Rush Poker בפול טילט

exbeliver

New member
Rush Poker בפול טילט

חוץ מהקאש, הסיטנגו והטורנירים נוסף משחק חדש, rush poker די מעניין אני חייב להודות. גורם להתרכז רק ביד שלך ובפוזיציה, מה הרשמים שלכם?

Kgt1

New member
אני חושב, שיש לי תחביב חדש :) איגור, אל תכעס

:)

shaywh

New member
עוד לפני שאני מגלה מה זה- יש פה הזדמנות

משחק חדש מי שישתלט עליו מהר יקבל יתרון יפה לכמה שבועות הקרובים. עכשיו אני אלך לראות מה זה ואקווה שאני לא אצא לא קשור למציאות.

shaywh

New member
יווווווווווווווווווווווווווווווו

לא חשבתי שיגיע יום כזה שבnl10 אני אקח קופה של 94.80$ לפני רייק... אני יושב כרגע עם 99.18 דולר בשולחן כשקניתי בסה"כ בערך ב18-20

Kgt1

New member
נצל"ש bluff gone good יד חמה חמה...

Full Tilt Poker Game #17729661750: $42,000 Guarantee (133671201), Table 180 - 40/80 - No Limit Hold'em - 15:06:31 ET - 2010/01/19 Seat 1: qu15 (4,735) Seat 2: blaniac (6,105) Seat 3: Kgt1 (9,305) Seat 4: Miami GoldenBoy (1,775) Seat 5: XQuentinoX (4,080) Seat 6: nEmiAceKing (495) Seat 7: Hubbenei_huiLE (6,250) Seat 8: mattonie (2,650) Seat 9: scottsmin (4,135), is sitting out Hubbenei_huiLE posts the small blind of 40 mattonie posts the big blind of 80 The button is in seat #6 *** HOLE CARDS *** Dealt to Kgt1 [8s 5s] scottsmin folds scottsmin has returned qu15 folds nEmiAceKing: what a fish call blaniac raises to 240 nEmiAceKing: :S nEmiAceKing: n1 Kgt1 calls 240 Miami GoldenBoy folds XQuentinoX folds nEmiAceKing folds Hubbenei_huiLE folds mattonie folds *** FLOP *** [Qd Ad 6h] blaniac has 15 seconds left to act blaniac checks Kgt1 bets 365 blaniac has 15 seconds left to act blaniac calls 365 *** TURN *** [Qd Ad 6h] [7c] blaniac checks Kgt1 has 15 seconds left to act Kgt1 has requested TIME Kgt1 bets 700 Hubbenei_huiLE: mmmh ok blaniac has 15 seconds left to act blaniac has requested TIME blaniac calls 700 *** RIVER *** [Qd Ad 6h 7c] [4s] blaniac checks Kgt1 has 15 seconds left to act Kgt1 bets 1,400 blaniac has 15 seconds left to act blaniac has requested TIME blaniac calls 1,400 *** SHOW DOWN *** Kgt1 shows [8s 5s] a straight, Eight high blaniac mucks Kgt1 wins the pot (5,530) with a straight, Eight high

2המרפא

New member
איך אני רואה אותכם כל הגמבלרים מתרוקנים תוך

יומיים בחרא הזה
אבל כולם אומרים שזה ממכר בטירוף

shaywh

New member
חחח מי שמדבר ../images/Emo6.gif

אגב, למי נראה לכם שיש כאן יתרון (ברמה הנמוכה), לאלה שיודעים תאוריה ויכולים להעריך טוב אז יד לשחק מאיפה נגד איזה גדלים של ערימות, או לאגרסיבים שמתאבדים על הרבה קופות כי אנשים לא יקלטו את זה עליהם ויתאימו את המשחק שלהם?

2המרפא

New member
אני אידיוט לא גמבלר זה 2 דברים שונים ../images/Emo6.gif

אבל כן כל החולי הימורים יאהבו את המשחק הזה אני כבר רואה איך עפים רולים שלמים על המשחק הזה חחח

2המרפא

New member
טוב יצא לי לשחק בזה אתמול

זה הדבר הכי ממכר שראיתי, אין לזה שום קשר לפוקר אבל. עדיין זה פשוט תענוג לראות 400 ידיים בשעה

thecombina

New member
דווקא יש קשר לפוקר

פשוט מאבדים את היכולת לעקוב אחרי שחקנים ולפענח דפוסי הימורים,סגנון משחק וכיוצ"ב. מצד שני הדברים חלים גם עליי כך שהיתרון הגדול שאהבתי הוא שאפשר לשחק סופרטייט ועדיין שחקנים משוחררים יתנו לי אקשן.

2המרפא

New member
נראה לי שכולם משחקים שם סופר טייט

ועושים 3 בטינג עם ידיים חזקות וזהו. זה כיף טירוף אבל הכפתור של הquick fold הוא אסון חחחח. אתה כל כך מתרגל ללחוץ עליו שאתה לפעמים מקפל ידיים חזקות רק מתוך הרגל חחח.

thecombina

New member
תכלס,פעמיים קרה לי היום

זרקתי זוג 8 וזוג נסיכים. מעניין אם כבר ייצרו רובוט שעושה פולד עד שיש יד חזקה ב-rush poker

thecombina

New member
ובקשר לזה שכולם סופר טייט

זה נכון לרב האנשים אבל תמיד יהיה את הטמבל שישווה עם k8 suited

Shaycus

New member
אפשר הסבר?

מה הקטע של המשחק הזה, שיש מעט מאוד זמן לשחק?

shaywh

New member
בבקשה-

המשחק הוא משחק קאש רגיל. אממה, במקום שולחנות רגילים יש מאגר גדול של שחקנים וכל פעם שאתה מקפל את היד אתה עף מהשולחן לשולחן חדש ומקבל יד חדשה. ככה שאם קיבלת 2-7 UTG אתה לוחץ על פולד וישר כל השחקנים סביבך עפים ומפנים את מקומם לחדשים ואתה מקבל יד חדשה בפוזישן אקראי חדש מול שחקנים חדשים. הוסיפו גם כפתור קויק פול שמאפשר לך לקפל את היד עוד לפני שמגיע תורך. בשולחן זה יראה כאילו שאתה יושב שם עד שמגיע תורך לדבר אבל בעצם תהיה כבר בשולחן חדש. ההספק ככה הוא יותר גבוה, בממוצע משהו כמו 280 ידיים לשעה כשטייט מן הסתם יספיק יותר ולהיפך.

shaywh

New member
תיקון קטן

הבליינדים מסודרים ככה שתתחיל לשחק בביג בליינד ואח"כ כל פעם נראה לי שמי שלא מסר למשך הכי הרבה ידיים ביג בליינד ישב שם.

יוהדיקו

New member
עזבו אתכם צריך לשרוף להם את האתר.!

הם תמיד יתנו לך את היד הכי טובה על הפלופ אבל איך שהוא היריב שלך הוא זה שבסוף יקח תקופה ולא תבין איך זה קרה חרא של אתר ולצערי אני נמצא עמוק בחרא! אין מציאות בקלפים שלהם

2המרפא

New member
חחחחח בוא אני אשבור את כל המנחוסים שלכם!!!!

בדקתי בטראקר מתוך ה10 פעמים האחרונות שהיה לי אסים פרי פלופ מישהו רוצה לנחש כמה ניצחתי? אורן ושי לא לענות כבר סיפרתי לכם.

למעלה