S.O.S או- סיפור הIVF השני

עמית@

New member
S.O.S או- סיפור הIVF השני

כתבתי מגילה נרגשת וכולה נעלמה (כולל העובדה שעשיתי קופי ולא שמר..) אז ככה, קודם כל שתי אנחות רווחה והקלה ובקשה אחת גדולה מכולן. *יש הפריות יש ביציות יש מוקפאים* יש למישהי פרוגינובה או פרוגליטון (ככה כותבים?) אז ככה, נשאבתי- 27 ביציות מתוכן 25 היו בשלות ויפות, הרירית הדפוקה שלי היתה 6.6 דר´ יובל (מישהי מכירה?) נחמד מאוד מאוד, בא לחלוק כבוד לשלל שהעלה בחכתו ולהעמיד אותי בפני דילמה. הוא טען שלא כדאי להחזיר עכשיו *מתקוממת בתוכי על הרעיון* אלא לעשות היסטרוסקופיה לגלות אם יש איזשהיא בעייה, הוא גם טען שלא כדאי להחזיר עקב מצבי הגופני הרעוע (לא שוחררתי עד אחרי הצהריים עקב הקאות ובחילות וחולשה וסחרחורות וכאבים *טראומטית כבר אמרתי?*) בסוף החלטנו על פשרה, אם יש יותר מ10, אנחנו מחזירים ואם לא, מקפיאים, כמובן שהיו בול 10 (אחוז הפריות ממש לא משהו, הזרע הפעם התעלה על עצמו, פחות ממאה אלף
) אז מחזירים שלוש ומקפיאים שבע, לפחות הסבל הזה היה שווה לשני טיפולים.. בכל מקרה אם אני מרגישה רע הוא לא מחזיר לי. אז אני מנסה להיות טובה נורא. הוא הציע לנסות לעזור לרירית על יד פרוגינובה ודומיה, ולכן אני כל כך צריכה אותם+הפרוגסטרון שיש לי, במינון מוגבר, הצילו את הרירית! תודה לכל מי שקרא עד פה...

venus13

New member
ivf

היי עמית קודם כל אני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב ושהבציר הפעם יהיה פורה ל - 9חודשים של בחילות מופחתות ויבול מקסים. לא ברור לי ממה יש לך בחילות? האם זה מהזריקות, מהשאיבות ? האם זה באמת כואב אחרי שאיבה? ואיך בכלל מגדלים כל כך הרבה ביציות גדולות? (מה גודל הזקיקים?) אני עצמי לפני מעבר ל ivf - ומאוד חוששת מזה - אשמח לקבל ממך אינפורמציה בכל מקרה שתיהיה לך הצלחה גדולה. ונוס

מצטערת, מצטערת, אבל אין לי

את מה שאת צריכה. אבל יש לי המון
וגם המון
בשבילך ואפילו הצלחתי לאסוף הרבה
שיחזיקו לך, שאת המוקפאים תשמרי בפריזר עד שתחליטו שאתם רוצים עוד הריון.
מרב

אולה *

New member
הי, עמיתי.

אתמול עד השעות המאוחרות חיכיתי להודעה ממך. התאוששת קצת? אני, כמו שהבטחתי, אהיה אחריך. נקווה, שתוצאות של שתינו לא תאכזבנה. תגידי, איך את מגדלת אותן, שיש לך כל פעם כמות כזאת של ביציות?
תרגישי טוב, חמודה שלי.
אולה

עמית יקרה

אין לי את התרופות שביקשת אבל בכ"ז רציתי לאחל הצלחה גדולה ולקוות שהרירית הסוררת תקלוט אליה את העוברים. אה ורציתי להזכיר גם את הסיפור שרץ פה בפורום על זה שדוקא בחודשי הטיפול הכי מוזרים נכנסים פה להריון. הלואי.
שירה ואגב אם תצטרכי היסטרוסקופיה (ואני כמובן מקווה שלא) אז אשמח לדבר איתך על זה ולהתחלק איתך בכל המידע שכבר אספתי.

אפרת**

New member
אין לי פרוגינובה..

נשאר לי קצת אוטרוגסטן. לא יודעת מה ההבדל. אם את רוצה תכתבי לי כאן. המון המון המון הצלחה
אפרת.

עמית@

New member
תודה כולן, השגתי קצת מליאור וחנה

אני מקווה שהמילימטר הסורר יתווסף אליה במהרה והיא תצליח לקלוט משהו.. אוטרוגסטן יש לי, תודה (אוטרוגסטן הוא פרוגסטרון לתמיכה ברירית הקיימת, והשאר הם אסטרוגן לעיבוי הירירת) בכל מקרה תודה , אני משתדלת לנוח ולשתות עד זרא. תודה!

