaaL New member 25/10/07 #28 ../images/Emo103.gif ממש נחמצ' ../images/Emo9.gif יש לה קול יפה ..