Rush Poker בפול טילט

darkAI

New member
חתיכת sample יש לך שם ../images/Emo3.gif

בכל מקרה קשה לי להבין אם אתה מנסה לשכנע אותו שזה סתם בראש והסטטיסטיקה עומדת או שאתה מחזק את הטענה שלו, אז בכל מקרה: 10 פעמים או 4 פעמים :>

darkAI

New member
אאוץ'!

אבל רגע - אתה מחשיב את הפעמים שהכסף נכנס אול-אין לפני הפלופ או שאתה לוקח את הפעמים שקיבלת AA וכשהגעת לshowdown, הפסדת, בלי להחשיב את הפעמים שלקחת את הקופה בלי showdown? אם אתה מנסה לשחק AA לאט, אז עוד אפשר להבין כאלה נתונים[טוב, גם אז לא
] אבל סתם מתוך סקרנות, מתוך הX פעמים[תחליט לבד איזה דגימה לקחת] שקיבלת AA, כמה פעמים ניצחת בכללי? ומתוך הפעמים שנכנסת אול-אין לפני הפלופ, כמה פעמים ניצחת?

2המרפא

New member
1. בחיים שלי לא עשיתי סלואו פליי לאסים

ואם אני מכניס את כל הכסף זה כבר בפלופ אלא אם יוצא פלופ רטוב מדי. כן מן הסתם גם קיפלתי אנשים מה שמביא את אחוז הנצחונות שלי לבערך 50%. ומתוך הפעמים שנכנסתי אול אין פרי פלופ אני עומד על 50% הבעיה שזה צונח לאחר הפלופ ששם זה נהיה 0 בתקופה האחרונה כשזה מגיע לשואו דואן.

דם הבן

New member
כיף מאד, אבל

ברור שישבו כמה גאונים במערכת של פולטילט וחשבו איך אנחנו עושים יותר רייק? הידיים עפות כמו טיל, וזו גם לדעתי הסיבה שהם מתחילים מ5 10 סנט ולא פחות מזה. חבל שאי אפשר לצפות במעקב אחרי שחקן- הייתי מת לראות איזה פרו משחק בזה בהיי סטייקס. בקיצור, אני העלתי את הבנקרול שלי בערך פי 6 מאז שהתחלתי לשחק בזה. פי פאקינג 6. אז אני מבסוט.

דם הבן

New member
ועוד דבר

אפשר להוריד כסף מהשולחן בקלות. פשוט יוצאים ונכנסים מחדש. על כל חצי באי אין או באי אין שלם, לפי המצב רוח שלי, אני יוצא ונכנס עם הבאי אין המקורי.

modz0r

New member
יש עוד באג

למשל אם אתה עומד להיות הביג בלינד יד הבאה, פשוט תסמן שאתה רוצה לא לשחק ביד הקרובה, ואחרי שהיד תגמר תוריד את הסימון והופ, אתה חוזר לשחק בפוזישן אחר. הגעתי לזה בלי כוונה, ולא השתמשתי בזה אחרי זה, בשביל שהם לא יעלו על זה ויעשו בעיות.

דם הבן

New member
אני לא משוכנע שזה באג

הסיבה שאסור להוריד כסף מהשולחן, מה שנקרא Going South, היא שאז לשחקנים האחרים אין אפשרות לקחת את הכסף שלהם בחזרה. במקרה הזה זה גם ככה נכון- אז אני לא חושב שזה באג. בכל מקרה, זה קל מאד לתקן את זה- פשוט צריך לעשות את אותו המנגנון שיש בקאש הרגיל- שאם אתה רוצה לחזור לשולחן שהיית בו בחצי שעה האחרונה אתה צריך להכנס עם הסכום שיצאת איתו.

darkAI

New member
זה משחק ממש כיפי אבל יש בו בעיה די משמעותית

והיא שדרך המשחק הזאת מחזקת שחקנים חלשים ונותנת להם המון יתרונות שאחרת לא היו להם. * הרבה יותר קשה לרשום הערות על שחקנים או לשים לב לpatterns בדרכי המשחק של היריבים, מה שמחזק את השחקנים החלשים יותר שלא רושמים הערות או מנתחים את דרך המשחק של היריב. * שחקנים שבד"כ משחקים בשולחנות רגילים ובגלל חוסר סבלנות עושים לעיתים שטויות - פה חוסר הסבלנות הוא לא בעיה והם ישחקו יותר טוב. כמו גם, לא תהיה להם בעיה לחכות לידיים טובות כי זה עובר הרבה יותר מהר. * שחקנים שלא יודעים לעשות multitabling עם הרבה שולחנות מרוויחים מסוג המשחק הזה די הרבה כי הם יכולים להכניס כמות ווליום דומה בלי לפתוח יותר משולחן אחד או שניים * הבעיה הכי גדולה במשחק הזה לדעתי היא שרוב הדגיגים רוצים לשחק פוקר בשביל כמה שיותר הנאה, ו-Rush poker הוא בהחלט מהנה. זה גורם לדגים לצאת מהמשחקים הרגילים ומביא אותם למשחק שבו הם מקבלים ייתרון משמעותי על פניך ביחס למשחקים הרגילים. אז סה"כ, לדעתי זאת דרך נחמדה לשחק מפעם לפעם, אבל לא משהו שהייתי עושה מזה סטנדרט. מה שכן - בגלל ששחקנים משחקים עם רנג' הרבה יותר טייט, לשחק עם רנג' של nit או לשחק LAG, בשילוב עם גניבת בליינדים מהמקומות האחרונים, הופך להרבה יותר רווחי.

Shaycus

New member
שאלה אליך ידידי

אתה משחק גם קאש לפעמים בלייב? לאו דווקא במקומות לא מוכרים..אפילו עם חברים באווירה "חברתית".. נראה לי תענוג לשחק עם אחד כמוך שאשכרה מבין את המשחק ואת הסטטיסטיקה שלו

darkAI

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif

אני כמעט ולא משחק קאש לייב כי לא מצאתי עדיין משחק או קבוצת משחק סבירה אז משחק אולי פעם במליון שנה. לעיתים חשבתי להצטרף ליוזמה של מישהו שפירסם פה לפני כמה ימים שהוא רוצה להקים קבוצת משחק באיזור חיפה. מה אתה חושב על זה?

darkAI

New member
אה, זה מבאס חח

בכל מקרה אם אשמח טורניר שיש אפשרות להזמין אנשים מבחוץ - אנסה לחשוב עליך

למעלה