S. Brothers: הניצחון! לקרוא ולהשכיל

ToMeRLM

New member
איזה שיט!!!!

(סליחה שכתבתי את זה כתגובה פשוט לא הצחלתי לכתוב בהוספת הודעה) אני "זכיתי" בפלאפון ולפי מה שהבנתי צריך לפתוח קוו חדש במסלול שכולל תשלום חודשי של 30 ש"ח למשך 36 חודשים בדקתי באתר של אורנג' ומצאתי שאם קונים את הפלאפון הזה צריך לשלם עליו בדיוק את אותו המחיר של הזכיה??? אז מה יצא לי מזה?! זה כזה זין אני כל השבוע מתאמץ והכל ובסוף לא זוכה?! אתם כאלה חארות באמת...... למה לעשות את זה לילדים??? בסוף תגידו שצריך לשלם גם על התלושים של ה400 שקל!!!!!! אורנג'+מיי באנד= תתביישו לכם חארות

dinp

New member
../images/Emo35.gifמישהו מאמין לזיבולי שכל האלה?

??????????.

ה ב ו ב ה

New member
בדקתי באתר אורנג' ואלה הממצאים:

והרי ציטוט: "מבצע 29 ש"ח לחודש 36Xחודשים = 1044 ש"ח בהוספת קו חדש בכפוף להצטרפות לתוכנית שמשכה 24 חודשים. בכפוף לתנאי המבצע. פרטים בנקודות המכירה." רוצים לראות במו עינייכם? כנבו לקישור: http://www.orange.co.il/catalog/# יש משהו בזה ש ToMeRLM אומר.... ומה תגובת מיי באנד ואורנג' בפרט לעניין?

ToMeRLM

New member
יואו זה ממש ממש אבל ממש ממש דפוק

אין אני ממש מבואס מיזה הם ממש אנשים מגעילים וב** ז**** וזה הונאה לציבור...... אנשים חארות פשוט לא להאמין.....

ה ב ו ב ה

New member
יש כאן צד לא הוגן מצד אורנג'..

בהחלט... הם יכלו בקלות לוותר על "קניית" המכשיר, וללקוח יכלו לומר שהוא רק צריך לחבר קו חדש. כלומר, עלות סמלית של פתיחת קו חדש של אורנג',ע"י הלקוח/זוכה, ואת המכשיר-חינם.

ה ב ו ב ה

New member
זה שאתה מסכים איתי זה אחלה

אבל.. לך תילחם עכשיו נגד אורנג' ותפוז על העניין.... בהצלחה נשמתי... תראה, אין לי מושג כמה עולה קו חדש באורנג'... ואתה יודע מה? הייתי אפילו אומרת לאורנג', שהזוכה/לקוח ישלם את פתיחת הקו החדש, ואף לחייב אותו להצטרף למסלול כזה או אחר. אבל בהחלט לא לחייב את הזוכה/לקוח לשלם על המכשיר כי זה ממש אבסורדי. כי הרי איפה כאן הזכייה? אני מצפה בשבילך כמובן, את התייחסות אורנג' ותפוז לעניין זה. ול-ToMeRLM המון המון בהצלחה... שוב..

ה ב ו ב ה

New member
אוי אני נשמעת כמו עו"ד...

אולי זה הייעוד שלי, ואני שוב אחסוך ללמוד את זה?

לא רק זה דפוק. גם הכרטיסים לזאפה!

אתה יודע מה התנאים? הכרטיסים הם על בסיס מקום פנוי! למה?!

ה ב ו ב ה

New member
כי הם חינם

וזה לא יהיה כ"כ הוגן, אם תשב בכיסא של מישהו, שקנה כרטיס במיטב כספו.. תחשוב על זה...

ToMeRLM

New member
שוב

שוב את צודקת ודרך אגב אני הולך להלחם שם באורנג'.... אני אולי רק בן 13 אבל אני לא פראייר

ה ב ו ב ה

New member
וואי אם היית אחי הקטן במציאות...

היית מסכן! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (בצחוק)

מה זה קשור?

שיגידו לך שתצרי איתם קשר ושהם ייקנו לך כרטיס להופעה מסויימת

ה ב ו ב ה

New member
גיא, אתה נשמע עצבני רצח..

כשזוכים בכרטיסים, לא משנה לאיזה מופע או הצגה, תמיד זה על בסיס מקום פנוי. הם לא קונים לך כרטיס, אלא שומרים לך מושבים, לפי מה שרשום לך בזכייה. תקרא שוב את כל מה שנכתב מקודם...

סחטיין אחי../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif

*כשם להקתך
* אני חושבת שכבנאדם אמיתי אתה היית צריך לנצח
כל הכבוד בנאדם
ויש לך אחלה להקה
כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

תשמע, אתה פשוט אחלה, סוף סוף שהקבלה

זה לא סתם משהו כדי לתת מסגרת בחיים, זה חוקים, לא ממש, שפשוט עוזרים לנו, עושחם שנרגיש טוב יותר ובגלל זה אני ממש, אבל ממש אוהבת את המילים היפות שלך :) ישר כוח!

ToMeRLM

New member
חחחחח

תודה היום אורנג' אמורים ליצור איתי קשר ואני הולך להלחם עד שאני אקבל את מה שמגיע לי..... ואני לא פראייר.....

למעלה