מיכל ק-ש

New member
עמיתוש, מקווה שהמ"מ הסורר נכנע

ללחצייך ושהרירית תכנס לפעולה. מקווה שאת מרגישה טוב והמון איחולי הצלחה! מיכל

רוני@30

New member
לא הבנתי כלום - אבל יש שורה תחתונה:

שיהיה לך המון בהצלחה ושתוכלי לספר לילדך/ילדייך על החוויות שעברת בימים האלה !!!!! אני לא מתמצאת במכלול הבעיות ושמות התרופות שציינת - בעיקר כי עוד לא הגעתי לשם (אבל אני בדרך) - כך שלצערי אני לא יכולה לתרום ידע, נסיון או תרופות. מה שכן - אני יכולה לחזק את התרשמותך מיובל, פגשתי אותו פעם והוא באמת מאוד מאוד נחמד. חזקו ואמצו, את, ריריתך וביציותך. רוני

עידית ד

New member
מבצע "הצילו את הרירית" החל ../images/Emo88.gif

פיזרנו בכל תחנות הדלק הרחבי הארץ מתנדבים שמחתימים ומתרימים להצלחת מבצע "הצילו את הרירית של עמית" תוך 48 שעות נדע אם המבצע הצליח
בהצלחה אהובה שלי
תהיה באמת ילדה טובה, תנוחי ותשתי הרבה הרבה שמחתי לשמוע אותך הבוקר מעודדת (מלשון עודד כמובן...
) אוהבת אותך המון עידית

עמיתי זה באמת מיאש אבל תיהי ..... ../images/Emo4.gif

אופטימית אולי הפרבנובה או מה שזה יעבה את הרירית ויציל את המצב אני בטוחה שאם כוח הרצון שלך ..הכל יצליח להיות בשליטה ! המון הצלחה
יונית

נעמה@@

New member
סחטיין על היבול ../images/Emo39.gif

מקווה שהרירית הסרבנית תיכנע. שיהיה בהצלחה! נעמה

הרמוניה

New member
עברתי בתחנת דלק...ראיתי שלטים אבל

לא הבנתי.... רק עכשיו אני רואה שהמבצע היה עבורך
לצערי אין לי רפואות לתת לך-רק אהבה הבחילות זה שתתחילי להתרגל מעכשיו שיהיה המון בהצלחה חמודה מזמינה אותך לספור ביחד הרמוניה

נועם@בת

New member
עם מבצע או בלעדיו ../images/Emo70.gif

תעובה הרירית לאתר ובדיעבד עמיתוש, גם רירית כזאת יכולה לקלוט הריון. תשמרי על עצמך, תשתי הרבה, וקחי ויטמינים. תבקשי מיוסי שיכין לך ארוחות קלות וטעימות. ותנסי להכניס משהו לקיבה. תתפאלי עד כמה קצת קלוריות משנות את מצב הרוח ומצב הגוף
היה לך בציר לא רע, ונקווה שהפעם יצא יין טוב
המון המון המון
ועוד יותר המון
חג שמח נועם

עמיתי. כשדיברנו לא ידעתי שמצבך

כזה נוראי. אני מתנצלת. איך את מרגישה עכשיו? יותר טוב? כפי שאמרתי לך בטלפון, יש לי חצי חבילת פרוגילוטון. אם תרצי, בשימחה!!! והבנתי משושי שאולי היא תעביר לך איכשהו.... רק שיצליח. זה הכי חשוב. נשיקות סאני.

תהיי טובה

ותשתי הרבה ותנוחי, כמו שכולם כאן אמרו לך, וככה אולי גם שלושת הגורים שלך ילמדו להיות צייתנים וטובים ויהיה לך הרבה יותר קל לגדל אותם. עמיתי, מאחלת לך מכל ה
שזה יהיה הטיפול המוצלח מכולם!

עמיתוש ../images/Emo24.gif

לא, אין לי פרוגינובה ודומיו
אבל יש לי אצבעות ששלובות בשבילך קודם כל שתרגישי טוב שהרירית שלך תתעשת במהרה, ושהטיפול הזה יצליח למרות הכל. שמרי על עצמך, חמודה
כוכי

עמית איזה יבול ביציות ../images/Emo84.gif מרשים

פגשתי כמה פעמים את ד"ר יובל, באמת מקסים ומקצועי מאוד. נראה לי שהרירית בטח כבר השתכנעה מהמבצע שהרמת פה ומקווה שהבעיות שצצו יהפכו לברכות בקרוב. הרבה הצלחה ואהבה לאחותנו הקטנה

מרב.

New member
עמיתונת אהובה

10 הפריות זה המון, למרות שמתוך 25 זה נשמע מעט. אבל שלושה בבטן ושבעה בפריזר! זה מספיק בשביל תאומים עכשיו ותאומים אח"כ, ועוד תאומים בתור בני זקונים
הלוואי שיצליח הלוואי הלוואי תהיי ילדה טובה וממושמעת, שהאסונות בעולם לא יסיחו את דעתך ושלוותך- ביום רביעי תגיעי רעננה ובריאה ופורחת לקבל את הילדים למשמר של 9 חודשים תמימים. אני לא אסבול שלילי נוסף ממך, ראי הוזהרת! |אהבה| גדולה, מרב

למעלה